Archos Media Player 605 Wifi 160GB 160 GB

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Archos Media Player 605 Wifi 160GB 160 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

harryst 20-06-2008
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Er zijn maar twee keuzes als je serieus video onderweg wilt meenemen + bekijken: Archos en Apple. Op design en interface na wint Archos het van de Itouch/Iphone. Scherm van de Archos, accu en opslagruimte zijn veel beter dan dat van Apple, wat belangrijk is onderweg (om zoiets simpels als het standaardje niet te vergeten). archos ondersteunt meer beeldformaten (wel nadeel dat je mp2/dvd moet bijkopen, maar waarom zou je, je kunt die beelden ook converteren). belangrijkste voordeel is dat je van tv kunt opnemen (een paar ek-wedstrijden op de archos bekeken) en dat je niet verplicht bij Itunes moet shoppen. nadeel: plugins moet je kopen, dus als je web wilt browsen (waarom zou je) moet je dat bijkopen. Losse lader was ook handig geweest, nu moet alles via usb. Is mijn 3e archos (1e was de jukebox 6000 de eerste hd-mp3-speler, de tweede AV400 maar die is gejat)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JWHJWH 15-01-2008
  • Product afgelopen maand in bezit

Algemene score

10,0
Een dergelijk apparaat verdient alleen de hoogste beoordelingen. Ik ben geheel tevreden. Een degelijke alleskunner. De aanschaf van het DVR station (+ handige afstandbediening) en enkele plugins zijn wel een must voor het benutten van alle mogelijkheden van het apparaat. Het geluid is uitstekend en de videoweergave op mijn plasma ziet er bovenverwachting uit. Inloggen op mijn thuisnetwerk gaat probleemloos evenals het verbinden met het internet. Kortom absoluut waar voor je geld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Partnumber
500965
Introductie model
2007
Op Kieskeurig sinds
August 2007
Releasedatum
July 2007
Afmetingen (H x B x D)
8,2 x 12,2 x 2 cm
EAN
Kleuren
zilver