Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G
8,9

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zilver / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zilver / 32 GB
8,9

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zilver / 32 GB / 4G

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zilver / 32 GB / 4G
8,9
Bekijk alle Tablets

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 189 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wishmeluck 05-04-2016
  • Product maand in bezit

Super tablet maar 2 maanden accu problemen

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

6,3
Na twee maanden in bezit, accu probleem. 2 dagen opladen en nog niet vol Tablet is erg mooi. Niet te zwaar in de hand. Nu tablet maar opsturen naar Media markt. gekocht via Media Markt online. Ik hou mijn hart vast of hij wel uberhaubt terug komt en gerepareerd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Dennis 22-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Na twee jaar met de tab 8.0, was het tijd voor een update en upgrade. De tablet ziet er fantastisch uit, zelfs als deze uit staat: dun, strak en mooi afgewerkt. De s2 8.0 ligt lekker in de hand door de rubberachtige achterkant, al is deze net iets breder dan mijn vorige tablet. Heeft vast met de gewijzigde beeldverhouding te maken. Het beeldscherm is echt wow! Geen andere woorden voor. Goed leesbaar en de kleuren spatten er vanaf. Ik kan me voorstellen dat mensen die graag video's bekijken aan de nieuwe beeldverhouding moeten wennen. Ik gebruik de s2 echter vooral als e-reader en verder voor apps/websites: daarvoor is de verhouding juist veel fijner. De Samsung Android laag touchwiz heeft er nog nooit zo strak uitgezien, al zou ik een 'kale' Android versie (plus snelle updates) nog meer waarderen. De tablet is snel, loopt tot nu toe niet vast en de vingerafdrukscanner maakt alles nog makkelijker. Kortom, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransje 22-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,3
Zoals alle Samsung apparaten is de accu het struikelblok. Bij aanschaf lijkt hij eindeloos mee te gaan en al gauw zit het ding bijna permanent in de oplader.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
wishmeluck 05-04-2016

Precies als bij de mijne. Ga hem vandaag opsturen Media markt online. Ben benieuwd of hij terug komt en gerepareerd zal zijn.

Reageer

Jan Willem1 31-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Glas helder scherm, razend snel en doet absoluut niet onder voor een iPad en is het geld meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 22-01-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
We zijn heel erg tevreden over deze tablet en ik zeg we omdat ik bijna moer vechten om de tablet in handen te krijgen omdat hij zo gewild is. Wij hebben ook 2 tablets van een ander merk , maar deze is sneller met het laden van site en heeft dezelfde apps als de telefoonsituatie dus makkelijker in gebruik. Mooi plat enmooi vormgegeven lichtgewicht model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 04-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Geweldig scherm, matige accuduur, erg dun en licht. Vingerafdrukscanner reageert soms slecht. Erg snelle tablet. Erg tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Remco 03-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooi ontwerp, super snel erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Na een oude tablet te hebben gebruikt is dit een verademing. Scherm is erg mooi. bediening gaat zoals je dat van Samsung gewacht.

Pluspunten

  • kan het geheugen uitbreiden met SD kaart
  • lange batterij duur
  • strak ontwerp

Minpunten

  • USB aansluiting voor het laden is niet handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DONKA 03-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Helder beeldscherm, doet eigenlijk alles wat je wilt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Ik heb hem pas een paar dagen. Maar wat een verademing...mijn oude laptop gaat stof happen. Deze tablet doet alles wat je wilt.En prachtige heldere kleuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

unica 28-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken voelde ik al hoe geweldig hij te hanteren is. Alles goed doorgelopen ging hij al als een speer. Wat is hij snel het is fijner op de S2 te surfen dan met de laptop. Het beeld is super. Nu kun je goed je foto's bekijken. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Snelheid
  • Uitstraling

Minpunten

  • Wennen aan de afmeting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 28-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung tablet S2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Geweldig tablet, heldere kleuren en erg snel!! Zou dit zeker aanraden om te kopen. Het scherm is mooi groot en de scherpte is ruim voldoende!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascale 28-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi scherm, snelle tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Prettige tablet. Heel erg mooi en dun, Lichtgewicht.
Hij is snel en heeft een mooi scherm.
Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vinoy 28-09-2016
  • Product paar weken in bezit

De beste tablet tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Wat een geweldige tablet. Prachtig beeld, binnen 4 uur opgeladen(ipads deden er in mijn ervaring langer over) en een uitstekende batterijduur daar tegenover, vele functies zoals sidesync waarmee je je telefoon kan besturen met je tablet, etc.

