Sony BDP-S790

Algemeen
Partnumber
BDP-S790
Introductie model
2012
Op Kieskeurig sinds
March 2012
Releasedatum
April 2012
Afmetingen (H x B x D)
4,60 x 43,00 x 19,90 cm
EAN
4905524854244, 0632930668700
Kleuren
zwart
Afspeelmogelijkheden
Video CD, MP3, JPG, SACD, DVD, MPEG4, MPEG2, CD audio, CD, MPEG, MP4, MKV, M2TS, AVI, WMA, AAC, GIF, LPCM, WMV, MPO, AVCHD, Blu-Ray video, Blu-Ray audio, WAV, PNG, M4A, XVID, WMV9, MTS, MPEG1, M4V, ASF, BD
Digital Decoder
Dolby Digital, Dolby TrueHD, DTS, DTS Neo:6, DSD, DTS-HD Master Audio
3D
Ja
Blu-ray recorder
Nee
Harde schijf
Nee
24p
Ja
Progressive scan
Ja
Digitale tuner
Nee
Aansluitingen
Coaxiale audio-uitgang
Ja
Analoge audio-uitgang
7.1, stereo (2.0)
HDMI
Ja
Component
Nee
Ethernet
LAN, WiFi
DLNA
Ja
USB
Ja
CI/CI+
Nee
Overig
BD-Live
Ja
Smart TV
Ja
Geheugenkaartlezer
Nee
Overige bijzonderheden
Met Digital Cinema 4K, dit geeft de mogelijkheid tot resoluties van 4096 x 2160.
Met twee HDMI uitgangen.

Toelichting specificaties

Laat uw filmcollectie schitteren als op de rode loper

U kunt onlinefilms en tv-programma's opschalen tot bijna-HD: Beeld met bioscoopkwaliteit – ongeacht de bron. Internetvideo's met een lage kwaliteit en tv-series worden dusdanig verbeterd dat ze bijna HD-kwaliteit hebben..
Bekijk onlinefilms in bioscoopkwaliteit: De kwaliteit van onlinefilms en YouTube™-clips wordt verbeterd, waardoor ze duidelijker worden en het leuker is om ze te bekijken op een groot scherm..
Maak deel uit van de actie in 3D: Til uw filmervaring naar een hoger niveau met 3D..
Voorkom door de ingebouwde Wi-Fi® een wirwar aan kabels: Stream met de ingebouwde Wi-Fi® internet- en pc-inhoud zonder lastige kabels door de kamer..
5x beter beeld dan een dvd: Zie iedere kleur en schaduw in detail, scherper dan dvd..
Dvd's lijken bijna gemaakt in HD: Blaas uw oude films nieuw leven in – onze Blu-ray Disc™-spelers spelen dvd's niet alleen af maar schalen ze ook op tot bijna HD-kwaliteit..
Geniet van een beeldkwaliteit die 4x beter is dan Full HD: Films die er bijna levensecht uitzien. Verken de toekomst van de bioscoop met 4K2K-resolutie..
Entertainment op aanvraag via internet*: Stream video's, sport en het beste op het web direct via internet met Programma’s terugkijken, YouTube™, apps en meer..
Praat via Skype™ met vrienden: Met de ingebouwde Skype™ kunt u op een groot scherm genieten van videochat met vrienden en familie..
Apps voor games, sport, nieuws en meer.: Vind apps voor het weer, nieuwsupdates en online games via het Sony Entertainment Network..
Deel draadloos muziek en films: Stream foto's, tv-series en andere media vanaf uw pc of laptop.
Krijg via USB toegang tot inhoud: Met de twee USB-poorten kunt u muziek en films direct afspelen vanaf een Memory Stick™, pc of vaste schijf, terwijl u draadloos verbonden bent met internet..
Gebruik uw smartphone als afstandsbediening: Download de Media Remote-app en gebruik uw iPhone, Android™-telefoon of tablet als afstandsbediening of als muis voor het surfen op internet..
Geef foto's vanaf uw smartphone op het grote scherm weer: Luister naar muziek of geef foto's en video's weer die op uw smartphone of tablet zijn opgeslagen. Zet inhoud draadloos over tussen apparaten en bekijk de inhoud eens wat beter op uw tv..
Stuur webpagina's van uw smartphone naar de tv: Surf op internet en stuur de pagina die u bekijkt naar uw smartphone of tablet en stuur deze vervolgens terug naar het grote scherm..
Zoek informatie over films en muziek: Probeert u de naam van de regisseur of songwriter te achterhalen? Met één druk op de knop komt u van alles te weten over films of muziek..
Surf via uw tv op internet: Ga online om internetpagina's met tekst en foto's op uw tv te bekijken..
Begin direct met de film: Niet meer lang wachten voordat de dvd begint, maar direct beginnen met Quickstart..
Door de eenvoudige navigatie vindt u snel wat u zoekt: Ons menu maakt gebruik van intuïtieve pictogrammen en een eenvoudig te volgen boomstructuur..