Siemens WT47Y700NL - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Siemens WT47Y700NL
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 414 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein D 26-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ontzettend stil, makkelijk in gebruik en grote trommel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op basis van de reviews en beoordeling Consumentenbond heb ik de wasmachine en wasdroger gekocht. Beide machines zijn ongelooflijk stil, makkelijk in gebruik met handige programma's en grote trommel. Daarnaast geeft wasmachine het aantal kilo wasgoed aan, erg handig!
Met betrekking tot de droger is het stoffilter ontzettend handig en makkelijk in gebruik. Ook dit apparaat heeft een fijne en handige programmering.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GNAA 26-12-2016

Mooie machine met grote glazen deur

Algemene score

8,0
Enkele maanden in gebruik. Overzichtelijk en duidelijk bedieningspaneel met optie om 2 zelf instelbare menu instellingen vast te zetten. Maakt weinig geluid en droogt goed via de 2 eigen memory menu's met kastdroog ++. Pluis filters zijn makkelijk bereikbaar en te reinigen. Water afvoerslang bevestigd voor meer gebruiksgemak. Werkt zoals de beschrijving zegt en tot onze volle tevredenheid.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Alice 24-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Uiterst tevreden

Algemene score

9,0
Machine zeer gebruiksvriendelijk, prettig te bedienen. Het resultaat is uitstekend. De was voelt ook fris en zacht aan.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr-Proper 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede, snelle en zuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat zoekwerk op het internet kwam ik uit bij deze Siemens wasdroger. Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een luchtafvoerdroger was het tijd voor een condensdroger met warmtepomp. Daarbij heb ik mij laten leiden door de maximale droogtijd en de warmte/vochtemissie. Deze droger is naast snel en zuinig ook nog eens redelijk stil, er bleef nog maar een keuze over. Na een -ik mag wel zeggen- zeer goede service van de leverancier nu al een paar keer in gebruik. Hij voldoet volledig aan mijn verwachtingen en maakt de verwchtingen voorlopig waar.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Snel
  • Groot, duidelijk scherm
  • Lampje in de trommel

Minpunten

  • Net aan de prijs
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arnoud 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger is vrij stil en droogt zeer goed. Onze 14 jaar oude Siemens droger zonder twijfel vervangen door een nieuwe Siemens. Het bedienen spreekt allemaal voor zich en is dus zeer gemakkelijk. Het display is goed afleesbaar. De grote vulopening zorgt voor makkelijk vullen en de verlichting in de trommel versterkt dat alleen maar. Kortom: een aanrader!

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Makkelijk te bedienen
  • Trommelverlichting
  • Energiezuinig
  • Rechtstreekse afvoer
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eob 22-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Grote vulopening,zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangeschaft Omdat hij als beste uit de test kwam bij de consumentenbond. Zeer stil, zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Grote vulopening
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hanneke 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

grote trommel, energiezuinig, super zacht

Algemene score

8,0
Ik ben tot nu toe heel blij met deze wasdroger. Hij ziet er mooi uit, heeft een raam in de deur en verlichting in de trommel. Maakt weinig lawaai en heeft een grote keuze aan programma's. De was komt er lekker zacht uit.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Ekhart 16-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat en mooi om te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit is goed.
Prima machine droogt zonder problemen uitstekend.
Ziet er erg mooi en modern uit.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lang gewacht maar dan heb je ook wel wat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
3 jaar geleden wilde ik deze droger al maar eerst een nieuwe wasmachine.
Nu is hij er dan eindelijk en wat een luxe laag geluidsniveau het duurt wat langer maar de wasmachine doet er ook wat langer over dus dat gaat mooi tegelijkertijd op .
wat ik voor al belangrijk vin dis kwaliteit en ook uiteindelijk ook het verbruik dat laatste gaan we zien . mijn vorige droger 12 jr en 3000w deze slechts 1000w ..de eerste droogbeurten ben ik tevreden..we zullen zien of het het wachten waard was.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • voorzichtig met kwestbare spullen

Minpunten

  • slang voor de waterafvoer te kort
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 15-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne droger die eenvoudig te bedienen is. Je kunt er behoolijk wat was instoppen en het komt er allenmaal keurig uit ook de kreuk herstellen functie werk prima bij overhemden

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • deur omdraaien beschrijving zou duidelijker kunnen
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HBrandeer 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stille droger met grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger gekocht als vervanging van onze oude warmtepompdroger. Heb er nu een paar wassen mee gedraaid en hij is opvallend stil. Droogresultaat is prima en al ons beddengoed (4 personen) past makkelijk in de trommel.

Display is ook overzichtelijk en wijst zichzelf.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote capaciteit

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 14-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, stil, grote vulopening, makkelijk bedienbaar. Er zitten vele programma's op dus voor elke was is er een droogprogramma beschikbaar

Pluspunten

  • Stil
  • Grote vulopening
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Orlando 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi wasdroger met chique en kwalitatieve uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij de eerste droogbeurt voelde ik het verschil al. Het gedroogde was voelde luchtiger en zachter aan. Deze wasdroger maakt me blij. Hij voelt degelijk aan en heeft al de nodige verfijning in droogprogramma's. Wat ik ook mooi vindt is dat ik met deze kan zien wat er in de droger gebeurd. En bij het uitladen komt het LED-Lampje goed van pas. De radiator heb ik oom geen omkijken meer naar, want die reinigt zichzelf. Het apparaat is stil en geeft de gewenste goede droogresultaten.

Pluspunten

  • Mooi uitziend
  • LED licht voor meer zichtbaarheid bij uiladen.
  • Doorkijk om te zien wat er binnen gebeurt
  • Voelt degelijk aan
  • Genoeg verfijning in droogprogrammas

Minpunten

  • (nog) geen kunnen vinden
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille, zuinige droger die makkelijk in gebruik is. Fijn dat er een doorzichtige deur is
Alleen de stoffilters moeten regelmatig schoon gemaakt worden

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • ruim
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • vaak stoffilter reinigen
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ruime deur

Algemene score

8,0
Weinig onderhoud na de drogen. Alleen het pluizenfilter moet schoongemaakt worden. De deur opening is groot. De bediening is eenvoudig en door een duidelijk display goed af te lezen.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • duidelijk display
  • eenvoudige bediening
  • weinig tot geen onderhoud

Minpunten

  • verwarmd de ruimte
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sylvia 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

glazen deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede warmtepompdroger die doet wat hij moet doen en ook mooi van vormgeving is. Nu een paar weken in gebruik en erg prettig in gebruik.

Pluspunten

  • goede droogkwaliteit
  • duidelijke display

Minpunten

  • draait maar een kant op
  • bij lakens blijft het midden vochtig
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aris 11-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige digitale warmtepomp droger met super moderne look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Precies zoals omschreven in de vorige beoordelingen. Heb hem daarom ook gekocht. SUPER apparaat, ruim, overzichtelijk, prima geluid, efficient, zuinig, duurzaam en een pronkstuk in onze bijkeuken.
Weg met al die oude rommel (stroomvreters) Toppie Siemens!!

Pluspunten

  • ruim
  • zuinig
  • veel mogelijkheden
  • efficient
  • geluidsarm

Minpunten

  • nog niet
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Niet voor niets de prijswinnaar uit de test. Een mooie droger met veel opties.
Stil en zuinig in gebruik en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Stil
  • Veel opties
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje 09-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snelle en zuinige topdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze warmtepompdroger ziet er high tech uit, er zijn solide materialen gebruikt. De display is eenvoudig te bedienen. Hij droogt vrijwel geruisloos en snel en zuinig.
De omgeving blijft goed droog. En geen omkijken meer naar de condensor want die is zelfreinigend.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zeer zuinig
  • Vrijwel geruisloos
  • Snel klaar

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke van der Haven 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Vele instel mogelijheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product door zijn vormgeving en makkelijke bediening,en zelf reinigende condensor, vele mogelijkheden van instellen daardoor sneller en zuiniger in gebruik. wat ook fijn is de keuze tussen afvoerslang of lekbak, zijn zeer tevreden met deze aankoop.
Geschreven voor: Siemens WT47Y700NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews