Nokia 5230 wit

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 60 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia 5230 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Parin 03-04-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia 5230 zwart

Algemene score

4,0
Aan het begin leek het heel wat, maar begon steeds meer nukken te vertonen. Steeds vastlopen als je hem van de toetsenblokkering af wilt halen. Soms helemaal niets meer willen doen, zelfs niet uischakelen (hierna heeft hij alles gereset dus ik had alleen alles wat op mn geheugenkaart stond nog maar). Verder moet je een eeuwigheid zoeken naar datgeen wat je nodig hebt. Een zeer onvriendelijk toestel in het gebruik.

Pluspunt is de gratis navigatie, werkt vaak beter dan de dure tomtom etc. en je kan er voor niets de hele wereld mee over!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Havaderi 30-03-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia 5230 wit

Algemene score

8,0
Ben nu een jaar in het bezit en gebruik het toestel met een prepaidkaart van de Aldi. Prima toestel. GPS werkt prima. Voordeel: je hebt (in tegenstelling tot veel andere meningen) geen internetverbinding nodig. Vorig jaar heel Frankrijk er mee doorgereisd. Tot voor de poort van de camping. Het is wel raadzaam toch even de gebruikshandleiding erbij te pakken voor alle mogelijke instellingen. Erg tevreden met het toestel. Ook de agendafunctie werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
WCDMA, csd
Fabrikant kleur(en)
wit
Kleur(en)
wit
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Schermgrootte
3,2 inch