Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Tab S2 zwart / 32 GB

8,9 Lees 164 reviews
Samsung Galaxy Tab S2 zwart / 32 GB Best Reviewed jun 2016

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Tab A zwart / 16 GB

Samsung Galaxy Tab A zwart / 16 GB Best Reviewed dec 2016
8,3 (102)

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB Best Reviewed sep 2017
8,8 (209)

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB Best Reviewed sep 2017
8,8 (209)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 162 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kimje 06-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Super tevreden mee! De kleuren van het beeldscherm zijn erg mooi, de tablet start lekker snel op. De duur van de accu is oké, maar kan denk ik beter. Het ligt er ook erg aan hoe je de tablet gebruikt. Veel films kijken is geen probleem, applicaties zoals Heartstone of Babble zijn nou eenmaal batterij vreters. Hoe dan ook ben ik enorm tevreden over de tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gre 06-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mijn eerste tablet dus ik kan niet vergelijken maar ik ben zeer verrast door de snelheid beeldkwaliteit en gebruikersgemak ondanks dat ik geen techneut ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cas 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Heel blij met mijn nieuwe galaxy tab s2. Start lekker snel op en heeft een fantastisch beeldscherm. Met behulp van Smart Switch was het super eenvoudig om alles van oude tablet naar nieuwe tablet te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Eerste beleving perfect maar nog te kort in het bezit zeker v.w.b de accuduur maar lijkt wel redelijk lang bijna 11 uur op een lading. Maar snelheid en schermkwaliteit perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvN 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Heel snel, super beeld, en soms is ie leeg, maar dat ligt meer aan de gebruiker dan aan de accu van de tablet. Je kan er met gemak een dag mee doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Greben 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Nog maar twee weken in bezit, mijn eerste indruk is heel goed, prachtig helder scherp beeld. Wifi-signaal snel gevonden, werkt over behoorlijke afstand. Het is me helaas nog niet gelukt mij Email-adres werkend te krijgen, maar dat zal niet aan de tablet liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J2000 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Werkt lekker snel !
Dun en licht.
Als er een 12 inch versie zou komen koop ik hem direct.
Mooi scherp beeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lars 03-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
De galaxy tab s2 is de perfecte tablet ! Ik heb al eerdere een tablet gehad namelijk de apple ipad mini 2, deze was veels te duur voor hetgeen wat je ervoor terug krijgt. Dezetablet heeft een uitstekende scherm kwaliteit, alle foto's die ik op mijn tablet heb gezet van de vakantie spatten er echt uit ! Ook heeft de galaxy tab s2 een vingerscan wat een handige future is voor het beveiligen van mijn gegevens. De processor in deze tablet is ook buitengewoon goed, elke app opent heel snel en de tablet hangt niet snel vast.

Deze tablet is in een woord geweldig ! ☺

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Isaak 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie dunne tablet met prachtig duidelijk beeld bijzonder vriendelijk in gebruik en bijzonder gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A en D 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Dit is nu eens een top tab goed zicht ook bij zonlicht snel opstarten en doet alles wat ik er mee wil doen wat met de I-pad van apple niet gaat deze dan ook gauw weggedaan echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Belden zijn heel scherp, mooi design. Ik kan niet veel meer zeggen, ik heb dit apparaat alleen een paar dagen geleden gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anne H 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De tablet is erg licht, dus dat is om mee te nemen erg makkelijk. Ook is het scherm heel helder en heeft hij een lange accuduur. Ik ben er erg blij mee tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Bouckaert 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Lekker snel, prachtig beeld, en vooral, nu meerdere aparte gebruikers mogelijk. Er staan geen overbodige apps op, het toestel is licht, eenvoudig te bedienen... geen minpunten te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aderks 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Helemaal geweldig. Helder scherm, snelheid goed, en voldoende opslag. Duidelijke handleiding en een goede overname vanuit de oude tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hans 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
vergeleken met mn oude samsung tablet een wereld van verschil , veel sneller opstarten , en reageren .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frans 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Van Tab 2 naar deze Galaxy S2 is echt een hele verbetering. Dat beinvloed wellicht ook mijn beoordeling. De oude Tab 2 was echt aan zijn eind. Alles mooi, helder en nieuw doet wonderen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toby 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
eerste bevindingen werkt snel en makkelijk, fijn helder scherp scherm
zeker een aanrader als je al met android werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Prins 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Supersnel tablet, zeer scherp beeld en heel licht qua gewicht. Met de Smartswitch functie is het heel makkelijk de inhoud het oude Samsung tablet over te zetten naar de nieuwe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galaxy Tab S2 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een geweldig apparaat ,heel snel en makkelijk te bedienen.Ik zou het iedereen aanraden om een T2 tablat te kopen.De grote van het scherm T2 is is ook prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tablet start zeer snel op. Het beeldscherm heeft een prima afmeting. Accuduur moet ik helaas uitgaan van de omschrijving, omdat ik de tablet net heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews