Alecto DVM-80 - Reviews

8,6 Lees 31 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

just_nicole_d 25-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goed beeld en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi helder beeld ook snachts en super geluid. Geen ruis zoals de dvm-190. De 190 omgeruild voor deze en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Camera verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Anne 23-08-2016 Product paar weken in bezit

Goed bereik en beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het bereik is perfect (zolder-woonkamer overbrugt de babyfoon moeiteloos). Ook het beeldscherm is van goede kwaliteit. Een absolute plus is de temperatuurmeter en de terugspreekfunctie. Kortom, goede prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Bereik
  • Beeldscherm
  • Temperatuurmeter

Minpunten

  • Oudewetse vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Rian 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Plug & play! Aansluiten in 1 minuut en dan direct te gebruiken, super makkelijk!
Scherm heeft een mooi formaat waardoor alles goed zichtbaar is.
Ook handig is de melodie functie.
Absolute aanrader!!

Pluspunten

  • Groot svherm
  • Handig in gebruik
  • Signaalsterkte erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Marieke 30-06-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne babyfoon

Algemene score

8,6
De babyfoon is makkelijk in gebruik.
Door heel het huis hebben we bereik en buiten tot tot ongeveer 50 meter.
Op het camera gedeelte kun je muziek afspelen, deze stopt vanzelf na ongeveer een kwartier. Een leuke optie zou zijn als je dit ook vanaf het beeldscherm kan regelen.
Alecto geeft goede service, de kleuren van het beeldscherm springt vaak op zwart wit, ook als de camera bij veel licht aan staat. Nu is de camera voor reparatie naar Alecto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
I 29-06-2016 Product maand in bezit

beoordeling babyfoon alecto DVM/80

Algemene score

7,6
de babyfoon is makkelijk te instaleren. de gebruiksaanwijzing die erbij geleverd wordt is ook duidelijk.
er zitten voldoende functies op en is gebruiksvriendelijk.
terugspreekfunctie is handig. wel mag het geluid van mij iets scherper, maar je bent wel verstaanbaar.
De knoppen/bediening op de babyfoon zijn ook duidelijke en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Mieke 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto dmv-80 babyfoon met camera

Algemene score

10,0
Net aangeschaft maar super babyfoon!! Snel te installeren, gebruiksvriendelijk, goed bereik, zicht en geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
susanne 27-06-2016 Product maand in bezit

prima babyfoon

Algemene score

7,0
prima babyfoon met camera
Beeld goed, scherp ook snachts of in een donkere kamer

geluid is goed

ik mis alleen een paar kleine opties in het menu zoals de tijd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Mies 18-06-2016 Product maand in bezit

Beeld is goed, geluid minder

Algemene score

7,4
Heb al jaren een alecto. Zeer tevreden. Heb voor tweede kindje een nieuwe gekocht met camera. DVM-80. Beeld is prima, geluid kan beter, maar als er wat aan de hand is hoor je dat zeker wel. Wel met beetje vertraging, maar dat is geen probleem.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Kim Opstals 16-06-2016 Product maand in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,6
De babyfoon heeft alles wat je nodig hebt.
Is heel makkelijk te installeren, camera werkt goed.
Het aanzetten van de muziek is een fijne optie erbij.

Een zeer tevreden klant hier, en zeker ook een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Mark 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede babyfoon

Algemene score

7,8
Werkt goed, instellen van beeld is de eerste keer wat lastig.

De zoom functie is een leuke extra
hett aan kunnen zetten van muziek op de camera unit en de ouderunit een must.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
kimberley 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima product

Algemene score

8,8
Makkelijk geïnstalleerd, goed beeld en goede verbinding door het hele huis en de tuin.
Dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Charlotte1987 08-06-2016 Product half jaar in bezit

Echt een aanrader!

Algemene score

8,6
Hij heeft alles wat je nodig hebt. Ik heb hem gekocht op aanraden van mijn zus en vervolgens heb ik hem ook aan iedereen aangeraden. Echt een prima ding!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
MirjamD 07-06-2016 Product kwartaal in bezit

Zeer goed bereik, camera werkt uitstekend

Algemene score

9,4
We wonen in een nieuwbouwhuis (2014) wat zeer goed geisoleerd is. Toch hebben we vanaf de 2e verdieping tot beneden + tuin prima bereik voor de camera. Het geluid als je terug wilt praten is op de begane grond wel wat haperig, maar je hoort het geluid van de babyfoon naar beneden wél goed + beeld is ook goed.
Oftewel: goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
K 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Erg handig

Algemene score

9,2
Ideaal in gebruik.bereik is ook super. Ook kun je meerdere cameras erop aansluiten
Ook beeld past zich aan naar dag en nacht stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Johanna 31-05-2016 Product jaar of meer in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,4
Ik heb dit apparaat bij me eerste zwangerschap gekocht, en ben er zeer te vreden over. Nu ben ik bevallen van een 2e en kan gewoon een camera bijkopen en alles staat mooi op 1 scherm. ook het bedrijf heeft een hele goede en snelle serves.

Als vrienden van ons zwanger zijn en vragen wat voro babyfoon we hebben raden we deze aan. als we dan bijv een weekendje of weekje weg gaan met vrienden neemt iedereen alleen zijn eigen camera mee en alles kan op 1 scherm, echt zeer tevreden een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Pieter 15-05-2016 Product paar weken in bezit

alecto dvm-80

Algemene score

7,4
-Prettige babyfoon
-Makkelijke bediening
-Goed geluid
-Goed beeld, al ruist deze af en toe wel waardoor je dan niets kan zien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Peter 11-05-2016 Product maand in bezit

Degelijke babyfoon met zeer duidelijk beeld

Algemene score

8,4
Doet wat ie moet doen en beeld en geluid zijn van goede kwaliteit in zowel lichte als donkere omgeving. De ouderunit is compact en praktisch. Ik mis de alleen de functie om de melodieën op afstand te bedienen die op onze (oude) dbx88 wel zat.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Patrick 25-04-2016 Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon

Algemene score

7,6
De babyfoon is gemakkelijk in gebruik en het scherm is helder. Je kan het beeldscherm instellen dat deze alleen aangaat op geluid, wat weer scheelt in het batterij gebruik. Enige minpuntje, voor zover je dat een minpunt mag noemen, is dat de batterijen die je in de camera kan doen (deze kan tevens ook gewoon op netstroom) er niet bij zitten. Pluspunt daarbij is wel weer dat je meerdere camera's aan hetzelfde beeldscherm kan koppelen, wat voor ons in ieder geval erg handig is. Kortom, een prima babyfoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Tiny 31-03-2016 Product paar dagen in bezit

alecto dvm-80

Algemene score

7,8
prima tool
heldere beschrijving
makkelijke bediening
in een handomdraai geïnstalleerd
betrouwbaar product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Rachel90 25-03-2016 Product paar dagen in bezit

Top babyfoon

Algemene score

8,8
Babyfoon is heel makkelijk te gebruiken, beeld en kwaliteit is echt perfect. Je kan je baby goed zien door het grote scherm ook kan je eventueel inzoomen op je baby om de baby van nog dichterbij te zien. Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews