Verbatim V3 - USB-Stick 3.0 64 GB - Zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Verbatim V3 - USB-Stick 3.0 64 GB - Zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g.m. 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

niet goed

Algemene score

1,0
Kan niet gebruikt worden in een apparaat met USB. Geeft Error aan. Geeft exFat (standaard) of aan of NTFS. Heb er dus niets aan. Enig idee hoe dat te veranderen.

Minpunten

  • slecht
  • slecht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert 27-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Verbatim: bestanden crashen

Algemene score

1,0
Een jaar geleden gekocht en hem aangesloten op een mediaplayer. Drie keer is alle muziek gecrasht, de bestanden piepten en de mediaplayer moest gereset worden. Ik wist eerst niet waar het aan lag. Onlangs wilde ik een film kijken vanaf de stick op de laptop en toen liep het beeld weer vast met heel rare strepen. Een andere stick genomen en daar speelde de film prima op.

Minpunten

  • bestanden crashen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Henk Louwes 31-08-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Deze aangeschaft bij de mediamarkt voor 17 euro in de aanbieding, gezien de toch wel lage prijs meteen maar 2 stuks genomen.
De eerste gaf meteen al problemen want hij werd niet herkent door de pc maar wel na een herstart en dat was voor korte duur want toen was het afgelopen, beide heb ik eerst geformatteerd.
De 2e deed het meteen om vervolgens ook de geest te geven.
Terug naar de Mediamarkt en meteen weer 2 nieuwe gekregen waar ik niet bepaalt enthousiast over ben aangezien ze regelmatig uitvallen en op al de 3 pc,s met W-8 en W-7.
Jammer aangezien ik met dit merk heel goede ervaring heb op het gebied van externe harde schijven met usb-3, snel en goed.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer