Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Tab S2 zwart / 32 GB

8,9 Lees 164 reviews
Samsung Galaxy Tab S2 zwart / 32 GB Best Reviewed jun 2016

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Tab A zwart / 16 GB

Samsung Galaxy Tab A zwart / 16 GB Best Reviewed dec 2016
8,3 (102)

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB Best Reviewed sep 2017
8,8 (209)

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 zwart / 32 GB Best Reviewed sep 2017
8,8 (209)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 162 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellen 30-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Pas in bezit van deze mooie tab S2, tot op heden erg tevreden! Het beeldscherm is erg duidelijk. de tablet zelf is gebruiksvriendelijk. Je kan binnen 5 minuten al je oude gegevens van je andere (oudere) tablet over zetten en dat kost geen moeite.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alesig 30-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de S2 Tab. Het is een perfect apparaat tussen mijn telefoon en laptop in. In combinatie met een samsung-toetsenbord is het een veelzijdig en gebruikersvriendelijke tablet. Ik ben zeer tevreden. De beeldkwaliteit is ook nog eens helemaal geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simone 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Is het echt waard. Niks geen rare fratsen. Doet het goed. Super mooi ding. Lekker licht en super kwaliteit scherm. Ik ben verslaafd hahaha

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geweldige tabblad lekker snel en geweldig mooi beeldscherm. Ik doe hoofdzakelijk spelletjes maar die gaan super snel een verademing na onze oude iPad2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn 29-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
De snelheid en kwaliteit van het beeldscherm is enorm! Ik kom van iPad en ben onder de indruk van deze tablet!
De accuduur, hier moet ik nog een beetje aan wennen. Als veelgebruiker moet ik net teveel opladen naar mijn zin, maar ik zal de truukjes nog wel vinden om beter met m'n batterij om te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Baerbel 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het beeldscherm is erg scherp en mooi contrastrijk, met prima kleurweergave. De resolutie zorgt ervoor dat HD materiaal ook nog met uitstekende kwaliteit wordt weergegeven, ondanks verlies door zwarte balken. Daar staat tegenover dat een 4:3 verhouding een zeer prettig compromis is voor divers tablet gebruik.
De opstartsnelheid is OK, alleen moet ik nog bedenken of alle Samsung apps wel geladen moeten worden. Voor velen een zegen, voor anderen wellicht een kwelling dat zoveel apps worden geladen die men nooit gaat gebruiken. De update naar Android 5.0.2 loopt soepeltjes na installatie.
De accuduur is 7 uur, met een laadtijd van 4 uur (specificatie). Dat is eigenlijk jammer: een tablet zou een hele dag mee moeten kunnen (12 uur). Gezien het gewicht en de afmetingen in vergelijking met andere tablets had er een zwaarder accupak in mogen zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ro.es 29-12-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Ik gebruik de Tablet nu een paar maanden. Aan het super Amoled scherm wen je snel. Het beeldscherm is fantastisch en spreekt tot de verbeelding. Heerlijk om artikelen, e-books te lezen of om foto´s te bekijken.

De hardware snelheid is goed. De batterij is niet slecht maar had sterker gemogen.

De kwalitatieve maar niet goedkope originele Samsung hoes bied veel variabel lees comfort, is het aanschaffen beslist waard. Tablet vastzetten werkt via een ingenieus click systeem. Eenmaal vast zit de tablet ook echt mooi vast in zijn hoes.

Had eerst een ander hoes maar gaat niet op tegen de originele hoes van Samsung. Conclusie na een paar maanden gebruik, met recht een Top tablet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilian 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Wat een geweldige tablet. Ik ben er helemaal weg van. Deze tablet mag met recht het vlaggenschip van Samsung worden genoemd. Prachtig groot beeldscherm met heldere kleuren en zeer gebruikersvriendelijk. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g vugts 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
duidelijk beeld en werkt lekker snel. prijs wel toch behoorlijk maar dan heb je ook iets. verder is de afwerking ook prima in orde, wel jammer dat de originele schermhoes toch erg duur is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Een te gek apparaat Een leuk hebbedingetje om allerlei dingen te kunnen doen. fotograferen op het internet surfen en spelletjes doen. Kortom een goede aanwinst als supplement op de desktop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AvDuijvenbode 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Opstarten wel snel als je de tab in slaapstand laat, maar anders toch wel even wachten. Vingerafdruk werkt niet echt goed. Veel keren toch via wachtwoord starten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marcelellen 29-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Helder scherm. Compact. Tip toetsen werkt goed. Mis alleen een goede handleiding zeker omdat Android heel anders werkt als Windows (laptop)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerardo 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
This is a really good tablet, it is light but resistant really fast and easy to use, you can edit documents play games and movies really amazing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Stenhuis 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Scherm is zo'n beetje het beste dat nu te koop is. Wel nieuwe beeldverhouding, waardoor scherm kleiner lijkt dan standaard 10,5" schermen.
Tablet is (nog) snel (afwachten hoe dat is na installateur van 100 apps).

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Oscar 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Het beeldscherm van de tablet is op en top dit door het amoled scherm daarom krijgt dit een 10. De opstartsnelheid is wel snel maar dit kan beter denkende dat de samsung touchwiz misschien te zwaar is. de touchwiz zal ook hoogstwaarschijnlijk het probleem zijn voor de accuduur omdat touchwiz behoorlijk wat geheugen vraagt. al dan niettemin zijn de opstartsnelheid en accuduur goed en daarom een 8.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim Gouw 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Ziet er schitterend uit, lekker snel en deze kan je uitbreiden met microSD van 128Gb, dat is ook fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik had hiervoor een Galaxy Tab 2 10.1 die helaas defect is geraakt na 3,5 jaar. Ik heb desondanks weer voor Samsung gekozen omdat ik bij Android wilde blijven en een groot scherm wilde. Ik heb nog even tegen de prijs aan lopen te hikken.
Totaal geen spijt, want deze werkt zeer snel en het beeld ziet er goed uit. Accuduur had wat beter gekund. De aparte home en terug toets vind ik zelf geen verbetering, omdat dat bij werken in landscape niet echt ergonomisch is, maar je kan er aan wennen.
Hopelijk voert voert Samsung nieuwe Android updates wat sneller uit en ondersteund die ook wat langer, want dat was voor mij bijna een reden om Samsung te verlaten voor een merk dat een originele stock Android draait.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ptsdekkers 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De helderheid van het scherm is enorm! Prachtige kleuren en het contrast is goed. De opstartsnelheid is verder prima. Het apparaat reageert snel. De accuduur is eigenlijk altijd tekort,dat geldt voor ieder tablte hoewelhet een verbetering is met mijn vorige tablet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ERIC VAN DER VEN 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
ALLES LIJKT IN EERSTE INSTANTIE IN ORDE. MOET NOG OVER LANGERE TIJD BEOORDELEN HOE EEA ZICH IN HET DAGELIJKS GEBRUIK MANIFESTEERT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 25-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Draait soepel met Android 5.0 aan boord en door de oprichters processor laden appartement, 's snel.
Voordeel is ook met meerdere appstore open snel te schakelen is tussen de applicatie, s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews