Mediaspeler vergelijken

(250)

Met een mediaspeler kun je video-, foto- en audiobestanden van je computer of laptop op de tv en/of geluidsinstallatie afspelen. Hiervoor hoef je de compuer of laptop dus niet direct met de tv en/of geluidsinstallatie te verbinden.

In veel gevallen kan dit ook draadloos als je de mediaspeler integreert in je WiFi netwerk. Mediaspelers kunnen overweg met vrijwel alle formaten audio-, foto- en videobestanden. Veel mediaspelers kunnen ook overweg met HD en 3D beelden. Wil je een mediaspeler kopen, of verschillende mediaspelers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Mede8er MED450X2S-2000 2 TB mediaspeler - door marcel12345

Ik heb deze mediaspeler in 1 TB uitvoering gekocht. De speler is compact, komt degelijk over en biedt voldoende aansluitmogelijkheden. In andere reviews wordt de traagheid genoemd, dat is juist want de speler is inderdaad traag met opstarten maar ook qua werking Ook kopieren van data vanaf pc of een usb bron verloopt naar mijn idee niet heel vlotjes. Er zit een afstandsbediening bij maar hier moet ik nog aan wennen, zowel qua indeling maar ook qua werking want de gevoeligheid zou beter kunnen. A..

Alle reviews van Mede8er MED450X2S-2000 2 TB mediaspeler
lees meer