Het is simpelweg een TOP tablet.

De enige nadelen die ik gevonden heb zijn:
- het aantal COMPLEET geoptimaliseerde games voor android is vele minder dan het aantal games voor de ipad.
- de camera mag echt wel wat beter en een flash was welkom geweest.

Verdict: Bent u geen ultieme tablet-game-junkie, dan is dit de tablet voor u. De splitscreen gecombineerd met de popup-schermpjes geeft een ultiem multitasking gevoel. Ik ben stom verbaasd hoe goed en snel deze tablet is. dit komt van een strikt-ipad gebruiker sinds 2011.

Pluspunten

  • Multi-tasking at his best
  • prachtig scherm
  • uitstekend batterij duur
  • Snelle cpu
  • Geweldige sync mogelijkheden

Minpunten

  • Camera
  • Minder geoptimaliseerde games dan ios

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elizabeth 27-09-2016
  • Product paar weken in bezit

STabSgewijs steeds blijer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Niet voor niets noemde de verkoper van BCC Rosmalen dit het 'paradepaardje onder de Tablets van dit moment'. Wat een SCHITTERENDE weergave! Geen woord teveel gezegd. Ik ben er superblij mee. Heb lang nagedacht over m'n keuze, omdat het best een flinke uitgave was. Maar ik kan, na een week al, zeggen dat het apparaat elke euro dubbel en dwars waard is. Dus, als je dan toch kiest voor een Tablet, kies dan echt deze! Ik vind hem geweldig!
(Snel, overzichtelijk, mooi ingedeeld, waanzinnige kleuren en diepten, niet te zwaar, fijn formaat. Alles klopt gewoon!)

Pluspunten

  • Schitterende kleuren!
  • Ligt fijn in de hand
  • Duidelijke menu's
  • Handleiding zit verborgen bij functies
  • Samsung RULES!

Minpunten

  • Nog een beetje prijzig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 26-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi,handzaam, zeer licht en dun, beeldscherm zeer duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Het is een snelle tablet en het beeldscherm is ook zeer duidelijk, de tablet is heel gebruiksvriendelijk, eigenlijk hetzelfde als onze vorige Samsung Tablet. De prijs is wat hoog, bij onze vorige tablet was de aktie €50.- retour dit zou nu ook leuk geweest zijn.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi beelscherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klaas uit Ee 25-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

geweldige tablet!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Heb me laten informeren door een specialist bij de media markt.
Nog geen moment spijt gehad.
Geweldigen beeldkwaliteit en supersnel en oneindig veel mogelijkheden!

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • Compact

Minpunten

  • Woordenboek

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bauke 24-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi beeld en licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Een mooi product met een heel helder beeld en snel. Goede wifi ontvangst en mooi formaat.
En ook licht in gewicht.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Licht gewicht
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 24-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm prima accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Dit is een product wat zijn geld meer dan waard is.prachtig beeld en een accu die lang meegaat.Ook de interne opslagcapaciteit is voldoende je kunt het zelfs nog uitbreiden met geheugenkaart.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel
  • Super licht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomsimfrans 23-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Galaxy Tab S2 als vervanger voor Ipad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Vergelijkbaar met Ipad air 2. Maar je krijgt meer waar voor je geld; 10 keer zo veel geheugen (met promo van SD-kaart van 128 mb), standaard aansluitingen, compatibel zonder lastige programma's.

Pluspunten

  • Android-besturingsysteem
  • Geheugen is uitbreidbaar
  • Standaard lader
  • Garantie van 2 jaar
  • Scherm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.R 20-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie tablet, betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
De tablet is heel fijn op 4:3 formaat, Toch vindt ik de software van samsung een beetje tegenvallen, heb liever een stock experience. Verder is de tablet van hoge kwaliteit en is het een goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna Kalz 15-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Toppie.... Samsung Galaxy tab S2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Een groot verschil met mijn oude Tab2 10.1, Tab S2 is superlicht van gewicht en heel mooi duidelijk van beeld. Mijn schoonzoon had er 1 aangeschaft en liet het mij zien. Ik was meteen verkocht. Deze moet ik ook hebben. Heb nog getwijfeld tussen een 3G of 4G, maar voor privé- gebruik en in de vakanties (WiFi) heb ik gekozen voor een 3G. Super blij met mijn aanschaf Tab S2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews