Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

Reviews: Oral-B Professional Care 2000

  • Bewaar
  • Print

Review:
Ricardo 1961

18-12-2013
Deze heeft 8800/40000 bewegingen,( in spec. staat 8800/4000 ).
Dat verschil merk je wel degelijk. De oral-b 500 die ik hiervoor had,poest wel schoon, alleen duurde het veel langer.
Ben onder de indruk, van dit apparaat. Zit een druksensor o...
Totaal 9
4.5 sterren

  • gebruiksgemak
    10
  • degelijkheid
    8

Review:
Tromp1987

26-04-2012
Geweldig Product

Ik heb de tandenborstel bij ontvangst eerst een hele dag laten opladen tot hij vol was. sàvonds toen heb ik de tandenborstel direct gebruikt en ik wil niks anders meer. Mijn tanden voelen veel schoner en gladder aan en z...
Totaal 10
5 sterren

  • gebruiksgemak
    10
  • degelijkheid
    10

Review:
FrankOnbekend

13-09-2010
Een fijne tandenborstel.

De timer functie werkt goed (4x 30 seconden). niet te lang en niet te kort.

Tevens een druksensor, dus waarschuwt de borstel bij te hard drukken.


Na volledig opladen een week te gebruike...
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • gebruiksgemak
    9
  • degelijkheid
    8

Review:
aglaia

16-12-2009
Tandenborstel is oke.
Ik vind alleen dat timer gedoe onzin.
De oral B borstels flexisoft zijn heel erg slecht!
Ik heb hier nog 8 nieuwe borsteltjes liggen, ze zijn binnen 2 weken totall loss!
Tijdens het poetsen gaat je wang en li...
Totaal 7
3.5 sterren

  • gebruiksgemak
    7
  • degelijkheid
    7

Reactie:
zafir

21-11-2011
Ik had OralB borsteltjes gekocht op een markt. Deze borsteltjes waren ook heel snel stuk: de kop raakte los, waardoor je lip of wang ertussen kon komen. Ik heb een klacht ingediend bij de OralB en de borsteltjes opgestuurd. Bleek dat mijn borsteltjes...
Lees de hele reactie van zafir

Review:
Enrico666

09-12-2009
Fijne tandenborstel met diverse opties.

Zo geeft de borstel bij een normale cyclus van 2 minuten 4 pulsen zodat alle 4 gebieden van je gebid aan bod komen.

Er is ook een "gevoelige" modus waarbij de borstel langzamer loopt.
Totaal 8
4 sterren

  • gebruiksgemak
    8
  • degelijkheid
    8

Review:
keesvanderhoorn

09-12-2009
een prettig en makkelijk apparaat ,accu gaat lang mee en je heb een grote keuze uit verschillend soorten borstels
Totaal 9
4.5 sterren

  • gebruiksgemak
    9
  • degelijkheid
    9

Review:
voggies

08-12-2009
Ik ben ontzettend tevreden over deze tandenborstel. Het voorkomt bij mij de nodige braakneigingen omdat ik goed gericht kan poetsen nu!
Totaal 9
4.5 sterren

  • gebruiksgemak
    9
  • degelijkheid
    9
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.