Sony Xperia Z5 goud / 32 GB - Reviews

Laagste prijzen -1% prijsdaling
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 442 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luc 09-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed toestel

Algemene score

9,4
Het toestel ligt fijn in de hand alles is makkelijk te vinden en te bedienen en de foto's zijn echt van super kwaliteit, ik heb al jaren een Sony en wil niks anders meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten van der Molen 09-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg fijne telefoon

Algemene score

8,4
Fijne telefoon om mee te werken. Werkt heerlijk snel en makkelijk. Helder en scherp scherm,ruime opslag en goede camera's. Enkele nadelen vindt ik wel: batterij is naar mijn idee snel leeg wanneer de telefoon veel gebruikt wordt en telefoon voelt ietwat fragiel aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas 09-04-2016
  • Product kwartaal in bezit

Prima toestel

Algemene score

8,2
Prima toestel.
Met name de batterij duur valt op.

Verder is hij erg handzaam gebruiksvriendelijk.

Hiervoor altijd een Samsung gehad. De Sony doet daar absoluut niet voor onder.
Er zitten wel een paar verschillen tussen maar dat zijn kleine dingen, software matig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Strakke en gebruiksvriendelijke mobiel 08-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Beste mobiel die ik tot nu heb gehad

Algemene score

9,4
De Xperia Z5 is de beste mobiel die ik tot nu heb gehad, ik heb altijd samsung of LG gehad. Maar tot het moment dat ik de Z5 in handen had was ik in opslag verliefd op deze mobiel. Strakke vormgeving, gebruiksvriendelijk en geluid kwaliteit om je vingers bij af te likken voor een mobiel.
Zeker een mobiel om aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo 07-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed toestel

Algemene score

8,2
Ik ben superblij met mijn z5 vooral met de remote play voor PlayStation 4 ook ligt het toestel heerlijk in de hand en is relatief goed te gebruiken met 1 hand ondanks de grootte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Robert 07-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sony Z5 Review

Algemene score

10,0
Gewoon de perfecte toestel voor mij. Alles in mijn huis is zowieso Sony. Beeld,geluid en vormgeving zijn 👌 perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sdecoo 07-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super telefoon

Algemene score

10,0
Super telefoon
Beter dan Sony Z4
Goede tools
Mooie camera
Vele toepassingen

Gebruiksvriendelijk
Mooie graphics
Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Frenay 07-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top Telefoon!

Algemene score

10,0
Ik ben super enthousiast zeer wendbaar sterk en alles wat je nodig bent is binnen handbereik. Dit is een top telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hatem Almosarea 06-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Echt heel mooi

Algemene score

10,0
Ik vind het perfect Phone misschien beetje werken in software met muziek volume en figuur print maar de Sony is echt prachtig uitzicht
Dankjewel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 05-04-2016
  • Product kwartaal in bezit

Prima toestel, maar net iets te duur

Algemene score

7,8
Het apparaat wordt best heet als je voor langere tijd spellen speelt of filmpjes kijkt. Valt heel soms uit het niets uit, maar voorderest prima, blijft snel, kwaliteit van de foto's is vaak mooi, zeker voor een mobiele telefoon! Maar eerlijk gezegd vond ik de prijs die ik er voor betaald heb niet waard

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

XPERIA XPERT 05-04-2016
  • Product paar weken in bezit

Zwaar geprijsd maar megawatt prestaties

Algemene score

9,6
De prijs als losse verkoop is natuurlijk veel geld, maar icm abonnement is dit een zeer mooi ontworpen, degelijk presterend snelle telefoon. De camera van de Z5 staat op eenzame hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strakke en gebruiksvriendelijke mobiel 05-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Beste mobiel die ik tot nu heb gehad

Algemene score

9,4
De Xperia Z5 is de beste mobiel die ik tot nu heb gehad, ik heb altijd samsung of LG gehad. Maar tot het moment dat ik de Z5 in handen had was ik in opslag verliefd op deze mobiel. Strakke vormgeving, gebruiksvriendelijk en geluid kwaliteit om je vingers bij af te likken voor een mobiel.
Zeker een mobiel om aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaswant 05-04-2016
  • Product half jaar in bezit

