Philips HTS3261

Algemeen
Partnumber
HTS3261/12
Releasedatum
September 2011
Afmetingen (H x B x D)
5,8 x 36 x 31,5 cm
EAN
8712581581602, 3610170554776, 0871258158160
Kleuren
zwart
Luidsprekersysteem
5.1
Decoder
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD
Vermogen
Subwoofer
200 watt
Satelliet speakers
200 watt
Totaal uitgangsvermogen
400 watt
Functies
Afspeelmogelijkheden
CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
Blu-ray speler
Ja
3D
Ja
Tuner
Ja
Voorkeuzezenders
40
Aansluitingen
Optische ingang
Ja
Componentuitgang
Nee
HDMI-uitgang
Ja
HDMI-ingang
Nee
USB
Ja
Aantal USB 2.0-poorten
1
Scart-aansluiting
Nee
LAN
Ja
WiFi
Ja
DLNA
Nee
iPod dock
Ja
Overig
Smart TV
Ja
Afstandsbediening
Ja
Afmetingen
Speler (BxDxH)
360 x 315 x 58 mm
Satelliet speaker (BxDxH)
95 x 87 x 161 mm
Subwoofer (BxDxH)
123 x 369 x 307 mm

Toelichting specificaties

High-speed USB 2.0-koppeling
De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Snelle USB-apparaten hebben een gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 Mbps - veel hoger dan de 12 Mbps van oorspronkelijke USB-apparaten. Met Hi-Speed USB 2.0-koppeling hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste film, muziek of foto's weer te geven.
Audio in
Via de audio-ingang kunt u rechtstreeks vanaf uw iPod/iPhone/iPad, MP3-speler of laptop eenvoudig muziek afspelen via een handige aansluiting op uw home cinema. U hoeft alleen maar het audioapparaat aan te sluiten op de audio-ingang en dan kunt u genieten van uw muziek met de superieure geluidskwaliteit van het Philips home cinema-systeem.
Full HD 3D Blu-ray
Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.
Dolby TrueHD en DTS-HD
Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.
Ideaal voor Philips-televisies uit de 3000-serie*
Ideaal voor Philips-televisies uit de 3000-serie
EasyLink
Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.
Smart TV
Philips home cinema-systemen met Smart TV bieden een scala aan geavanceerde functies, zoals Net TV, DLNA en MyRemote. Net TV brengt allerlei online-informatie en entertainment naar uw TV. Selecteer gewoon Net TV in het startmenu om gebruik te maken van services voor de nieuwste HD VOD-releases* en gemiste uitzendingen. Met DLNA hebt u vanaf de bank toegang tot foto's, muziek en films op uw PC. Kunt u de afstandsbediening niet vinden? Gebruik uw smartphone of tablet-PC om uw home cinema te bedienen via de toepassing MyRemote van Philips.
Bediening via touchscreen voor afspelen
Met de intuïtieve bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.
Klasse D-versterker
De digitale Klasse D-versterker neemt een analoog signaal, zet dit om in een digitaal signaal en versterkt dat digitaal. Het signaal gaat vervolgens door een demodulatiefilter voor de uiteindelijke uitvoer. De versterkte digitale uitvoer levert alle voordelen van digitale audio, inclusief verbeterde geluidskwaliteit. Daar komt bij dat, vergeleken met traditionele AB-versterkers, de Klasse D-versterker een efficiëntie heeft van meer dan 90%. Deze grote efficiëntie vertaalt zich in een krachtige versterker die weinig ruimte nodig heeft.