Sony Xperia Z5 goud / 32 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 443 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob eu 16-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed uitgeruste Stylish mobiel

Algemene score

9,6
Een mooie mobiel met een goede camera en uitstekende geluidskwaliteit via de koptelefoon maar ook via de speakers. De speakers zouden wat harder mogen en het liefst had ik standaard 64 gb geheugen gewild maar dit zijn maar kleine dingen.

De batterijduur is ook prima in orde. Kom de dag er makkelijk mee door.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sebastiaan 15-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima telefoon

Algemene score

8,2
Ik ben erg tevreden met de Xperia Z5, hij is erg snel en je kan er veel mee doen. Het uiterlijk is een klein beetje verbeterd tenopzichte van de z3, en de vingerafdrukscanner is een mooie toevoeging
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

DennisZ5 15-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Xperia Z5 top

Algemene score

9,4
Tijdje geleden over gestapt van iPhone naar Sony. Wel een hele omschakeling maar heb er geen spijt van. De telefoon werkt prima en kan er veel leuke dingen mee doen. Zoals de telefoon als scherm gebruiken voor de ps4. Dit was ook 1 van de redenen dat ik voor deze telefoon gekozen had. Voor de rest maakt de Z5 mooie foto's en filmpjes. En bij mij gaat de accu 2 dagen mee!
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony fan 15-05-2016
  • Product half jaar in bezit

Z5 mijn volgende Sony telefoon

Algemene score

9,4
Multifunctionele telefoon, mooi design, duidelijk scherm,kwalitatieve camera, perfecte ondersteuning.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Granade 15-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima gsm werkt snel!

Algemene score

8,0
Prima gsm hopelijk dat die het de 2 jaar volhoud! Enkel jammer dat als je hem redelijk veel gebruikt de batterij toch sneller leeg gaat
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jarno 15-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Geweldige telefoon

Algemene score

8,2
Ik ben zeer tevreden over mij Xperia Z5. Het enige nadeel vind ik dat hij soms heel warm wordt. Verder raad ik deze telefoon aan iedereen aan!
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

carina 14-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

xperia x5 revieuw ---toppertje

Algemene score

8,0
tot nu toe mijn beste telefoon die ik ooit heb bezeten..
ligt lekker in de hand, prima beeld en goed geluid.
Simpele bediening en alles wijst zich vanzelf.
fijn gebruiksgemak.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raaf 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Xperia Z5 - mooie foutjes?

Algemene score

7,2
Het toestel voelt in ieder opzicht aan als een echt premium toestel, gewicht en glas. Maakt mooie foto's en werkt vrij snel. Laat echter punten liggen op een aantal onderwerpen volume, earphones en speaker zijn beperkt, softwarematig wat omslachtig en onduidelijk zoals in bijvoorbeeld het aanpassen van eerder gemaakte voorkeursinstellingen. Geeft ook weleens fouten met het bekijken van videos via webpagina. Camera is aardig maar niet zo goed als de nieuwere Samsungs. Zou ik nog maals voor Sony kiezen? Ja, want toestel werkt prettig en is redelijk stabiel. Nee, want Sony begint achter te raken met de concurrentie.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Monique Nuijten 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

En daar issie dan

Algemene score

9,2
Ik was heel erg nerveus of alles wel zou werken . En ja hoor wat een weelde deze mobiel alles word duidelijk beschreven en verwoord met andere woorden een mobiel met een gouden hart.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heel lang bellen onder de douche 12-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Alles wat ik verwacht van een Android toestel

Algemene score

7,6
De Sony Xperia Z5 is zeer stijlvol gemaakt. De voornaamste voordelen t.o.v. andere toestellen zijn de batterijduur en het feit dat je ermee onder de douche kan bellen. DE beste keuze als het gaat om een telefoon met Android OS. Gewoon zeer toegankelijk!
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sebastiaan 12-05-2016
  • Product maand in bezit

Amazing phone

Algemene score

9,4
After 2 years with the experia z2 I renewed my contract and first choice was the z5... Absolutly not disapointed!! The shape of the Phone is not that diferent but the improvements are very visable.. The Phone is fast easy to handle and most of all a real Sony. I would recomend this Phone to every one Who is considering to change phones, renew contracts or simply buying a new phone. I used to have a Samsung but After I had the z2 and now the z5 I will never change back.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sneezevbergen 12-05-2016
  • Product half jaar in bezit

Wat een super telefoon

Algemene score

9,6
Beste Android telefoon die ik ooit heb gehad. Super geluid, geweldige camera en levensduur van batterij Is helemaal top. Vanaf nu niet anders meer dan een Sony Xperia
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio Colonna 11-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super telefoon ??

