We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de Oven makkelijk in bediening is. Ook handig dat de lamp apart te bedienen is en dat de inhoud ruim is.
We wensen je nog veel plezier met deze aankoop!
Kim
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Fijn dat jij zo tevreden bent met de oven.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke beoordeling!
Het doet ons goed te lezen dat je zo geniet van jouw nieuwe oven.
Het gebruiksgemak en mooie design bevallen jou gelukkig goed!
We wensen jou heel veel bakplezier toe!
Beste(heer / mevrouw,
Wow, een 10! Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over jouw oven van ETNA!
We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen jou heel veel plezier toe van jouw apparatuur!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer/mevrouw,
Leuk om te lezen dat de OM470ZT zo goed bevalt en een aanwinst is voor jullie keuken. Bedankt voor de enthousiaste review.
Wij wensen jullie veel bakplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste Ronnie,
Bedankt voor deze mooie 10! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over de oven. Jij bent al lekker aan de slag geweest met verschillende gerechten, dat klinkt heel goed!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw van den Noord,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor ETNA hebt gekozen en je vertrouwen hebt in ons apparatuur.
We hopen dat je van deze nieuw oven net zolang kan genieten als je vorige.
Marijke
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden!
Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Een mooie score voor dit pareltje in jouw keuken! Ook het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden bevallen jou goed.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Dat maakt ons natuurlijk super trots, bedankt! Wij zijn blij dat de oven jou zo goed bevalt. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden van de oven.
Pluspunten
Minpunten
Beste Ritsaert,
Hartelijk dank voor de mooie en uitgebreide review. Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de OM470RVS. Jouw feedback betreft de knoppen en de handleiding nemen wij mee in de verder ontwikkeling van de oven. Dat je geen reactie op jouw mail hebt gekregen betreuren wij zeer. Mocht je nog vragen hebben helpen wij jou natuurlijk graag verder. Wij adviseren je even contact op te nemen met ons via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.
Met vriendelijke groet. Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste Elisabeth,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat ontzettend leuk dat u gekozen heeft voor ETNA en dat u de bediening zo snel onder de knie heeft.
Wij hopen dat u opnieuw vele jaren plezier zult hebben van uw oven.
Wij wensen u heel veel bakplezier!