Combimagnetron, waarbij het koken alleen goed gaat zolang het gerecht op het draai plateau staat. Bakken op de bakplaat (ook met hete lucht) geeft een heel ongelijke warmteverdeling. je moet dus meermalen het rooster of bakblik uitnemen en draaien om enigszins gelijkmatig te bakken.
ik heb ook de indruk dat de hete-lucht temperatuur lager is bij de zelfde instellingen als in andere ovens.
De duurzaamheid lijkt wel goed. We hebben het ding nu een jaar of 6. Maar ik heb wel een keer de grote condensator van de magnetron moeten vervangen.
De grill is weliswaar snel heet maar ook hier heel ongelijke warmteverdeling.
Het bedieningspaneel vraagt om gewenning. Het is duidelijk dat de oven in eerste instantie een magnetron is, want als je alleen een tijd aangeeft gaat de magnetron functie automatisch aan. Dat heeft er diverse keren voor gezorgd dat we per ongeluk de magnetron aangezet hebben als er bv een verlenging van de hete lucht-baktijd gewenst was, met verbrande gerechten tot gevolg....
Minpunten
- matige oven
- ongelijke warmteverdeling