Mediaspeler vergelijken

(231)

Met een mediaspeler kun je video-, foto- en audiobestanden van je computer of laptop op de tv en/of geluidsinstallatie afspelen. Hiervoor hoef je de compuer of laptop dus niet direct met de tv en/of geluidsinstallatie te verbinden.

In veel gevallen kan dit ook draadloos als je de mediaspeler integreert in je WiFi netwerk. Mediaspelers kunnen overweg met vrijwel alle formaten audio-, foto- en videobestanden. Veel mediaspelers kunnen ook overweg met HD en 3D beelden. Wil je een mediaspeler kopen, of verschillende mediaspelers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - iconBIT XDS73D - door Milio

Gekocht toen hij voor de helft van de prijs werd aangeboden. Was een model uit 2011. Alles werkte wel maar bediening was traag. Na firmwareupgrade ging dit verder prima. Heb niets aan te merken op beeldkwaliteit. De upgrade van, ik meen, maart 2014 geeft een totaal nieuwe look aan de speler. Ik heb zeker nog niet alle mogelijkheden ontdekt. Hij zoekt zelfs ondertitels op bij de film die je afspeelt. Tot nu toe nog geen problemen gehad met het niet afspelen van bepaalde bestandsformaten. Voor ond..

Alle reviews van iconBIT XDS73D
lees meer