Mp3-speler vergelijken

(487 resultaten) Informatie over mp3-spelers

De mp3-speler kan tegenwoordig vaak meer dan alleen muziek afspelen. Het zijn steeds meer volledige multimedia-apparaten waarbij ook foto’s en video’s bekeken kunnen worden.

Deze apparaten worden ook wel mp4-spelers genoemd. Ook het internet op via je mp3-speler behoort tot de mogelijkheden. De bekendste mp3-speler is de Apple iPod, maar naast de iPod zijn er nog veel meer merken en modellen. De geheugenruimte van de mp3-spelers wordt ook steeds groter, dit is ook nodig omdat foto’s en video’s meer geheugen vragen dan muziek. Wil je een mp3-speler kopen, of verschillende mp3-spelers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.


Laatste review - Sandisk Sansa Clip+ (4 GB) - door leevaa

Prima MP3 speler met duidelijk kleurenscherm en een accu die lang meegaat. Via meegeleverd kabeltje kan je eenvoudig je muziekbestanden overzetten. Werkt ook met folders. Ik heb er voor 14 euro een 32GB mini SD kaart bijgekocht. Totaal 36 Gigabite. Goed voor duizenden nummers. En dat voor 5 tientjes. Prima zoekfuncties op artiest album, genre. Afspeellijsten samen te stellen. Je kan het apparaat ook als dictafoon gebruiken en bovendien zit er ook een goede radiofunctie op. Gemakkelijk even gauw ..

Alle reviews van Sandisk Sansa Clip+ (4 GB)
lees meer