Mediaspeler vergelijken

(265)

Met een mediaspeler kun je video-, foto- en audiobestanden van je computer of laptop op de tv en/of geluidsinstallatie afspelen. Hiervoor hoef je de compuer of laptop dus niet direct met de tv en/of geluidsinstallatie te verbinden.

In veel gevallen kan dit ook draadloos als je de mediaspeler integreert in je WiFi netwerk. Mediaspelers kunnen overweg met vrijwel alle formaten audio-, foto- en videobestanden. Veel mediaspelers kunnen ook overweg met HD en 3D beelden. Wil je een mediaspeler kopen, of verschillende mediaspelers vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Xtreamer Xtreamer - door Dannis

Ik was een early adaptor van dit product. In het begin had de Xtreamer veel kuren. Na een aantal software updates is de Xtreamer uitgegroeid tot een perfecte machine. Hij speelt werkelijk alles af en is snel en gebruiksvriendelijk. Op dit moment hebben ze ook de etrays (nas) uitgebracht. Heeft nog veel bugs. Maar als ze daar ook zo'n topapparaat van weten te maken, dan koop ik die ook! Tip: koop er een passieve koeling bij WF-systems voor 15 EURO. Dan is ie helemaal stil.

Alle reviews van Xtreamer Xtreamer
lees meer