Siemens WT47Y700NL - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Siemens WT47Y700NL
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 407 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E.Ekhart 16-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat en mooi om te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit is goed.
Prima machine droogt zonder problemen uitstekend.
Ziet er erg mooi en modern uit.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lang gewacht maar dan heb je ook wel wat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
3 jaar geleden wilde ik deze droger al maar eerst een nieuwe wasmachine.
Nu is hij er dan eindelijk en wat een luxe laag geluidsniveau het duurt wat langer maar de wasmachine doet er ook wat langer over dus dat gaat mooi tegelijkertijd op .
wat ik voor al belangrijk vin dis kwaliteit en ook uiteindelijk ook het verbruik dat laatste gaan we zien . mijn vorige droger 12 jr en 3000w deze slechts 1000w ..de eerste droogbeurten ben ik tevreden..we zullen zien of het het wachten waard was.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • voorzichtig met kwestbare spullen

Minpunten

  • slang voor de waterafvoer te kort
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 15-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne droger die eenvoudig te bedienen is. Je kunt er behoolijk wat was instoppen en het komt er allenmaal keurig uit ook de kreuk herstellen functie werk prima bij overhemden

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • deur omdraaien beschrijving zou duidelijker kunnen
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HBrandeer 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stille droger met grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger gekocht als vervanging van onze oude warmtepompdroger. Heb er nu een paar wassen mee gedraaid en hij is opvallend stil. Droogresultaat is prima en al ons beddengoed (4 personen) past makkelijk in de trommel.

Display is ook overzichtelijk en wijst zichzelf.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote capaciteit

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 14-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, stil, grote vulopening, makkelijk bedienbaar. Er zitten vele programma's op dus voor elke was is er een droogprogramma beschikbaar

Pluspunten

  • Stil
  • Grote vulopening
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Orlando 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi wasdroger met chique en kwalitatieve uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij de eerste droogbeurt voelde ik het verschil al. Het gedroogde was voelde luchtiger en zachter aan. Deze wasdroger maakt me blij. Hij voelt degelijk aan en heeft al de nodige verfijning in droogprogramma's. Wat ik ook mooi vindt is dat ik met deze kan zien wat er in de droger gebeurd. En bij het uitladen komt het LED-Lampje goed van pas. De radiator heb ik oom geen omkijken meer naar, want die reinigt zichzelf. Het apparaat is stil en geeft de gewenste goede droogresultaten.

Pluspunten

  • Mooi uitziend
  • LED licht voor meer zichtbaarheid bij uiladen.
  • Doorkijk om te zien wat er binnen gebeurt
  • Voelt degelijk aan
  • Genoeg verfijning in droogprogrammas

Minpunten

  • (nog) geen kunnen vinden
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille, zuinige droger die makkelijk in gebruik is. Fijn dat er een doorzichtige deur is
Alleen de stoffilters moeten regelmatig schoon gemaakt worden

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • ruim
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • vaak stoffilter reinigen
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ruime deur

Algemene score

8,0
Weinig onderhoud na de drogen. Alleen het pluizenfilter moet schoongemaakt worden. De deur opening is groot. De bediening is eenvoudig en door een duidelijk display goed af te lezen.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • duidelijk display
  • eenvoudige bediening
  • weinig tot geen onderhoud

Minpunten

  • verwarmd de ruimte
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sylvia 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

glazen deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede warmtepompdroger die doet wat hij moet doen en ook mooi van vormgeving is. Nu een paar weken in gebruik en erg prettig in gebruik.

Pluspunten

  • goede droogkwaliteit
  • duidelijke display

Minpunten

  • draait maar een kant op
  • bij lakens blijft het midden vochtig
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aris 11-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige digitale warmtepomp droger met super moderne look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Precies zoals omschreven in de vorige beoordelingen. Heb hem daarom ook gekocht. SUPER apparaat, ruim, overzichtelijk, prima geluid, efficient, zuinig, duurzaam en een pronkstuk in onze bijkeuken.
Weg met al die oude rommel (stroomvreters) Toppie Siemens!!

