Sony Ericsson T707 roze

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Ericsson T707 roze op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

mamma2 27-07-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Sony Ericsson T707 roze

Algemene score

8,0
Ik ben nog steeds een fan van mobieltjes met klepje, deze telefoon al een jaar, na een reeds harde valpartijen van de telefoon en kinderhandjes, niet stuk te krijgen. laatst wel een vastloper maar even uit en aan en klaar! mooie foto's, niet super kwaliteit maar goed genoeg en uitgeprint ook nog wel aardig.
een perfecte telefoon als je niet zo veel eisend bent, internet lukt niet maar dat komt vast omdat ik me daar niet in heb verdiept en niet even contact heb opgenomen met mijn provider.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dubbelepunt 27-01-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Sony Ericsson T707 roze

Algemene score

9,0
Prachtige telefoon. Heb de zwarte uitvoering. Hij is heel gebruiksvriendelijk. Alles zit er op en er aan. Vele mogelijkheden ook voor internet. Duidelijke toetsen, geen gefriemel. Telefoon ziet er strak uit, is redelijk klein en plat, licht in gewicht.
De radio is handig en het geluid is erg goed. Alleen jammer dat je het met de meegeleverde oordopjes moet doen, vanwege de speciale aansluiting. Bij aankoop werd geen kabel meegeleverd voor communicatie met de PC. Tot nu toe via Bluetooth gewerkt, ging ook goed.
Er zit een mooie voetbalgame op, die ik als vrouw niet gebruik, maar menige man is er jaloers op. De andere game Bubbletown is wel leuk, maar op een gegeven moment kom je niet in een hoger lavel. Jammer.
Telefoon is een aanrader. Degelijk en lijkt betrouwbaar.
Gekocht via internet bij belnu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G), EDGE, GPRS, 3G, HSDPA
Kleur(en)
roze
Schermgrootte
2,2 inch
Touchscreen
Nee
3D-scherm
Nee
Vliegtuigmodus
Ja