Neboweb.nl - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 198 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Neboweb.nl.

Neboweb.nl stelt zich voor

NEBO foto-video-digitaal is sinds 1923 met 6 vestigingen in de Randstad de winkel voor al uw apparatuur aankopen. In al onze vestigingen kunt u terecht voor een goed en vertrouwd advies. Het bedrijf levert aan consumenten, overheid en bedrijven. Wij beschikken over deskundig personeel dat u graag te woord staat. Dus kom gauw langs en overtuig u zelf.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 24 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hans 16-09-2018 Via de website gekocht

goede prijs voor het juiste product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
NEBO was verreweg de goedkoopste met de vervangende zonnekap die ik verloren had van mijn Sigma objectief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 11-09-2018 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na telefonisch informatie te hebben verkregen omtrent de prijsverschil van de Canon EF 70-200mm f/4L IS USM lens, het artikel via de wegsite aangekocht en de vogende dag al in goede orde afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John de Vries 06-09-2018 Via de website gekocht

De service is perfect verlopen, goede info en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Nebo shop is mij ivm het doen van trainingen zeer bekend en ten volle vertrouwen. Tevens zonder iets aan te kopen, zeer goede informatie over het product. Het maakt voor de verkopers in verschillende filialen niet uit waar je iets koopt. Qua kennis en kunde zeer goed en heb veel vertrouwen in deze informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 25-08-2018 Via de website gekocht

Te vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verliep zeer vlot en de bestelling kwam tijdig aan . .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Teunissen 21-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er gaat niets boven persoonlijke betrokkenheid en die vond ik hier. Wat je wilt hebben is een naam en een nummer ipv een 'no-reply-email.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 29-07-2018 Via de website gekocht

Als het automatische systeem goed zou werken was het een 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een tas en accessoire besteld via de site, keurig betaald via Ideal en toen bleef het stil.

Ik had besteld zonder account en helaas had het systeem mij de orderbevestiging met factuur niet doorgestuurd.

Na 1 mailtje naar de klantenservice werdt dit handmatig wel gelijk gemaild, dus verder geen ongemak :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.elhamdani 20-05-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
sharp tv voldoet aan verwachtingen. snel geleverd en ook nog eens de goedkoopste. De service is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin van Zetten 20-05-2018 Via de website gekocht

Nebo doet wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website was duidelijk en helder. De voorwaarden waren transparant en goed te vinden. De levering was precies zoals Nebo aangegeven had. En het product was goed ingepakt. Het product zelf (een minisetje van LG was origineel verpakt en werkt naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelie 17-05-2018 Via de website gekocht

Goede prijs-kwaliteit; op tijd geleverd.

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit, mijn camera was op andere sites een stuk duurder, of niet op voorraad. Ook is mijn bestelling op tijd geleverd.

Reageer

Annemiek 05-05-2018 Via de website gekocht

Prima!

Algemene score

9,0
Zijn goedkoop met Brita waterfilters en handig dat je het bestelde kan ophalen in een van hun winkels

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Clemens 30-04-2018 Via de website gekocht

Goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoya UV filter hier bestelt omdat ze de goedkoopste waren. Maandagmiddag bestelt op de website, donderdag per briefpost is het geleverd, wel goed verpakt. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop! Kan de levering nog iets sneller dan had ik een 10 gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michel 29-04-2018 Via de website gekocht

Hele goede prijs en een geweldige service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op advies van mijn vriendin dit product bij NEBO gekocht voor een verjaardagscadeau. Maar wel voor een hele scherpe prijs + een hele goede service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas 24-04-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snel geleverd.
Product zelf was al gekend.
Ik kocht het al via een andere weg.
Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

F.Tuna 23-04-2018 Via de website gekocht

goed artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het artikel is heel goed en was goed ingepakt maar het duurde wel 3-4 dagen voor dat ik hem kreeg
Kwam ook een dag later dan was gepland.
Ik heb het dan wel via bol.com besteld en niet direct via neboweb

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 19-04-2018 Via de website gekocht

netjes bezorgt en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De foto.s zijn netjes geleverd per pakket dienst de foto.s zijn zorgvuldig ingepakt aangeleverd thuis

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Protopopov 16-04-2018 Via de website gekocht

Artikel volgens planning bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 16 uur besteld, morgen in huis. Ik bestelde om kwart over drie en vrijwel onmiddellijk kreeg ik bericht dat de camera verzonden was. PostNL had meer moeite met de planning want ze lieten me een tijdlang in de waan dat het artikel 3 dagen later bezorgd zou worden. De zending was ook nog eens aangetekend verzonden en verzekerd. En ze waren 6 euro goedkoper dan de concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 16-04-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een badkamer radio hier gekocht die nergens in een winkel te krijgen was. Veel informatie over de bestelling en levering gehad. In 2 dagen netjes op mijn werk afgeleverd. Zij hebben er een tevreden klant bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reisdruif 15-04-2018 Via de website gekocht

Perfect !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handig kopen via internet, duidelijke omschrijving, prima service.
Product gevonden, omschrijving makkelijk voor leken, goede site om eenvoudig te bestellen.
Bestelling kan je goed opvolgen via Track & Trace, afgeleverd zonder problemen, op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 08-04-2018 Via de website gekocht

Snel en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Printer goed verpakt en snel geleverd. Een dag eerder dan bij bestelling gevraagde bezorgtijd. Dat is prettig maar had er toe kunnen leiden dat bezorger vergeefs was gekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 15-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs heb ik een aantal producten bij deze webwinkel gekocht en deze werden, zoals verwacht, snel thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KimK 23-12-2017 Via de website gekocht

Netjes bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit. Website is overzichtelijk. Artikelen zijn netjes verpakt en werden binnen de verzendtermijn bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. W. Brusse 07-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke website en goede artikelen met voordelige prijzen
Ook snelle levering en gemakkelijk te betalen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marloes 05-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs een bestelling gedaan en het is sneller geleverd dan in eerste instantie aangegeven op de website. Het product is ook zoals verwacht. Een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ed 04-12-2017 Via de website gekocht

Goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een groot assortiment en voor een goede prijs!
Ik kon hier als enige van Nederland mijn gezochte Grundig draagbare cd speler kopen en had hem snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Benedictus 14-09-2017 In de winkel gekocht
Bankastraat

Goede service, fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online makkelijk foto's en dergelijke te bestellen, maar vooral blij met de service in de winkel! Goede tips, professionele aanpak en denken heel graag met je mee welke producten het best bij t doel passen:) bv even je foto bijwerken voor de uitvergroting!
Ook fijne pasfotoservice (kinderen!) snel en goed gemaakt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lex de Boer 04-06-2017 In de winkel gekocht
Korte Poten Den Haag

Echt geweldig geholpen door de heren van NEBO

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag heb ik de Pansonic GH5 gekocht in de winkel. Al een paar keer geweest om te informeren. Niet iedereen heeft deze camera zo op op voorraad. Ik ga er mee filmen. Mijn dochter heeft eerder hier ook al een cameraEen grote investering maar door de prima uitleg en de geweldig service heb ik beslolten de camera te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 19-02-2017 Via de website gekocht

Prima zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima zaak en je kunt ook nog zelf naar de winkel met eventuele klacht als het niet goed is. Apparaat snel geleverd en goed ingepakt.
Het geeft nog extra geruststelling dat ze meerdere zaken hebben. Ik had er eerder nog nooit van gehoord maar via internet kwam deze zaak er goed af vandaar dat ik hier terecht ben gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Otterspeer 11-02-2017 Via de website gekocht