Pluspunten

  • ruim
  • zuinig
  • veel mogelijkheden
  • efficient
  • geluidsarm

Minpunten

  • nog niet
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Niet voor niets de prijswinnaar uit de test. Een mooie droger met veel opties.
Stil en zuinig in gebruik en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Stil
  • Veel opties
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje 09-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snelle en zuinige topdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze warmtepompdroger ziet er high tech uit, er zijn solide materialen gebruikt. De display is eenvoudig te bedienen. Hij droogt vrijwel geruisloos en snel en zuinig.
De omgeving blijft goed droog. En geen omkijken meer naar de condensor want die is zelfreinigend.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zeer zuinig
  • Vrijwel geruisloos
  • Snel klaar

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke van der Haven 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Vele instel mogelijheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product door zijn vormgeving en makkelijke bediening,en zelf reinigende condensor, vele mogelijkheden van instellen daardoor sneller en zuiniger in gebruik. wat ook fijn is de keuze tussen afvoerslang of lekbak, zijn zeer tevreden met deze aankoop.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 07-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Heel fijn apparaat

Algemene score

10,0
Omdat we altijd last hadden van veel vocht in de ruimte waar de condens droger stond, hebben we gekozen voor een warmtepopdroger. Geen dag spijt! Nu de hele ruimte goed droog en zeer tevreden over het apparaat! Goed droog resultaat.

Pluspunten

  • Is voorzichtig met de was
  • Omgeving blijft droog
  • Weinig kleukende was na drogen
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm duidelijke knoppen en erg zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vergelijkende tests zorgde ervoor dat dit type naar voren kwam. Het is wel typisch dat we iedere keer uit onafhankelijke test voor een Siemens hebben gekozen. Koffieapparaat, vaatwasser, wasmachine en droger. Kennelijk maak Siemens topproducten die iedere keer in de top qua kwaliteit en gebruikersgemak eindigen. Volgende keer maar niet meer vergelijken en gelijk voor een Siemens gaan.

Pluspunten

  • droogt goed
  • veel programma's
  • zuinig
  • 8kg vulvolume
  • TFT tekstdisplay: voor een intuitive bediening
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 06-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling, heldere bediening en goed werkend!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat doet precies wat hij moet doen en ziet er ook nog leuk uit. De bediening is mooi en duidelijk en de was is goed droog. Het apparaat maakt weinig geluid. Ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Maakt goed droog
  • vrij stil
  • Was gaat er makkelijk in door de grote deur
  • Er kan 8 kg in
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 05-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stil, energiezuinig en droogt perfect!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Droger werkt zoals al was aangegeven met een groot pluspunt; de was komt er NIET gekreukt uit. Tijd die nodig is om was te drogen valt enorm mee en de was is écht goed droog.

Pluspunten

  • was is relatief snel droog
  • zeer energiezuinig
  • stil
  • geen gekruikt wasgoed
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • aansluiting condensbak
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja Hulshof 05-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In 2001 een Siemens WT 66000 wasdroger( met slangafvoer) gekocht en eigenlijk was deze nog niet versleten maar omdat de Siemens WT47Y700NL super energiezuinig is, beste koop consumentengids 2016, hebben deze nu toch aangeschaft. Nou hij droogt super, heel stil, makkelijk te bedienen, kortom géén seconde spijt. Maar ja we hadden ook niet anders verwacht en hopen dat deze net zolang meegaat als de vorige Siemens.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Warmtepompdroger
  • beste koop 2016

Minpunten

  • voor ons géén minpunten
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten 03-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer zuinige wasdroger en gemakkelijk in gebruik!

We hebben veel apparaten van Siemens en bevallen ons zeer goed!

Pluspunten

  • zuinig
  • Stil
  • gemakkelijk bedienbaar
  • mooi vormgegeven

Minpunten

  • trommel draait een richting op
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 03-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Energie zuinig en goed droog resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine droogt uitstekend en is zelfs energiezuinig als ik op mijn slimme meter kijkt naar werkelijk verbruik. Daarnaast is de bediending erg eenvoudig, met ruim voldoende opties. Qua design is de glazen deaur erg gaaf!

Pluspunten

  • Droog resultaat
  • Energie zuinig
  • Eenvoudige bediening
  • Voldoende opties
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews