Braun Silk epil 7 7681 Wet & Dry

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk epil 7 7681 Wet & Dry op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

zaplingg 28-09-2013
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

8,0
Deze Braun silk epil kan vanalles, van scheren, trimen, tot epileren onder de douche zelfs (in de tuin deed ik t liefst, hoefde ik geen haartjes te ruimen naderhand). Helaas werkt hij enkel op de accu, want om veiligheidsredenen kun je het apparaat niet aanzetten als het oplaadsnoer aangeloppeld is. Heel lastig, want de accu is niet zo sterk. In het begin kon ik ongeveer 30 minuten epileren met een aaculading, maar het werd minder en minder. Pas nu ik weer een apparaat heb dat gewoon op netvoeding werkt, weet ik wat ik heb aangetobt met dit ding. Het epileerresultaat is wel onovertroffen. Het systeem van haargeleiding dat Braun heeft, is gewoon top. Het epileren duurt ietsje langer dan bv met Philips, maar hij neemt dan wel de allerkortste haartjes mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

M. Ronner 11-02-2013
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

5,0
Ik heb hem nu 2,5 jaar en de batterij heeft het begeven. Na ca. 4 minuten epileren is de volledig opgeladen batterij alweer leeg. Overigens werd het epileerresultaat ook allengs minder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Aantal snelheden
2
IJsmethode
Nee
Verlichting
Ja
Draaiend hoofd
Ja
Bruikbaar onder de douche
Ja
Afspoelbaar
Ja
Verwisselbare hoofden
ja, standaardhoofd, okselhoofd, precisiehoofd, scheerhoofd