Draagbare radio vergelijken

(925 resultaten) Informatie over draagbare radio's

Met een draagbare radio kunt u overal in huis naar uw favoriete muziek luisteren. Draagbare radio's die op batterijen werken, zijn zelfs geschikt om buitenshuis te gebruiken.

Er zijn modellen verkrijgbaar met een cassettespeler, en tegenwoordig beschikt een draagbare radio eigenlijk standaard over een cd-speler. Draagbare radio's zijn er in vele soorten en maten, en er zijn een paar punten waar u op kunt letten bij de aanschaf. Wilt u een draagbare radio kopen, of verschillende draagbare radio's vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Sangean WFR 27 C - door emaricus

We kenden het merk niet, waren wat wantrouwig. Ongelooflijk, geweldige radio die via internet werkt. We hebben zelfs een tweede aangeschaft, zo goed zijn we tevreden. Er is geen Nederlandse gebruiksaanwijzing, hindert niet, de menustructuur werkt zeer eenvoudig. Zeer gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. Compact. Zelfs (oplaadbare) batterijen zitten er bij. Geluid is zeer goed. Geluid kan ook zachtjes gezet worden, ook dan geweldig geluid. Dit is voor ons belangrijk. Radio is via internet..

Alle reviews van Sangean WFR 27 C
lees meer