Dune HD TV-101 0 GB

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dune HD TV-101 0 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Jeroen_n 21-12-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Dune HD TV-101 0 GB

Algemene score

8,0
Zeer mooi en compact apparaatje, doet precies wat het moet doen namelijk full hd 1080p media afspelen via HDMI. Het menu is duidelijk en werkt redelijk snel. Alle instellingen zijn snel te maken. Aansluiten op het netwerk ging prima. Het apparaat ziet alle gedeelde netwerkmappen, zoals NAS maar ook die van een PC of laptop welke aan staan. Ook via DLNA te gebruiken, daar kun je tussen kiezen. Op het apparaat zit een USB aansluiting voor een USB stick of externe HD. Media kun je dan ook daar op plaatsen. Er zit een kleine afstandsbedining bij, die werkt goed. Ikzelf gebruik de iPhone app. Dat werkt nog prettiger. In het begin wat kleine probleempjes met niet goed lopende 1080p films gehad, deze stotterde heel lichtjes. Dit was bij mij in het menu te verhelpen door te kiezen voor 1080p 60hz ipv 50hz. Zorg bij HD media wel voor een goed snel netwerk. Bedraad naar de router is uiteraard het best (deze versie van de dune heeft geen wifi). Ik gebruik een 500mbit powerline adapter en dat gaat goed. 200mbit was te traag. Handige functie op het apparaat is het testen van de snelheid van het netwerk per bestand. Gister een 15gb bluray afgespeeld, compleet zonder haperingen. Beeld en geluid zijn perfect, onderstuend ook DTS. Verder is er de mogelijkheid om de audio te syncen, dus een aantal miliseconde verder of terug te zetten zodat het geluid altijd gelijk loopt met het beeld. VOB dvd bestanden en menus worden ook ondersteund evenals ISO. Kopen dus deze speler zeker de prima prijs waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L.Jans 09-01-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Dune HD TV-101 0 GB

Algemene score

8,0
Deze speler enkele dagen geleden gekocht.Prestaties wat betreft beeld en audiokwaliteit zijn werkelijk verbluffend.Ook de stabiliteit van het beeld is zeer goed,strak beeld zonder schokjes.Het laden (ook grote bestanden) gaat snel mede door de krachtige chip van sigma.Omdat ik bij het maken van een goede keuze door de bomen het bos niet meer zag en ik toch een zeer kritisch persoon heb ik me laten informeren bij Wifimedia in Arnhem waar is uitstekend werd geholpen en de speler uitvoerig werd gedemonstreerd.Mijn vakantiefilms en al het andere beeld en geluidsmateriaal wat ik bezit zien er uit en klinken als nooit tevoren, kortom zeer tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Afstandsbediening
Ja
Ingebouwde speakers
Nee
Ondersteunde beeldformaten
BMP, GIF, PNG, JPEG
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, M4A, FLAC, WAV, OGG, APE
Opties
afstandsbediening
Internet radio
Ja
Kleur(en)
zwart