Algemene score

10,0
Gewoon in 1 woord SUPER
Heb altijd Sony gehad en steeds weet Sony mij te verassen met hun vooruitgang, echt blij dat ik een Sony heb 😁
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Colonna 11-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sony Xperia Z5

Algemene score

10,0
Super snelle reactie, mooie zuivere foto's, mooi strakke design echt een telefoon dat je niet in de steek laat,ook heel duidelijke uitleg wat zich heel makkelijk laat zien.
Echt een aanrader,heb hiervoor een Z2 gehad en ja hoor nog steeds heel tevreden ☺
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laime 11-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Mijn eerste telefoon die...

Algemene score

9,0
...Na een paar maanden nogsteeds functioneerd alsof ik hem gisteren heb aangeschaft. Wonderbaarlijk is de kwaliteit van de camera. Vrienden hadden een discussie betreft het type camera waarmee ik een filmpje had gemaakt. Het was gewoon mijn telefoon. Daarnaast werkt de telefoon snep, gaat niet zo snel stuk na het vallen. Een enorm fijne telefoo, waar vele om mij heen jaloers op zijn.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guidy 09-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Sterke telefoon met een goede camera en accu

Algemene score

8,2
Ik was al weg van de experia vanwege de camera en waterdichtheid maar met de z5 is het weer beter dan eerst. De behuizing is super sterk, na een val van een paar meter had de telefoon enkel een kleine deuk. Voor regen ben ik niet meer bang en de foto's zijn vaak goed. Een nadeel heeft hij ook, de vorige experia kon 2 dagen zonder opladen. De Z5 maar 1 dag. (bij mijn gebruik dan)
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 07-05-2016
  • Product paar weken in bezit

z5 multi-fhone

Algemene score

9,8
ik neem altijd een sony gsm ,vooral om dat het gebruikers vriendelijk is,en om de uitstekende foto kwaliteit ,waar ik ook ben ik heb altijd een fotocamera bij me,alle functies van routeplanner tot agenda worden gebruik.muziek luisteren een spelletje spelen alles kan .perfect
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Ong A Kwien 06-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Sony Xperia z5, een belevenis

Algemene score

9,0
Subliem geluid en beeldkwaliteit! Verrassend goede camera. Nog nooit zulke mooie foto's gemaakt. Erg lichtsterk zonder dat er ruis ontstaat.
Moet wel erg wennen aan het gebruiksinterface (na jaren Samsung Note gebruik) maar ben heel erg blij met de overstap.
Het toestel is wel een aantal malen onverklaarbaar vastgelopen.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond Ong A Kwien 06-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

Sony Xperia z5, een belevenis

Algemene score

8,8
Enorm verrast door het superieure geluid en beeldkwaliteit. De camera is subliem. Nog nooit zulke mooie foto's gezien.
Moet nog wel erg wennen aan de gebruiksinterface.
Wat me ook enorm bevalt is dat er niet zo veel op de achtergrond/onderwater meedraait. De telefoon behoudt zijn snelheid.
Wat ik wel heb is dat het toestel een aantal malen onverklaarbaar is vastgelopen.
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erjeees 06-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Sony Xperia Z5 for the win!

Algemene score

9,2
Alweer een schitterend model van Sony. Als Sony-veteraan keek ik al een tijdje uit naar de Z5 en hij stelt niet teleur! De performance, het design en het gebruiksgemak zijn geheel naar de standaard van de huidige smartphone gebruiker. Veel mensen lopen met een iPhone of Samsung S-weet ik veel wat. Waarom met de meute meedoen als je een meer dan gelijkwaardige, en sowieso mooiere, telefoon van Sony kan nemen?
Geschreven voor: Sony Xperia Z5 zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews