LG HX753W

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG HX753W op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

beljaars20 14-03-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: LG HX753W

Algemene score

7,0
vorige set een onkyo receiver met 2 super luidsprekers van driade . zocht iets kleiners en kwam dit set tegen. zag er mooi uit en klonk waanzinnig maar dat klinkt alles in de mediamarkt.
toch de gok genomen en gekocht aangesloten en het klinkt super
erg tevreden met wat ik tot nu toe heb gehoord en gezien een apparaat met zoveel mogelijkheden nog niet gezien voor deze prijs voor mij een goede keus ik woon in een flat dus heb niet veel aan grote lompe speakers met veel capaciteit daar zijn de buren niet blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

RikEn 23-01-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: LG HX753W

Algemene score

10,0
Binnen een uur alles aangesloten en werkend, inclusief wifi. Had hem eigenlijk gekocht op uiterlijk en wireless achterspeakers, dus was verbaasd over de internetfunctionaliteit. Blij dat ik netflix kan kijken nu, appletv eigenlijk niet meer nodig. Alles wat ik erop aangesloten heb werkt, zonder dat er delays zijn in geluid, alles loopt synchroon (TV via UPC recorder, Appletv). Moet nog proberen om xbox360 aan te sluiten via composiet, maar ga ervan uit dat dat gaat lukken.
Losse versterker en speakerset is mij veel te lomp, dit ziet er gelikt uit, en het geluid voor een normale woonkamer is alles wat je ervan vewacht, je zit middenin het geluid. Afstellen van de speakers heb ik niet geprobeerd, maar is ook echt niet nodig eigenlijk. Absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Afmetingen (H x B x D)
6,5 x 44,4 x 29,2 cm
EAN
8806084184795
Kleuren
zwart
Luidsprekersysteem
9.1
Draadloze satelliet speakers
Ja
Decoder
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Pro Logic II, DTS, DTS-HD
Subwoofer
200 watt