Panasonic Lumix DMC-TZ7 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix DMC-TZ7 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Casper Martens 03-06-2010
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Panasonic Lumix DMC-TZ7 rood

Algemene score

9,0
Ik zocht een opvolger voor mijn Lumix FX-12 waar ik altijd zeer tevreden over ben geweest en zocht naar een opvolger, in eerste instantie had ik mijn oog laten vallen op de Lumix FT-2 maar dit toestel kon niet de kwaliteit leveren die ik gewend was van mijn FX-12.

Daarom heb ik verder gezocht en ik kwam toen bij de Lumix TZ-7 uit en deze heb ik nu sins gisteren in mijn bezit.

De menu structuur van de Lumix
camera's zijn bijna indentiek dus het is snel aan de slag met dit toestel, wel natuurlijk eerst even de accu opladen en dan er mee aan de slag.

Ook bij mijn vorige toestel zat de iA functie en deze voldoet in praktijk meer dan voldoende tenzij je een andere setting wilt dan is deze makkelijk te selecteren door naar de scene select te gaan en je keuze te maken.

Ik ben vandaag op stap gegaan en ik heb met 1 volle accu lading 220 foto's kunnen maken en alle foto's voeldoen ruim aan mijn verwachtingen.

Ook heb ik nog 1 minuutje de camera functie gebruikt puur voor het uittesten en dat ziet er oke uit maar de TZ-7 blinkt gewoon uit waarvoor hij gemaakt is en dat is point to shoot foto's maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amicale 28-11-2009
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

9,0
Een fijne camera. Het Leica objectief is werkelijk superieur: haarscherpe foto's, een mooi zoombereik en door de 24 mm groothoeklens is deze camera bij uitstek geschikt voor het fotograferen van landschappen.
Natuurlijk geeft ook deze camera ruis. Ruis is eigenlijk de digitale vervanger van "korrel", die bij de oude analoge fotografie optrad,vooral bij hogere Iso-waarden. Komt bij alle digitale camera's voor (en vroeger bij analoge als korre), dus niets bijzonders. Remedie: stel de Iso waarde bij voorkeur op maximaal 200.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zilver
Overige bijzonderheden
Is identiek aan de DMC-ZS3
Opties
PictBridge, histogram
Lach detectie
Nee
Sluitertijd instelbaar
Nee
Diafragma instelbaar
Nee
PictBridge
Ja