Digitaal Fotolijstje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website en gemakkelijk te bestellen. Af laten leveren bij een NEBO winkel in de buurt.
Hoef dan niet op de bezorger te wachten; zelf ophaal moment kiezen. Helemaal super.
Product is ook helemaal naar mijn zin!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wilma 08-02-2017 Via de website gekocht

koffiezetter gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was concurrerend.
Er was verteld dat het 2 a 3 dagen duurt.
Alles verliep prima.
We hebben geen enkele klacht.
Voor de rest hebben we geen ervaring met deze winkel.
Maar ik zou er een volgende keer weer iets kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Jordaans 13-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering tegen een uitstekende prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima prijs, goedkoper dan elke concurrent. Snelle bevestiging van de aankoop en de levering binnen een paar dagen. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • prijs
  • levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Giesen 10-01-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig kwam ik bij Nebo uit, die de scherpste prijs had voor de door mij gekozen mini muis. Bestellen en betalen ging eenvoudig. De muis werd keurig en veilig verpakt geleverd, in een passende doos. Het enige minpuntje was, dat de muis een dag later werd bezorgd dan ik had verwacht, ik bestelde op vrijdag na 17:00, en kreeg op woensdag geleverd in plaats van dinsdag.

Pluspunten

  • Scherpe prijzen
  • Bestelgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frogman 29-12-2016 Via de website gekocht

Verbatim Store 'n' Go Portable 1000GB USB 3.0 zilver

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteits-verhouding, gekocht op uitkomst van eerdere reviews, De Verbatim Store 'n' Go Portable doet wat hij moet doen en is plug en play.
We gebruiken hem voor films op de TV af te draaien (TV is een LG curved Oled) Hij werd direct herkend door zowel Windows als TV , niets geen nadeligs van te vertellen en dus een goed apparaat.

Pluspunten

  • snel
  • goed
  • geodkoop

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wim 30-11-2016 In de winkel gekocht
den Haag

Een alroundwinkel

Algemene score

8,0
Een gemakkelijke website en een aantal fysieke winkels dat is wat Nebo de klant heeft te bieden.
Maar dat is maar EEN wel belangrijk facet van dit bedrijf want vakkennis en
klantvriendelijkheid is bij dit bedrijf een pre

Pluspunten

  • Vakkennis
  • Goede bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 13-11-2016 In de winkel gekocht
Frederik Hendriklaan Den Haag

De Panasonic G80 systeemcamera bij NEBO gekocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bedrijf met meerdere vestigingen, komt goed over en hebben veel op het gebied van foto op voorraad. De kennis van zaken is prima te noemen. Prettig geholpen en kom zeker terug. De service en de kennis was prima te noemen. Ook de website waar ik vooraf op gekeken heb was goed en overzichtelijk te noemen. Afhalen in de winkel is een prima optie

Pluspunten

  • Website en winkels, service prima
  • groot assortiment, veel kennis
  • goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 04-11-2016 In de winkel gekocht
Nootdorp

Sony HX90 gekocht bij Nebo Nootdorp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn buurman heb ik bij Nebo de HX90 gekocht. Ik ben erg prettig geholpen, vakkundig personeel en een goede prijs.

Pluspunten

  • Vakkundig personeel
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 24-10-2016 In de winkel gekocht

Een heel fijne winkel met behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam binnen in de winkel en werd gelijk vriendelijk begroet. Mij werd gevraagd of ik geholpen kon worden. Nou dat kon ik was opzoek naar een nieuwe camera een goeie kwaliteit camera die niet al te zwaar is. De meneer liet gelijk verschillende camera's zien en na overleg heb ik wat voor mij de beste keuze is mee genomen, de lx100

Pluspunten

  • Behulpzaam personeel
  • Deskundig advies
  • Grote voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 13-10-2016 In de winkel gekocht
Korte Poten

Panasonice GH4 gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tijdje geleden al eerder iets bij Nebo gekocht. Gisteren de Panasonic GH4 gekocht. Weer top geholpen!

Pluspunten

  • Goede service
  • Goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina 01-10-2016 In de winkel gekocht
nootdorp

Canon 7751 printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag mijn canon 7751 printer opgehaald. Goed geholpen en de eerste afdrukken zien er goed uit. Via de website besteld en afgehaald in de winkel.

Pluspunten

  • Website met winkels
  • Goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l Bakx 01-10-2016 In de winkel gekocht

broodbakmachine

Algemene score

3,0
zaterdag 24-09-2016 een broodbakmachine gekocht Unold 68110 Backmeister 640619 1 € 65,99 deze zou binnen twee werkdagen worden geleverd, maar dinsdag was er nog niets geleverd ,ik heb toen gebeld (want je hoort er niets van) en eerst zijden ze dat het bij post NL stond maar ik had natuurlijk al gekeken dat was niet. dus gelijk afbesteld .nog steeds staat mijn geld niet terug geboekt op mijn rekening 01-10-2016

Minpunten

  • telaat leveren
  • wachten tot je geld wordt teruggeboekt

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Hans 26-08-2016 Via de website gekocht

Wat een geweldige service! Alle lof aan het NEBO team

Algemene score

10,0
Een probleem aan onze Panasonic fototoestel merken we een week voordat we naar China reizen. Werkt niet meer. Gebeld, collega was even weg. belt zo terug beloofd men.
En dat gebeurde ook, natuurlijk volgens Nebo.

Panasonic toestellen niet te leveren vanwege stil liggen fabriek door aardbevingen in Japan. erg triest natuurlijk voor de mensen daar.
We willen wel graag ons kleine toestel mee op vakantie.
Een aanbod voor een groter en duurder toestel tegen onze kleine witte Panasonic om te wisselen sloegen we af. Dus de oplossing werd gevonden in het toesturen van een klein Pentax leentoestel. Fantastisch, dan kunnen we toch onze foto's maken en hoeven we niet zo'n groot toestel mee te sjouwen.

En binnen een dag was dat leentoestel er.

Nu maar hopen dat we ons eigen toestel weer zo spoedig mogelijk terugkrijgen.

Wat geweldig is, is dat iedereen die ik aan de telefoon kreeg, steeds wist wat we aan de hand was. En iedereen deed enorm zijn best om een oplossing te vinden.

NEBO team, geweldig bedankt met jullie service. Dat verdient een pluim!!
Dank jullie wel

Pluspunten

  • Doen wat ze beloven
  • Snel handelen
  • Oplossingsgericht
  • Vriendelijkheid, zeldzaam

Minpunten

  • Sorry, geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 01-06-2016 In de winkel gekocht
Nooddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De nieuwe website stijl is overzichtelijk en gemakkelijk om iets op te zoeken.

Service
Winkel was makkelijk te vinden en volop parkeerplaatsen nabij.

Assortiment
Voldoende keuze en qua merk en type camera's en objectieven.

Aanbeveling
Schoon en overzichtelijk en vriendelijk en vakkundig personeel.

Extra toelichting
Heldere uitleg dit heeft mij ook overgehaald tot de aankoop. Ben helemaal happy met mij systeemcamera. Overtreft zelfs mijn verwachting. Bedankt Nebo voor het goede advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john de boer 29-05-2016 In de winkel gekocht
korte poten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag op de vestiging aan de Korte Poten geweest om de Canon G7 te kopen. Ze hebben daar echt veel op voorraad

Service
Prima en rustig geholpen. Ik had nogal wat vragen.

Assortiment
Heb ik al aangegeven. Veel op voorraad.

Aanbeveling
Voor mij is camera een grote uitgave. Ik ben er blij mee. Ik ga ook de workshop volgen om de camera te leren kennen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander 29-11-2015 In de winkel gekocht
leyweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot assortiment. Goed en rustig geholpe.nn

Service
Prima deskundig

Assortiment
Egt heel veel

Aanbeveling
Panasonic g7 gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keldermanbouw 04-09-2015 In de winkel gekocht
Nootdorp in de Parade
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker dicht bij de winkel parkeren. (Gratis)

Service
Goede uitleg en verstand van zaken.

Aanbeveling
Super goed geholpen en ze nemen de tijd om je eea uit te leggen voor een nadelen van verschilde types en merken.

