Siemens WT47Y700NL - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Siemens WT47Y700NL
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 402 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurens 25-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
8 kilo droger die perfect droogt in zeer korte tijd. Bediening is prima en duidelijk.
Aanrader voor iedereen die veel moet drogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen K 25-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne droger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Was is snel droog vaak eerder klaar dan start tijd aangeeft.
Verlichting in de trommel is een pluspunt. beeldscherm is duidelijk en de knoppen zijn makkelijk te bedienen. kortom fijn product.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Binnen verlichting

Minpunten

  • Aansluit snoer aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaan 23-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bewust gekozen voor deze trommel met een 4 persoonshuishouden. De was komt er droog uit en is niet erg gekreukt. Je kunt verschillende soorten was selecteren die goed aansluiten bij de droogtijd.

Pluspunten

  • verschillende programma's voor soorten was
  • automatische hersteltijd voor het drogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilco1234 22-01-2017

Prima Product, "handleiding" minimaal

Algemene score

8,0
Dit apparaat ondertussen bijna 1 jaar in gebruik, tot bijna alle tevredenheid. Wat we een duidelijk minpunt is, is het ontbreken van een duidelijke en volledige handleiding, de "kaart" die bij dit product zit en te downloaden is op de service-site is erg karig en geeft totaal niet aan hoe je bijvoorbeeld een condenswaterafvoerslang moet monteren (en bijhorende actiepunten). Na wat zoekwerk, vond ik de handleiding van de WT47W562NL, ook een warmtepompdroger, waar wel een boekje bijhoort. In deze handleiding WEL een duidelijke HOWTO (Condenswaterafvoer
omschakelen).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

OTask 20-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, mooier droogresultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wegens ruimtegebrek hebben wij in onze vorige woning een was-droog combinatie gebruikt van het merk van een concurrent. We waren tevreden met het wassen, maar erg ontevreden met het drogen. Dit, ondanks de goede beoordelingen van deze machine.
Inmiddels deze Siemens droger gekocht n.a.v. goede reviews van professionals als ook normale klanten. Inmiddels een paar weken met veel tevredenheid in bezit. Werkt snel, relatief stil, droogt super goed en is daarnaast ook een prachtig apparaat, zoverre je dat kan zeggen over witgoed.
Super tevreden en hopelijk zal dat nog lang zo blijven.

Pluspunten

  • Mooi
  • Droogt super goed
  • Relatief stil
  • Snel
  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton P 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

grote glazen deur, duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Droger geïnstalleerd, er zat een korte maar duidelijk gebruiksaanwijzing bij.
Het bedieningspaneel is duidelijk/overzichtelijk. Veel keuze in de gebruikersprogramma's. Maar meestal gebruiken wij het handdoekenprogramma. Daarom deze voorkeur met voorkeurtoeren en welke droogtegraad onder 1 van de 2 voorkeuze toetsen gezet.

Pluspunten

  • 2 voorkeuze programma's
  • weinig geluid

Minpunten

  • verwachte eindtijd klopt niet altijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan en Eline 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel droge was en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden nooit eerder een wasdroger. Nu willen we niet anders meer. Wat makkelijk dat de was gelijk droog is. De siemens condensdroger is makkelijk in gebruik, stil en wij konden deze gelijk af laten wateren op de afvoer. Ook dat was eenvoudig qua aanpassing op de machine.

Pluspunten

  • Snel droge was
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MW100 08-01-2017

Een apparaat met uitstekende prestaties

Algemene score

10,0
De droger is gebruiksvriendelijk en stil in gebruik. Duidelijke display toont de informatie die opdat moment relevant is om het relevante programma te draaien. De was bereikt de gewenste droogte bij elk gewenst programma
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vennetjes 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne en gebruiksvriendelijke machine !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aangezien deze droger energiezuiniger is, hebben wij de keuze gemaakt om een nieuwe droger aan te schaffen i.p.v. zonnepanelen. dit heeft op langere termijn een grotere terugverdientijd als investeren in panelen.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geluid

