Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

usb-stick

Selecteer alleen:

Informatie over usb-sticks

Een usb-stick maakt het zeer eenvoudig om op een eenvoudige en snelle manier bestanden uit te wisselen tussen verschillende computers. Usb-sticks zijn gemakkelijk aan te sluiten op elke computer met een usb-aansluiting. De opslagcapaciteit van een usb-stick varieert van 1 gigabyte tot wel 128 gigabyte. Wilt u een usb-stick kopen, of verschillende usb-sticks vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van usb-sticks

Laatste review

Corsair Flash Survivor Stealth

Tja, stevig is ie zeker. Kan aardig wat klappen aan. Dus als dat belangrijk is omdat je veel leurt en sleurt met dit ding is het een perfecte keuze.

Het losse schroefhoesje maakt het stevig, maar je zit dus weer wel met een los element die je kwijt kunt raken. Maar los daarvan erg handig en "stoer".

Wat minder is, is de snelheid. 40-45 MB schrijfsnelheid is weliswaar een flink stuk sneller dan USB 2.0 stickies die rond de 10-15 blijven hangen. Maar als ik hem vergelijk met mijn Sandisk extreme van maar 5 eurootjes meer... Die gaat richting de 200 MB en met lezen daar nog ruim overheen.

Dus moet ie klappen kunnen opvangen. Deze kopen.. als dat niet zo is, zijn er snellere voor dit geld.
havar65

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.