De Sony Xperia Z5 is de beste in zijn klasse

Algemene score

10,0
Ik heb de Z5 nu al ongeveer een half jaar in bezit en ben er zeer tevreden over. De batterij gaat in mijn geval 1,5 dag mee en met Stamina Mode zelfs iets langer. Kwaliteit van foto's/video's is erg hoog en het gebruik van de camera is makkelijk en snel. Het geluid van de speakers is luid en duidelijk, maar kan wel beter. Daarnaast is de Z5 waterdicht wat toch wel iets extra's geeft aan een toch al goede telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdul Simbananiye 05-04-2016
  • Product kwartaal in bezit

Z5 headset winnen

Algemene score

9,0
De geluidkwaliteit is goed maar de max volume is te zacht met klein oortjes, de rest van de toepassingen op het toestel zijn goed voor gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 04-04-2016
  • Product kwartaal in bezit

Sony Z5 topper.

Algemene score

8,8
Met deze telefoon heb ik gewoon een volwaardige camera op zak. De foto's die ik maak zijn zo mooi. Ik kan ze gelijk doorsturen door de snelle processor kan ik ze makkenlijk oploaden. Vooral mijn onderwater fotos zijn goed. Ik zeg een supertelefoon, ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RIKKERT 04-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Best compact phone

Algemene score

9,0
A great compact phone with high end specs! Sound quality over headphones is a lot better than of my previous phones! Loving this phone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Buwe 04-04-2016
  • Product kwartaal in bezit

Topper van Sony

Algemene score

9,2
Deze Xperia is een pracht apparaat, misschien even wennen voor die nieuwkomers bij Sony maar wijst Zichzelf al snel qua gebruik. Ook chill dat deze telefoon niet al vele standaard apps heeft die veel geheugen in nemen en niet verwijderd kunnen worden. De camera is subliem en et geluid is geweldig. Dit is Sonys absolute topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Elzinga 03-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sony Xperia Z5

Algemene score

8,8
De Sony Xperia Z5 is een heel ander toestel dan de Samsung S4. Tevens zo ervaar ik dat. Ik was altijd wel tevreden met de S4. Maar nu ik de Z5 heb, ben ik de S4 allang vergeten. Toen het tijd was voor een nieuwe mobiel, heb ik lang gezocht, veel mobiels vergeleken en daar kwam deze uiteindelijk uit.
Het uiterlijk sprak me aan, twee boxen voor (boven en onder) die goede kwaliteit hebben. Daarnaast vond ik de screenlocker op de zijkant ook handig. Het design is gewoon top!
Qua specificaties is hij ook erg goed. Snelle download snelheid en verbinding snelheid met internet is ook prima.

Pluspunten:
Mooi design
Download snelheid
Sony apps

Minpunten:
-Batterij wordt snel warm bij intensief gebruik
-Camera pixels vind ik ook niet altijd geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilton Sluiters 03-04-2016
  • Product paar weken in bezit

SONY XPERIA Z5 IS DE NUMMER 1

Algemene score

9,4
Sinds een paar weken heb ik de SONY XPERIA Z5. Ik ben er helemaal gelukkig mee. Een goede camera vind ik erg belangrijk en die gebruik ik ook erg veel. De XPERIA Z5 heeft een fantastische camera. De juiste kwaliteit die je van SONY gewend bent. Verder erg gebruiksvriendelijk met vele mogelijkheden. Kortom een TOPPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roggie 02-04-2016
  • Product paar weken in bezit

Nog geen nadeel kunnen ontdekken

Algemene score

9,8
Wat een mooi toestel. Ik had hiervoor een LG g3. Maar dit toch wel een verademing. Super snel en heel makkelijk met vingerafdruksensor. Je kan verschillende vingers instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews