Netgear EVA8000 0 GB

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Netgear EVA8000 0 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Bram787 24-07-2008
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Netgear EVA8000 0 GB

Algemene score

8,0
Ik heb de eva8000 nu zon half jaartje in bezit.
En in tegenstelling tot wat andere hier beweren is het wireless totaal geen probleem voor het streamen van video en muziek. Wat je wel daarvoor in orde moet hebben is een goed wireless routertje en niet verwachten dat je op zolder films kan kijken als de router in de woonkamer staat. Wireless streamen is voor elk apparaat beperkt tot zijn technische mogelijkheden. Wil je echt lange bereiken, gebruik dan wired.
De interface en gebruiksvriendelijkheid vindt ik altijd zelf moeilijk te bepalen (redelijk veel met technische compenten bezig), dus kan ik geen goed oordeel vellen. Dus heb ik het aan de vrouw des huizes gevraagd. (A-Technisch) En was er zeer over te spreken. (laagdrempelig en overzichtelijk).
Dus... Zoek het lekker zelf uit zou ik zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mark_W_ned 19-06-2008
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Netgear EVA8000 0 GB

Algemene score

8,0
Ik heb de eva sinds een half jaar en ben er intussen erg tevreden over! Het enige dat ik wel jammer vind is dat het draadloos streamen van DVD's simpelweg niet lukt met een standaard draadloos netwerk vanwege de te lage bandbreedte. Een oplossing hiervoor is een wireless N bridge hetgeen erg goed schijnt te werken maar ook behoorlijk prijzig is.

Als je de eva koopt zou ik me wel even aanmelden op het beta forum van Netgear zodat je altijd de laatste firmware kan gerbuiken, versie 2.1.16 heeft nog teveel problemen (vooral met het afspelen van dvd's) die in de laatste beta allemaal zijn opgelost.

Het afspelen van Hd materiaal heb ik verder geen ervaring mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Afstandsbediening
Ja
Ondersteunde beeldformaten
BMP, PNG, TIFF, JPEG
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, FLAC, WAV
Opties
afstandsbediening
Kleur(en)
zwart
Ingebouwde opslagmedia
Nee
Opslagcapaciteit
0 GB