Nokia N8-00 grijs

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 79 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia N8-00 grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Het nieuwe land 23-02-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia N8-00 zilver

Algemene score

9,0
Ik heb mijn N8 nu meer dan 2 jaar en ben er zeer tevreden over. Dit is de beste telefoon die ik ooit heb gehad. Normaal gesproken stap ik over van toestel als mijn abonnement is afgelopen dat is bij deze N8 niet het geval. Ik gebruik hem hoofdzakelijk waar hij voor gemaakt is, bellen dus. Zakelijk en prive gebruik ik hem ook veel als fototoestel en filmcamera. De 11MP lens van Carl Zeis is echt goed. Bij mijn 1e abonnement heb ik er ook mobiel internet op gehad maar dat gebruikte ik te weinig en heb ik dit dus uit mijn bundel laten halen. De telefoon is al een paar keer gevallen (op betonvloer) maar doet het nog steeds zeer goed. Ik vind dat Nokia in het begin betere telefoons maakte dan nu, maar deze N8 is daar een uitzondering op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandeman63 01-12-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia N8-00 grijs

Algemene score

8,0
Dit wordt een beetje vreemde review. Waarom? Omdat ik de telefoon niet voor de telefoon functie heb gekocht.
Toen het toestel uit net tekoop was las ik dat er hardware problemen waren en toen ben ik in de android HTC toestellen terecht gekomen waar ik geen spijt van heb gekregen.
Jaren later had ik een mp3 speler nodig en had goede dingen gelezen over die functie op een N8. Ik heb hem 2de hands gekocht en een extra 16 gb kaartje erin gedaan en dat is samen met de 16 die er al in zat genoeg. Er zitten fijne in-ear doppen met uitgebreide bediening in het snoer bij...heerlijk.
Als extra heb je altijd die hele goede camera bij je. prima foto`s en film. Afspelen via de hdmi poort op je led tv! Hij heeft nog een verborgen talent wat ik niet wist. Er zit een FM-transmitter in waardoor ik mijn mp3 ook op mijn oude buizenradio kan afspelen. Old meets new,echt handig.In de auto hang ik hem aan de bluetooth natuurlijk. Er zit een USB host aansluiting op zodat je een USB stick erin kan pluggen.Het laatste is de prima levensduur van de accu. Deze gaat zeker 2 tot 3x zolang mee als een android toestel.
Nadelen zijn er ook. Het scherm is smal en daardoor met toetsenbord matig te bedienen en symbian is een besturing dat niet lekker werkt tenzij je van submenu`s achter submenu`s houd. Er zit geen echte logica in. Symbian zorgt wel voor de lange accuduur.
Bellen kan ook en doet ie goed maar daar gebruik ik hem dus niet voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
WCDMA, HSDPA, HSUPA
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
grijs
Kleur(en)
grijs
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek