Moulinex Faciclic Maxi Cristal - Reviews

7,7 Lees 8 reviews
Best Reviewed december 2013
Specificaties
Vermogen
600 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
2 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

7,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Valentijn 26-06-2016 Product half jaar in bezit

Zwak gebouwd

Algemene score

3,3
Inmiddels driekwart jaar in bezit en toe aan het vierde messenblokje. Dit is gewoon een vette ontwerpfout. Voor pureren van vers fruit doet het ding heus zijn werk wel, maar hier had met grote letters op de doos en in de gebruiksaanwijzing moeten staan: geen bevroren fruit in de blender!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
mieson 06-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super:
Het is handig dat de onderkant van de mengkom (waar de messen aan vastzitten) los kan worden geklikt zodat dit goed schoongemaakt kan worden.

Opmerking:
Het kliksysteem is van plastic.

De mengkom is groot en van stevig glas. Maar omdat de mengkom van glas is kunnen er geen hele hete producten in gemengd worden (dan barst het glas).

Er is blijkbaar nog extra tool te bestellen dat los geplaatst kan worden op het onderstel waar de messen op zitten. Hiermee kunnen dan noten gehakt worden.

Op de deksel zit nog een losse deksel. Deze kan je eraf halen om bijvoorbeeld nog iets in de mengkom te gieten. Deze deksel wordt echter niet met een kwartslag gedraaid. Je moet hem dus vast houden ter voorkoming dat hij tijdens het mengen los raakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
A.Dierk. 29-03-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben zo blij met de blender in een handomdraai de lekkerste shake`s de kan is wel een beetje zwaar maar dat is het enigste min puntje ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Clautje78 07-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Een fijne solide blender met een grote kan. Hij hakt en pureert goed, krijgt alle ingrediënten goed te pakken.
Ook is het mes sterk genoeg om ijs te crushen.

Ook is hij makkelijk uit elkaar te halen en kunnen de onderdelen in de vaatwasser.

Een goede blender met veel mogelijkheden voor een schappelijke prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
SandraWE 05-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima blender. Pureert snel en makkelijk om oa. heerlijke smoothies mee te maken. Klein nadeel is dat hij wat zwaar is, maar dat komt ook omdat het een degelijk apparaat is en niet zo'n goedkoop plastic ding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Marvbrandon 04-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Deze blender van Molinex is een echte aanrader!

De blender wordt in een goed beschermde doos geleverd met alle elementen los. Je kan dus voor gebruik gelijk oefenen met het in elkaar zetten van het apparaat:) De gebruiksaanwijzing is kort maar krachtig in goed Nederlands. Het is dus niet door een of andere vertaal robot in het steenkolen Nederlands vertaald.

In het gebruik stelt de blender absoluut niet teleur! Je hebt 5 verschillende snelheden waar je uit kan kiezen en een handige Pulse stand. Ik vond de pulse-stand vooral handig omdat je de ingrediënten die in eerste instantie niet mee 'geblenderd' worden, toch te pakken kan krijgen. Verder is het grote volume van de kan (2L) erg fijn voor als je voor groter gezelschap smoothies/Gazpacho wil maken. De bladen van de blender zijn erg sterk waardoor ook ijscrunchen geen probleem is.

De blender is na gebruik gemakkelijk uit elkaar te halen en alles kan de vaatwasser is, let er wel goed op dat je niet per ongeluk een 'aansluitrubbertje' verliest.

Mijn eindoordeel is dus erg positief. Ik zou deze blender zeker meenemen als je overweegt een blender te kopen! De prijs kwaliteit verhouding geeft voor mij zeker de doorslag.

+:
Goede prijs kwaliteit verhouding
fijn dat je veel standen hebt(5), vooral pulse stand
Gemakkelijk uit elkaar te halen voor het reinigen
Grote kan

-:
Design is wat oudbollig/weinig origineel
Het klik systeem voelt wat fragiel aan, klikt niet altijd even soepel in

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
stofzuigerzak 03-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
De blender is zwaar en van stevige materialen gemaakt met een mooie grote glazen kan en stevige afsluiting en dop.

Het kliksysteem zorgt ervoor dat je veilig en eenvoudig het apparaat uit elkaar kunt halen en weer in elkaar zetten.

Het is jammer dat (harde) nootjes niet kunnen worden gehakt, maar het is een ideaal apparaat om soepen in de pureren en milkshakes en smoothies te maken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Ana-Maria1983 30-10-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
We zijn erg blij met de Moulinex blender. Hij is makkelijk in gebruik. Je hebt in een handomdraai een lekkere, gezonde shake.
Enige minpuntje is dat hij toch best zwaar is, dus ook met inschenken wat lastiger is. Maar voor de rest helemaal top!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend