AC Ryan Playon!DVRHD Full HD Network Mediaplayer + Recorder 0 GB

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AC Ryan Playon!DVRHD Full HD Network Mediaplayer + Recorder 0 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

rwijgman 02-01-2016
  • Product afgelopen week in bezit
Het is inderdaad een leuk product,
maar helaas reeds gedateerd echter
het werkt allemaal zo als het bedoeld is(of wel top)
maar zeker voor die prijs en zonder hd voor 200,-
sorry das niet meer van deze tijd.
inderdaad rond 2010/2011 was het state of the art.

echter zo als we alle weten koop je bv een computer en nieuwst van het nieuwste als je deur uitloopt bij de winkel dan is ie bv 150 in prijs gezakt .

dat heeft met de wet van more te maken .
daarom helaas de kritiek die ik nu geef want er zijn momenteel een legio aan mooi en zeer klein vooral heeft de mogelijkheden die deze kastjes bieden meer kan je bijna niet bedenken bv tv/schotel/sat(satelliet) terwijl je er geen schotel of abonnement nodig heeft.
maar u heeft wel een internet hier wel voor nodig.
Door de ontwikkeling is dit systeem alles wat u wenst namelijk wanneer hij even op de hoogte is wat u leuk vind hoeft u niets meer te doen,
net zo als bv vroeger de video in te stelle .
want kent hij u dan neemt hij uw fav programma overal waar hij het kan vinden op.
besturing van het kastje is het belangrijkst,vroeger instellen (een hel) echter nu door de vele mega grote repositos/addons is ie klaar voor de start en echt verbluffend goed werkt en weinig te vragen overlaat.
prijzen beginnen rond 40 in nl en up.
neemt vaak weining ruimte en kan overal zo mee naar toe.
zoek op mediaplayer genaamd xbmc vroeger /kodi nu.

ik raad u wel aan voor u er echt plezier gaat krijgen voor alle zekerheid een backup te maken voor u begint.

met vriendelijke groet

remko wijgman.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Tony4735 24-09-2010
  • Product paar weken in bezit
Deze AC Ryan playon!DVR Hd is zeker de moeite waard.. Heb deze player gekocht op aanraden van de winkelier, en hij heeft niets teveel gezegt., Het beeld en geluid wat hij door geeft is fantastisch, Ik heb een samsung hd plasma tv van 50 inch, een externe hdd van western digital 1 td, en een onkyo tx-sr707 versterker .Ik heb een blue-ray film met true-hd geluid op de hdd gezet en aangesloten en afgespeeld, Beeld en geluid perfect.. Tevens is er een optie voor netwerk aansluiting, dit heb ik ook getest,heb hem aangesloten op mijn netwerk en heb er een hd film meegekeken die op een pc staat in hetzelfde netwerk, en dit werkt gewoon goed. Verder zitten en ook nog een paar internet opties bij zoals internet radio en nog wat dingen maar dat vind ik verder doeloos. Wel is er nog een optie om er een losse hdd in te zetten tot 2 tb volgens mij, maar dat heb ik nog niet.. En ook zit er een opie op voor tv live optenemen en te pauzeren.. ik heb me hier niet in verdiept,en ook niet aangesloten omdat ik een schotel heb. Het gaat mij alleen om films mee te kijken met super beeld en geluids kwaliteit.. Eind oordeel:hd beeld en geluid is super, Menu en Instellingen had iets makkelijker gemogen het is wel even zoeken in het begin,maar wel te doen.Netwerk had er voor mij persoonlijk niet op hoeven zitten maar dit werkt wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Compatibele geheugenkaarten
SD, SDHC, MMC
Afstandsbediening
Ja
Ingebouwde speakers
Nee
Ondersteunde beeldformaten
BMP, GIF, PNG
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, LPCM, PCM, FLAC, WAV, MP2, RA-Lossless
Opties
afstandsbediening
Internet radio
Ja