Minpunten

  • Schoonmaken Pluizenfilter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Rooij 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede bedienings mogelijk heden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor zover we nu kunnen beoordelen werkt hij naar wens. Hij is rustiger dan de oude droger. Is veel beter te bedienen en heeft meer diverse mogellijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AE 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fijne droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droger van mooi design! Eindelijk een droger die zowel energiezuinig is, stil en er netjes uit zit. Veel keus aan programma's en de was is vrij snel droog.
Heerlijk om de was warm te laten drogen, genot om daarna een warm shirt aan te trekken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil, nauwelijks te horen in huis
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nauwelijks hoorbaar wanneer hij klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amnsmit 03-01-2017

Prima droger, wel erg veel lawaai

Algemene score

6,0
Het droogresultaat en gemak van bediening zijn zeer goed! Er zijn voldoende programma's om uit te kiezen. Het enige wat mij erg tegenvalt is het lawaai van de condenspomp. Dit is veel erger dan verwacht en valt zeker te vergelijken met wat op deze link te zien is https://www.youtube.com/watch?v=JKUDXQpbi9Y. Mocht je geen problemen hebben met lawaai dan ik het een prima droger.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Coen 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

WT47Y700NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens WT47Y700NL heb ik gekozen vanwege de beoordeling van de Consumentenbond aangevuld met reviews van gebruikers op verschillende websites. We hebben de droger een aantal dagen in gebruik en deze voldoet uitstekend. Ons gezin bestaat uit 6 personen en er wordt dagelijks gewassen en gebruik gemaakt van de nieuwe droger. Het resultaat is perfect. Daarnaast ziet de machine er ook nog eens geweldig mooi uit. Kortom: de perfecte keus.

Pluspunten

  • Droogresultaat
  • Gebruiksgemak
  • Energieverbruik
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryan 02-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot voordeel van de warmtepompdroger is de mogelijkheid om het water automatisch af te laten voeren. De bediening is eenvoudig en intuïtief. Het apparaat bespaart energie door het programma voortijdig te beëindigen als de was al droog is. Niet in alle gevallen is de was echter volledig droog wanneer dit gebeurt, dus soms een tweede keer aanzetten. Het stoffilter zit verder vrij snel vol. Legen na elke keer drogen.

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Was niet altijd volledig droog na programma.
  • Stoffilter snel vol

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super makkelijke bediening. Snel klaar en maakt weinig geluid alleen even wennen aan het brommende geluid van de pomp. Ziet er heel mooi uit.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, werkt uitstekend. Wel even de was sorteren. Bij de installatie is de waterafvoer niet naar behoren gedaan waardoor we bijna een overstroming hadden. Je kunt de droger zowel met als zonder afvoer gebruiken, maar kijk dus goed voor gebruik.

Pluspunten

  • Werkt heel goed
  • Vrij stil
  • Verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jennifer 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger hebben wij gekregen, we dachten hem niet nodig te hebben maar na 2 keer gebruiken waren we om. Heerlijk stil, ongelofelijk gemakkelijk en de was is daarna goed handelbaar, strijken of opvouwen. Heerlijke zachte kleding en handdoeken en alles ruikt heerlijk fris

Pluspunten

  • weinig geluid
  • grote capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasdroger Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb het product nu een paar dagen in huis en ik ben er erg tevreden over! Eenvoudig in te stellen, maakt weinig lawaai en mooie lay out. Past bovendien mooi bij onze nieuwe Siemens wasmachine waar we overigens ook erg tevreden over zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

prima apparaat, heel simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer eenvoudig en simpel te bedienen, zelf ik kan moeiteloos er mee werken. past goed bij mijn interieur

Pluspunten

  • droogt uitstekend
  • snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe wasdroger die energiezuinig was en een goede prijs/kwaliteit verhouding bood. Uitgekomen op deze Siemens. Prijs was al goed en er was een cashback actie van toepassing.

Machine staat nu thuis en nog geen moment spijt gehad van de keuze. Droogt goed, is lekker stil en geeft weinig warmte af.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Geeft weinig warmte af
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • prijs warmtepompdroger hoger dan gewone droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews