Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Tab S2 zwart / 32 GB

8,9 Lees 186 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Tab S3 zilver / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 zilver / 32 GB Best Reviewed mrt 2018
8,8 (260)

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB Best Reviewed mrt 2018
8,8 (260)

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 184 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 22-01-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige tablet!Werkt probleemloos,vlot. Zeer gebruiksvriendelijk.Speelt films in de hoogste resolutie probleemloos af. Gebruik hem ook als ereader (scherm is perfect instelbaar), zelfs strips kan je aangenaam lezen. Beste koop ooit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DjKolk 17-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Snelle tablet met geweldig beeld die eenvoudig te bedienen is
Weinig samsung apps standaard geïnstalleerd.
Standard micro usb lader die zorgt dat de tablet rede lijk snel geladen is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TRHO 14-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze aanschaf van deze Samsung Galaxy TabletS2. De accuduur zou wat beter kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

marleen 12-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Een super tablet doet precies wat die moet doen lekker snel mooi beeldscherm en niet zo zwaar. Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

erretje 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
perfecte tablet, loopt soepel en snel, fantastisch beeld.
Accu heeft niet een hele lange levensduur, had ik meer van verwacht.
Fijn dat er word en excel op staat. Prima geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AP 09-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
snel geleverd door wehkamp. uitgepakt . batterij was geladen. kon gelijk aan de slag. Scherm helder. snel in volgende schermen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Marc 09-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Voor deze S2 2 andere tablet gehad nml ASUS en Samsung 7inch. Beide voldeden niet meer aan mijn wensen. Na enig onderzoek welke nu te nemen. bij deze uitgekomen en in alle opzichten een perfecte tablet. Niets is traag. Kleur is zeer goed en scherp. WIFI geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik wilde iets hebben voor als ik op de bank zit lekker lezen of film kijken Of youtube kijken hoe ik de haaksteken moet doen;-) Deze is er perfect voor. Niet te ingewikkeld opstraten. een paar handelingen en je kunt aan de gang. Sommige dingen doet hij zelf! Handig dan zo'n google account.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 07-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Zeer helder scherm, prachtige kleuren en zeer snel.
erg licht in gewicht.
gewoon een prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Nog maar kort in gebruik dus nog geen volledig beeld maar tot nu toe zeer tevreden!
Scherm nog niet kunnen gebruiken in de zon/buiten maar beeldscherm binnen zeer duidelijk.
Start zeer snel op en fijn/duidelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kimje 06-01-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Super tevreden mee! De kleuren van het beeldscherm zijn erg mooi, de tablet start lekker snel op. De duur van de accu is oké, maar kan denk ik beter. Het ligt er ook erg aan hoe je de tablet gebruikt. Veel films kijken is geen probleem, applicaties zoals Heartstone of Babble zijn nou eenmaal batterij vreters. Hoe dan ook ben ik enorm tevreden over de tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gre 06-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mijn eerste tablet dus ik kan niet vergelijken maar ik ben zeer verrast door de snelheid beeldkwaliteit en gebruikersgemak ondanks dat ik geen techneut ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Giel 06-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Prima tab neem je zo mee niet te groot maar wel krachtig. Kan van alles goed. Prima voor op het werk en openbaar vervoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Snel, heel compleet. Accu , na 7 uur stand-by, staat dan al op 88%. Verder mooi, licht apparaat. Nette prijs voor deze snelle tablet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cas 05-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Heel blij met mijn nieuwe galaxy tab s2. Start lekker snel op en heeft een fantastisch beeldscherm. Met behulp van Smart Switch was het super eenvoudig om alles van oude tablet naar nieuwe tablet te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 04-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Eerste beleving perfect maar nog te kort in het bezit zeker v.w.b de accuduur maar lijkt wel redelijk lang bijna 11 uur op een lading. Maar snelheid en schermkwaliteit perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvN 04-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Heel snel, super beeld, en soms is ie leeg, maar dat ligt meer aan de gebruiker dan aan de accu van de tablet. Je kan er met gemak een dag mee doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Greben 04-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Nog maar twee weken in bezit, mijn eerste indruk is heel goed, prachtig helder scherp beeld. Wifi-signaal snel gevonden, werkt over behoorlijke afstand. Het is me helaas nog niet gelukt mij Email-adres werkend te krijgen, maar dat zal niet aan de tablet liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J2000 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Werkt lekker snel !
Dun en licht.
Als er een 12 inch versie zou komen koop ik hem direct.
Mooi scherp beeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lars 03-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
De galaxy tab s2 is de perfecte tablet ! Ik heb al eerdere een tablet gehad namelijk de apple ipad mini 2, deze was veels te duur voor hetgeen wat je ervoor terug krijgt. Dezetablet heeft een uitstekende scherm kwaliteit, alle foto's die ik op mijn tablet heb gezet van de vakantie spatten er echt uit ! Ook heeft de galaxy tab s2 een vingerscan wat een handige future is voor het beveiligen van mijn gegevens. De processor in deze tablet is ook buitengewoon goed, elke app opent heel snel en de tablet hangt niet snel vast.

Deze tablet is in een woord geweldig ! ☺

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews