Tefal GH8060 - Reviews

8,0 Lees 12 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1400 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Motyl 01-05-2016 Product half jaar in bezit

Gemak dient de mens.

Algemene score

8,8
Wij zijn laaiend enthousiast over de Actifry. We hebben er meteen een bijgekocht voor op ons vakantieadres. We gebruiken 'm vrijwel elke dag voor aardappelen, friet, groente en gemengde gerechten. Super gemakkelijk in gebruik en in een wip weer schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Radu 30-04-2016 Product half jaar in bezit

good machine

Algemene score

7,2
it works fine and quick. everything as described. we use it quite often for all kinds of foods. The food is tasty and the we use just some drops of oil or no oil at all for some food

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Wifi 29-04-2016 Product kwartaal in bezit

Gebruiksgemak en krokant resultaat

Algemene score

8,7
Het gebruiksgemak: inderdaad lekker makkelijk!
De gebakken frietjes waren niet krokant na de adviestijd. Het is raadzaam de frietjes langer in de Airfryer door te bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Yvonne 29-04-2016 Product kwartaal in bezit

Fantastisch apparaat. Beste aankoop sinds lange tijd.

Algemene score

8,2
Ik gebruik hem zeker 2x per week. Idiaal je zet hem aan en je hebt er geen omkijken meer naar. Hij piept als hij klaar is. En heel belangrijk is dat alles heerlijk smaakt. Je hoeft weinig of geen olie te gebuiken. Goed voor de lijn dus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Peter 29-04-2016 Product half jaar in bezit

Goed en gemakkelijk

Algemene score

8,5
Wij gebruiken de Tefal GH8060 nu bijna een half jaar en hij is ontzettend gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Krieltjes erin. 30 minuten aan laten staan en heerlijk krokant en niet vet uit de pan. Geldt ook voor andere producten maar dan met andere tijden. Een uitkomst. Schoonmaken? Makkelijker kan het niet. De pan omspoelen en/of in de vaatwasser en je hebt er geen omkijken naar. Hij blijft als nieuw.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Marieke1955 12-04-2016 Product half jaar in bezit

Tefal GH8060 ActiFry

Algemene score

9,3
Verschillende gerechten bereid erg gemakkelijk in gebruik, gebruik weinig vet en erg smakelijk. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ad 11-04-2016 Product paar dagen in bezit

Miskoop van het jaar

Algemene score

4,5
De friet die er in gebakken wordt krimpt en de duur van de baktijd is veel te lang. In de gebruiksaanwijzing staat dat je een kilo friet moet kunnen bakken. Als ik dit doe is na 30 minuten de friet nog steeds slap en ook flink geslonken. Ik heb dan ook spijt van deze aankoop ik had beter voor een Philips kunnen gaan waar de mogelijkheden groter van zijn.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
A.Meijaard 16-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
De frites zijn heerlijk. En ook knapperig. er is geen geur van frituren. Er zitten reuze leuke tips bij.
Het is prima schoon te maken. Zeer praktisch dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Piet.1 29-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het is veel anders dan met frituurvet, maar ik vind de smaak heel goed.
je kan er heel veel verschillenden maaltijden in maken en het is veel gezonder dan met frtituurvet.
Het is echt een aanrader, na gebruik gewoon het meeste in de vaatwasses.Past goed in een keukenkastje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
goverto 29-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Ik had om te proberen een varia snacks geprobeerd in het bijgekochte mandje nou dan is uit het vet misschien ongezonder maar in dit apparaat gaat er van alles mis bitterballen lopen leeg andere snacks worden keihard en sommige sponzig maar er zijn ook dingen zoals kipkuifjes die worden heerlijk!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
gerard slegers 28-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Na lange overweging toch besloten dit apparaat te kopen zijn wij er erg enthosiast hierover.wij gebruiken het apparaat zeer intensief.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
lidwien1 28-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Heerlijk knapperige patat en veel mogelijkheden voor andere lekkere recepten
geen frituur vet meer nodig allen klein beetje olie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed