Mediaspeler vergelijken

(263)

Met een mediaspeler kun je video-, foto- en audiobestanden van je computer of laptop op de tv en/of geluidsinstallatie afspelen. Hiervoor hoef je de compuer of laptop dus niet direct met de tv en/of geluidsinstallatie te verbinden.

In veel gevallen kan dit ook draadloos als je de mediaspeler integreert in je WiFi netwerk. Mediaspelers kunnen overweg met vrijwel alle formaten audio-, foto- en videobestanden. Veel mediaspelers kunnen ook overweg met HD en 3D beelden. Wil je een mediaspeler kopen, of verschillende mediaspelers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Dune HD TV-303D - door Moppersmurf50

Nu 8 maanden in bezit en speelt alles af. Van de zwaarste BD50 ISO tot divx. Streamen werkt natuurlijk niet met grotere bestanden dus heb aan mijn NAS een gigabit switch aangesloten. Dan CAT6 naar tv en weer gigabit switch. Nu perfect. Gebruik Zappiti voor media netjes te tonen. Door een favoriet te maken en starten bij aanzetten wordt het voor de hele familie wel heel makkelijk de Dune te gebruiken. De beschikbare apps zijn teleurstellend. Russische zooi waar je niets aan hebt. Ook geen youtube..

Alle reviews van Dune HD TV-303D
lees meer