Laptop - Welke soort past het beste bij jou?

Je hoort regelmatig dat iemand geen desktop-pc meer in huis heeft maar genoeg heeft aan een laptop. Voor de meeste taken zijn die tegenwoordig ook prima geschikt, met als voordeel dat je ze eenvoudig meeneemt en dat je niet vast zit aan je bureau. Maar wil je een nieuwe laptop kopen, dan is er veel te vergelijken. We helpen je met onderstaande artikelen graag op weg.

Ben je op zoek naar de beste laptop? Dan hebben we wat handige tips voor je, waarmee we het kopen en vergelijken van een nieuwe notebook makkelijker voor je maken. Voor welk doel je hem ook nodig hebt. 

Wordt het een 2-in-1 laptop-tablet (ook wel ‘hybride laptop’ genoemd), een mini laptop of stapel je tablet op laptop in je draagtas? Lees hier alles over verschillende soorten laptops en hun voordelen. 

 Is een Chromebook kopen verstandig? Is een Mac de hoge prijs waard? Of is een Windows laptop een betere investering? Bij het kopen van een nieuwe notebook kom je voor de keuze: MacBook, Chromebook of Windows?

Hoewel desktop PC’s de beste game-ervaring bieden, is het soms fijn om je spelmachine mee te nemen. Dan kan een gaming laptop kopen het overwegen waard zijn. Lees hier waar je dan bij aanschaf zoal op moet letten.