Logitech UE Smart Radio

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Logitech UE Smart Radio op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

alpino 04-02-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Logitech UE Smart Radio

Algemene score

7,0
Als de server van UE smart radio het doet, werkt alles prima. De server is helaas vrij vaak uit de lucht en is die niet met de radio en niet met de smartfone te bereiken. Dan is ook de site offline. Een goed product met een slecht support.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Floriszweb 21-07-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Logitech UE Smart Radio

Algemene score

7,0
s'middags uitgepakt, wifi code ingesteld en vervolgens direct zonder snoer de hele avond bij een bbq feestje in de tuin laten spelen. van 16u tot 24u. Toen was die echt leeg. Ik had m gekocht als vervanger voor mijn wekkerradio, omdat ik graag een wekkerradio heb met goed geluid. Dat heeft deze zeker. Naast muziek van de standaard internetradio(Intune), kun je ook internet radio services toevoegen. Bv shoutcast. Ook kun je je Spotify account toevoegen. Natuurlijk kun je m ook je muziek van je NAS af laten spelen. Een alternatief is nog dat je 1 van de op het apparaat aanwezige wakeupsounds gebruikt. Deze kun je zo instellen dat ze langzaam beginnen. (bijvoorbeeld opkomende zee oid.) Het volume van de wekker is apart in te stellen. Je kunt meerdere wekkers instellen en zelf de snooze tijd kiezen met 15min ophogend.(dus minimaal 15min). Ook is t mogelijk met deze zelfde intervallen de radio uit te laten gaan. Als de radio uit is, kun je kiezen voor verschillende display weergaves(achtergrond kleuren en intentie) en de tijd hoe lang het duurt voordat de klok weergave ingaat. Uiteindelijk wordt het scherm helemaal zwart.(dus ook geen tijd meer in beeld). Ik ben er nog niet achter hoe je dan het display even snel kan activeren om de tijd te zien.

Nog een paar dingen.
- Om met de app op je smartphone te kunnen werken, moeten beide apparaten op hetzelfde wifi SSID zitten.(wij hebben 2 SSID's thuis.)(De communicatie gaat dus niet via internet, maar lokaal via dezelfde wifi SSID, ook al moet je wel een account aanmaken)
- Nadat de radio volledig uit is geweest, duurt t vrij lang voordat deze weer aan is.(30sec tot een minuut)
- Bij ons bleef het wifi icoontje een paar keer rood(wel verbonden, maar geen IP/DNS) Na herconnect via het menu, viel de radio in zijn 'klok modes' en moest je hem weer aan zetten.(en gebeurde weer hetzelfde). Dus uiteindelijk factory reset en nu gaat t alweer even goed.
- Als de wekker afgaat heb je 2 oties in het scherm. -Snooze of Wekker uitzetten. Ik denk dat je moet kiezen met de grote draaiknop, maar bij ons reageert ie daar niet echt op. Dus enige optie is -Snooze en gaat ie elke 15min weer af. Ook de hele wekker functie uitzetten via het hoofdmenu helpt dan niet!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Specificaties

Afspeelmogelijken
internet radio
Soort tuner
digitaal
Internet radio
Ja
MP3 afspelen
Nee
Connectiviteit
Aux
Aux ingang
Ja
Afstandsbediening
Nee