Acer Aspire M7720

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Acer Aspire M7720 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

p517 10-11-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Acer Aspire M7720

Algemene score

8,0
Ik heb sinds een paar dagen deze pc gekocht en ben er erg tevreden over. Alleen wat een beetje jammer is de videokaart is wat minder ATI HD4650 van 1GB. Ik zou er natuurlijk een andere in kunnen zetten. Maar op de behuizing staat dat de garantie vervalt als je de computer openmaakt. Maar de quad-core processor en 6 GB DDR-3 geheugen maakt het weer goed. Er zit Vista home primium op en ik kan naar de Acer site gaan en een coupon downloaden om over te gaan naar Windows 7. Je hoeft dan alleen de verzendkosten te betalen t.w.v. 35,00,- i.p.v. 200.00.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jetep 01-10-2009
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Acer Aspire M7720

Algemene score

8,0
Had eerst een HP Pavilion Elite 9690 gekocht, maar deze liep steeds vast. Heb later de Acer gekocht. Fantastisch apparaat. Heb ook een Acer-laptop, loopt ook als een dolle. De computer is razend snel, zelf met Vista. HP en Acer hadden ongeveer dezelfde specificaties, maar de Acer is sneller. Vormgeving is niet geweldig, maar een extra schijf plaatsen is toch een geweldige optie. Aan informatie mogen ze wel iets verbeteren, want ik heb me lam gezocht hoe ik de extra schijf moest plaatsen. Dankzij Pietjebels-review is het mij gelukt, bedankt. Beeldkwaliteit en geluidskwaliteit is top, maar dat mag ook wel voor dat geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Specificaties

Type processor
Intel Core i7-xxx
Uitvoering
i7-920
Kloksnelheid processor
2660 MHz
Intern geheugen
6 GB
Intern geheugen (max.)
12 GB
Geheugen
DDR3
Opslagcapaciteit
1000 GB