Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

home cinema set

Selecteer alleen:

Informatie over home cinema sets

Met een home cinema set kan je het bioscoopgeluid in huis halen. Home cinema sets zijn er in vele uitvoeringen. Met twee (2.1 home cinema set), vijf (5.1 home cinema set) of zelfs zeven (7.1 home cinema set) luidsprekers. Met een dvd-speler of een blu-ray speler, en van een compact alles-in-één-systeem tot losse componenten.
Wil je een home cinema set kopen, of verschillende home cinema sets met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van home cinema sets

Laatste review

Philips HTS6520

Een leuk setje, maar zoals gebruikelijk met Philips apparatuur werkt het niet met andere apparaten. Ik de set gekoppeld aan mijn Samsung 46F6470 maar op een of andere manier willen de apparaten niet met elkaar communiceren via het Anynet+ (HDMI-CEC)waardoor je weer met verschillende afstandbediening loopt te klooien. Erg irritant terwijl er in de folders staat dat het allemaal zo lekker met elkaar werkt, niet dus. Mocht iemand wel weten hoe je dit werkbaar kunt krijgen via de afstandsbediening van de TV dan hou ik mijzelf aanbevolen.
Edding

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.