Epilatoren vergelijken en kopen (186 resultaten)

Beste

Nieuwste

Epilatoren vergelijken

Epilator kopen

Met een epilator of epilady reken je af met stoppels en dikke donkere haren. Dit ontharingsapparaat grijpt de haartjes vast en trekt ze moeiteloos uit je benen, oksels, bikinilijn of zelfs je gezicht. Een goed epileerapparaat laat je huid stralen en geeft je zijde gladde benen. Overtuigd? Wacht niet langer met een nieuwe epilator kopen, kies en vergelijk alle epilatoren uit ons grote assortiment.

Welke epilator moet ik kiezen?

We hebben meer dan honderd epilatoren voor je verzameld, met elk haar eigen voordelen en extra gemaksfuncties. Wil je het liefst draadloos epileren, zodat je in vol daglicht geen enkel haartje mist? Of liever een epilady met scheerfunctie, die ook de kortste haartjes meepakt? Een epileerapparaat is nou eenmaal niet zo pijnloos als het scheren van je benen, maar met een waterdichte epilator voor onder de douche is het ontharen al een stukje verdraagzamer. En voor de echt tere en kleine oppervlaktes van de huid is er bijvoorbeeld een gezichtsepilator, smalle epileerkop of epilator met massagekop voor de gevoelige huid.

Epileergemak

Naast de verschillende epilatoren, zijn er nog volop extra snufjes die het epileren net dat tikje makkelijker maken. Zoals een epilator met haarliftsysteem, zo zorg je dat je geen enkel haartje overslaat. Net als met een smartlight; een klein lampje dat ieder haartje oplicht. Of wat dacht je van een epilady met contourvolgende kop? Neem snel een kijkje tussen onze nieuwste epilators en koop een epilator die jou voortaan gladde benen geeft!

Epilator vergelijken

Wat een goede epilator is bepaal je natuurlijk zelf. Maar wij helpen je graag een handje met online een epilator kopen. Zo verzamelden we een lijstje met topmerken, waar je eenvoudig klikt naar een Braun epilator of een van Philips, BaByliss, Remington of Beurer. Maar je kunt ook epileerapparaten vergelijken met een van onze filters die jou bijvoorbeeld kunnen leiden naar een oplaadbare epilady of één met ijsmethode.

Niet epileren, maar scheren

Eerlijk is eerlijk, epileren doet meer pijn dan scheren en kost meer tijd. Maar weet dat ontharen met een epilator op den duur zal wennen én er vele voordelen zijn. Zo heb je voortaan langer zijde zachte benen en zullen donkere haartjes dunner terugkomen. Is epileren toch niets voor jou? Dan moet je misschien geen epilator kopen maar een ladyshave, scheerapparaat of bijvoorbeeld IPL. Ook als je last hebt van eczeem, spataderen of een ontstoken huid raden we je een van onze andere ontharingsapparaten aan. Ga voor een stralend, zachte huid – wat je ook kiest!