Eminent EM7080 500 GB 500 GB

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Eminent EM7080 500 GB 500 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

willemst5 02-10-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Eminent EM7080 500 GB 500 GB

Algemene score

5,0
De ventilator gaat binnen 3 maanden stuk maakt lawaai,de 1.5 tera hd kan niet tegen het uit pakken en en bewerken van files en loopt na een aantal films vast(Is bekend bij dit type samsung HD),Het downloden gaat zo langzaam dat je de bit en byte's beter per post kan versturen dat gaat sneller. Het duurt meerdere uren voor een film binnen is (gaat op de gewoone pc sneller gemiddelt 1 uur)
Hd al 12x op nieuw geformateerd,de systeem software al 10 x op nieuw er op gezet, Hij speeld alleen zonder tussen komst bijna alle formaten films af zonder veranderingen aantebrengen, Maar dat is een duure oplossing. Ik download op mijn pc, en kopier ze dan over, Dus kan net zo goed een pc'tje neer zetten heb je meer aan.Kan je meer aan aanpassen
Dus dit is een zeer teleurstellende aan schaf geweest.
Ik heb er nu een oude laptop Harddisk ingezet en hij loopt niet meer vast een goede ventilator die gelagert is aan de buiten kant op geplakten nu loopt de Harddisk niet meer vast en stopt hij niet meer door warmte.Maar down loaden gaat nog steeds niet op een noormale snelheid.Dus een nutteloos apparaat.dat je alleen kan gebruiken om films vanaf tespelen via hdmi naar je tv en digitaal audio.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

willemst 14-06-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Eminent EM7080 500 GB 500 GB

Algemene score

7,0
de eminent 7080 werkt wel maar wordt warm doordat de ventilator niet goed werkt.een nieuwe gekregen na 14 dagen weer het zelfde.en als hij warmwordt loopt hij vast.de support via email werkt ook niet om de 2 a3 dagen krijg je een half antwoord op je probleem aan melden voor apps kon niet in loggen na 2 mailtje 3 dagen lukte dit.maar het aan melden van mijn player via mac adres ging daar na niet dus niets opgeschoten.weer 3 talmailtje inmiddels gestuurd we zijn 2 weken verder tot op heden niets ontvangen, ze willen liever dat je belt a 45,00 per min.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Specificaties

Afstandsbediening
Ja
Ingebouwde speakers
Nee
Ondersteunde beeldformaten
BMP, GIF, PNG, TIFF, JPEG
Ondersteunde audioformaten
MP3, FLAC, OGG
Opties
afstandsbediening
Internet radio
Nee
Kleur(en)
zwart