Samsung G600 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 104 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung G600 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

jim95 12-06-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung G600 zwart

Algemene score

8,0
Mijn verhaal is bijna hetzelfde als hieronder! Heb hem nu ook meer dan 2 jaar en zit er ook over te denken om nu een galaxy gio te kopen. Ik heb veel plezier van deze telefoon, en het gebruiksgemak is helemaal top. Alles zit waar je het verwacht. Meestal heb ik zo genoeg van een telefoon, omdat ik hem niet fijn vind of omdat er teveel niet op zit, maar dat heb ik bij deze absoluut niet. De degelijkheid is ook geweldig, heb er namelijk nooit iets aan gehad. Bovendien vind ik dat de batterij best lang meegaat. Als je een paar keer per dag een sms'je verstuurd kan ht maar zo zijn dat je pas na een dag of 3,4 een streepje minder hebt. Wat wel een nadeel is, is het beperkte geheugen. Je merkt wel dat de lak nu wat afbladdert en dat hij bekrast is als je hem in je zak hebt. Verder is de camera geweldig, maar het is mij nog steeds niet gelukt foto's van de telfoon op de pc te zetten. Het is een absolute aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein25 18-05-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung G600 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de Samsung G600 nu meer dan twee jaar. Het is altijd een geweldige telefoon geweest, maar de laatste tijd krijgt hij wat mankementen. Ik heb zo vaak fm-radio geluisterd dat het klepje aan de zijkant is afgebroken, hij zit onder de krassen en soms heeft hij een uitvaldag. Ik ben nu van plan de Samsung Galaxy Gio te kopen, dan kan deze Samsung G600, waar ik altijd veel plezier van heb gehad, naar de mobiel-hemel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
zwart
Schermgrootte
2,2 inch
Touchscreen
Nee
Vliegtuigmodus
Ja
Voice dialing
Nee