Extra toelichting
Ik kom al jaren bij de Nebo vanwege de goede uitleg en service en ruime assortiment. Hier ben je tenminste een klant waar de klant koning is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samantha1997 04-09-2015 In de winkel gekocht
Theresiastraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de website gezien en in de winkel opgehaald.

Service
Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam. De camera deed volledig aan mijn eisen.

Assortiment
Genoeg keuze bij Nebo! Ik kwam voor de NX300 maar ging weg met de NX300 en actioncam + selfiestick!

Aanbeveling
We moesten er een eind voor rijden maar dat was het zeker waard!

Extra toelichting
Op vakantie heb ik veel gebruik gemaakt van beide camera's. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de foto's en alles wat mij in de winkel werd beloofd is uitgekomen. Kortom Nebo is een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon1989 01-06-2015 In de winkel gekocht
Theresiastraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voor een bruiloft wilde ik graag 130 bedankkaartjes laten drukken, en dit het liefst zo snel mogelijk. Dit was voor Nebo geen enkel probleem! Ik kon het kaartje naar ze mailen, en daarna kant en klaar komen ophalen. Het kaartje moest vierkant worden (geen standaard formaat in het assortiment) en zij hebben de kaartjes zelfs allemaal op maat gesneden! Echt fantastisch dat dit zo snel via hen geregeld kon worden!

Extra toelichting
Nebo heeft mij ontzettend geholpen met het realiseren van 130 bedankkaartjes voor een bruiloft. Dankzij Nebo konden de foto's die we s'ochtends hadden geschoten, s'avonds al aan de gasten als bedankkaartje worden meegegeven. Omdat we het kaartje konden mailen (in plaats van ermee langs komen in de winkel), hoefde ik ook zo min mogelijk van de bruiloft te missen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolleykema 24-05-2015 In de winkel gekocht
Korte poten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ouderwetse service

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Zeker weten

Extra toelichting
Ouderwetse service prima geholpem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha070 21-05-2015 In de winkel gekocht
Bankastraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Was opzoek naar een TomTom go 50 en via Koeskeurig kwam ik uit bij Neboweb en deze blijken bij ons om de hoek te zitten. Gisteren besteld en vandaag opgehaald.

Service
Afgehaald in de winkel en kreeg er vervolgens verschillende kortingscodes voor de volgende aankoop

Assortiment
Breed

Extra toelichting
Was opzoek naar een TomTom go 50 en via Koeskeurig kwam ik uit bij Neboweb en deze blijken bij ons om de hoek te zitten. Gisteren besteld en vandaag opgehaald. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel5161 21-05-2015 In de winkel gekocht
Korte Poten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is bij ons in de buurt

Service
Werd goed geholpen door de verkoper

Assortiment
Eien kleine vetsiging maar wel propvol.

Aanbeveling
Gewoon prettig geholpen. De afgeloopen weken hebben me niet teleurgesteld

Extra toelichting
Goed geholpen. Er stont veel voorraad . De prijs was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jarno2000 16-08-2014 In de winkel gekocht
nebo nootdorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
ook al ben ik 14 ik werd gewoon als een normale klant behandelt en kreeg goed advies over mijn nieuwe camera

Extra toelichting
ik had een beetje rondgekeken naar een nieuwe camera en ik kwam de nx 300 tegen wat mij een geweldige camera leek, dus ik ging naar de winkel om hem uit te proberen en na wat testen kwam ik erachter dat ik de nx 30 een veel fijnere camera vond. Dit was voor de verkoper allemaal geen probleem ik heb er bijna een uur staan testen en vragen en ik merkte geen een moment verveeltheid bij de verkoper.na het goede advies de camera en wat accessoires gekocht. ik ben zeer tevreden. en wat sommige reacties hier betreft is deze winkel zeer ondergewaardeerd, want omdat een winkel geen briefjes van 100 aanneemt(wat bijna geen winkel doet), is het niet nodig om ze meteen een 1 te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews