Unold Backmeister Onyx - Reviews

8,3 Lees 14 reviews
Specificaties
Max. broodgewicht
750 gram
Max. duur timer
13 uur
Geschikt voor cakedeeg
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sas63 03-05-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
Mooie degelijk uitgevoerde machine, wanneer je nauwkeurig de bakinstructies volgt bakt íe mooie broden.

Zéér slecht afleesbaar display!

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
G. Olde Dubbelink 26-04-2008 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Na jarenlang het eigen brooddeeg handmatig kneden is deze machine een uitkomst. Bakt uitstekend ! Recepten veranderen vereist vakmanschap anders mislukt het baksel ! Bak iedere week en probeer veel deegsoorten uit en het lukt telkens weer. Bij kant en klare mixen oppassen en de aanbevolen receptuur opvolgen anders rijst het deeg te veel of je moet een eigen bakprogramma instellen wat ook kan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
annemieke1955 16-04-2008 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,3
Op aanraden van de reviews hebben we deze broodbakmachine gekocht. Hij deed het perfect,kwamen goede broden uit. Een maand of 2 geleden begon de antibaklaag los te laten aan de kneedhaak.
Nu heb ik vanmorgen een brood gebakken nog niets aan de hand.
Een paar uur later wil ik weer een brood bakken en de machine slaat vast,ik denk de motor, en hij doet niets meer maakt alleen een vresleijk lawaai. Je zou bang zijn dat hij helemaal uit elkaar vliegt.We hebben hem bijna een jaar.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
gert 30-01-2008 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
eind 2006 deze machine gekocht en slechts paar keer
gebruikt omdat het brood alleen lekker smaakt als het net vers is, tevens niet prettig om zelf brood te snijden\
maar at heb je natuurlijk et alle machines.
eind november 2007 vlak voordat de garantie afliep gaf de machine de geest en deed niets meer, geen enkel teken van leven.
via een webwinkel teruggestuurd onder garantie, en vandaag een splinternieuw exemplaar ontvangen. dus goede service, maar helaas ga ik de machine niet meer gebruiken en heb deze inmiddels op internet te koop staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Marjan8 16-09-2007 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,0
Sinds december 2006 heb ik deze broodbakker. Al die tijd is het mij niet gelukt om een mooi brood te bakken. Als ik de volkorenstand gebruikte, kwamen er bakstenen uit. Het basisprogramma gaf wisselende resultaten. De ene keer kwam het brood tot de deksel en een andere keer had het brood de vorm van een krater. (Uiteraard met dezelfde ingredienten en programma.) Het display vind ik slecht af te lezen. De tefallaag begint bij de kneedhaak af te slijten. Lekker ongezond! Ook lekt er nu een zwarte smurrie uit het bakblik. Kortom, ik zou deze broodbakker niet aanraden. Ik heb nu een Panasonic gekocht. Dit is werkelijk een verademing, wat een verschil!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Parcival Willems 22-08-2007 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,7
Sinds november 2006 in bezit. Eigenlijk zonder problemen dagelijks een brood gebakken, tot voor kort (juni 2007).
Merkte dat het deeg minder goed gekneed werd. Rondom de as waarop het deegblik wordt geplaatst bleek een lekkage te ontstaan; een vettige op smeer lijkende substantie is zichtbaar. Heb het idee dat de motor nog steeds goed draait maar dat de as niet altijd meer meegaat.
Met andere woorden, het product is wat mij betreft overleden. Jammer want ik was er best tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Theo2957 19-05-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,3
Na een aantal maanden deze broodbak machine gebruikt te hebben schrijf ik nu deze review. De machine heb ik via internet gekocht en drie dagen na bestellen ontvangen. De vormgeving en het roest vast staal met zwart past perfect bij mijn keuken. De in diverse talen geschreven gebruiksaanwijzing is helder en duidelijk. Na het lezen snel een eerste brood gebakken, deze was prima gelukt en daarna ieder weekend een paar broden gebakken. s'Morgens bij het ontbijt een vers brood dankzij de timer functie. Ik gebruik de kant en klaar mixen van Soezie zoals meergranen, mais en vezelrijk wit. Nog geen enkele misser gehad. De machine is na gebruik ook in een paar minuten weer schoongemaakt dankzij de anti aanbak laag. Kortom ik ben een tevredeb gebruiker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
michelle2 15-01-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ongeveer een week in ons bezit. Ben nog in de experimenteerfase, maar de broden
lukken prima. en er is natuurlijk niets lekkerder dan s'ochtends wakker worden
en ontbijten met eigen vers warm brood. We hebben de Duitse versie gekocht met
Duitse teksten op de toetsen. Gelukkig staat er ook Nederlands in de
gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
luto 26-10-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Na veel shoppen en alle voor en nadelen van verschillende machines tegen elkaar
af te hebben gewogen, ben ik uitgekomen bij de Unhold. Sinds 10 oktober 06 in
gebruik en al 6 broden gebakken. Makkelijk in gebruik en simpel schoon te
maken. Tot nu aan toe nog geen brood mislukt en de handleiding is eigenlijk
overbodig. Zo makkelijk is deze machine te bedienen. Daarnaast is de machine
niet extreem groot en een mooi apparaat voor in je keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Betty Smit 17-10-2006 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Prima machine. Wij gebruiken 'm ook voor glutenvrije broden. Met name de Finax
melen, in een eigen programma met maar 1x rijzen en korte baktijd: fantastisch.
Maar ook de langere programma's werken uitstekend. We bakken nu een maand zelf
brood en er is maar 1x een brood mislukt, door eigen fout: te heet water
gebruikt en het meel er te 'hard' ingemikt.
Wij moeten ook elke dag bakken i.v.m. het glutenvrije dieet, maar het is geen
straf: de broden worden prima!
Aanrader! (Voorheen hadden wij ook een Inventum, niks mis mee, maar dat eigen
programma van de Unold is fantastische optie). De handleiding is ook helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
groenwold 14-10-2006 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Deze broodbakker is echt geweldig. Hiervoor had ik een Inventum B25, maar na 5
jaar wil het deeg niet meer goed rijzen. Deze Unold heb ik gevonden via Duitse
reviews. Hij is echt veel stiller en het deeg is veel luchtiger. Het enige
minpuntje is dat er minder grote broden mee gemaakt kunnen worden. Nu moet ik
wel iedere dag een broodje bakken, maar wel lekker fris.
Er zit ook een eigen programma op; deze gebruik ik om pizzadeeg mee te maken.
Ziet er ook echt fantastisch uit in rvs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
't Parelhoentje 09-09-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Prima machine, Sinds dinsdag in huis en er nu twee broden mee gebakken. De
waren uitstekend. De bediening is makkelijk en de handleiding was ook in het
NL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tom Suykerbuyk 21-07-2006 Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Ik heb deze bak machine nu een maand in bezit en ben zeer tevreden. Ik had
besloten deze broodbakker te kopen omdat hij door de duitse consumenten bond
was uitgeroepen to beste gluten vrije broodbak machine.

Ik bak hier dan ook uitsluitend glutenvrij brood in, al moet ik zeggen dat als
je de inventum B06 bekijkt en deze broodbak machine lijken dit wel identieke
apparaten, zelfs de bak blikken zijn onderling uitwisselbaar. Ook de inventum
B06 in in ons bezit en ook dit is een prima apparaat, al bakken we daar
uitsluitend gewoon brood in.
Wat deze broodbakker zo geschikt maakt is het feit dat hij buiten de 12
identieke programma's van de inventum ook een vrij programeerbaar programma
heeft wat best handig is bij het bakken van glutenvrij brood. Wat deze
broodbakker ook erg geschikt maakt is dat je als je een eigen programma
gebruikt je ook de tijden tijdens het proces nog kunt aanpassen. Als je
bijvoorbeeld merkt dat het brood toch minder is gerezen als verwacht kun je hem
gewoon nog even doorlaten rijzen tot hij wel genoeg gerezen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend