Google Nest: Het Behulpzame Huis

Een warm en zuinig huis doordat een slimme thermostaat zorgt voor de optimale temperatuur. Een veilig huis omdat een slimme brand- en koolmonoxidemelder je waarschuwt zodra hij iets ongewoons opmerkt. Een altijd verbonden huis omdat met de slimme mesh router overal in huis (en tuin) een optimaal wifi-netwerk hebt. En een relaxed huis omdat je met een slimme speaker deze én al je andere slimme apparaten in huis kunt bedienen vanuit je luie stoel, met een swipe over het scherm of zelfs met je stem. Het klinkt als toekomstmuziek, maar niets is minder waar. Welkom in Het Behulpzame Huis.


Klus, kook en knutsel er op los met de Google Nest Hub

Nu we allemaal verplicht de hele dag thuis zitten hebben we plots veel tijd over voor klusjes, uitgebreid koken en hobby’s. Zo veel zelfs, dat we massaal meer naar instructievideo’s kijken dan voorheen. Het is alleen zo onhandig om een video op te zoeken of te pauzeren als je net je handen vol hebt. Met de Google Nest Hub is dat verleden tijd en bedien je de beste how-to video’s eenvoudig met je stem.

Lees meer

Al je apparaten verbonden met de Nest Hub

Google, wat voor weer wordt het vandaag?’ Met deze simpele vraag begin jij je dag goed. Google Assistent vertelt jou niet alleen of je een T-shirt of een trui aan moet, maar laat je ook de weersvooruitzichten voor de komende uren en dagen zien. Bespaar tijd en laat je door de dag heen helpen met vragen, tips en het bedienen van je apparatuur in huis. Maak kennis met de onmisbare assistent voor in huis: Google Nest Hub!

Google Nest Hub kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken
Google Nest Hub Getest!

Eindcijfer: 8,6!

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de Google Nest Hub onder de loep!


Bouw het pérfecte multiroom-audiohuis met de Nest Audio

Muziekliefhebbers luisteren het liefst voortdurend naar goede muziek. Of je nou in de studeerkamer aan het werk bent, in de garage sleutelt of lekker luiert op de bank, je favoriete afspeellijsten heb je het liefst altijd binnen handbereik. Het loopt nogal in de papieren door overal in huis duurbetaalde audioapparatuur neer te stallen. Sinds de introductie van de Google Nest Audio kunnen kritische luisteraars voortaan ook met een (veel) lager budget uit de voeten.

Google Nest Audio: Slimme multiroom-speaker met stereogeluid

Een luidspreker moet in de eerste plaats natuurlijk goed klinken. Dat zit bij de kersverse Google Nest Audio wel goed. Dankzij doorontwikkelde speakerunits levert deze verplaatsbare box een krachtig multiroom stereogeluid. Kortom, luister naar Spotify en overige muziekdiensten in de beste kwaliteit. Daarnaast heeft deze intelligente luidspreker talloze slimmigheden aan boord. Verbind meerdere Nest Audio-speakers met wifi en realiseer een hoogwaardig multiroom-audiosysteem.

Google Nest Audio kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken
Google Nest Audio Getest!

Eindcijfer: 8,4

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de Nest Audio onder de loep!


Nest Wifi


Mesh wifi de oplossing voor internetproblemen

Vrijwel elke Nederlander heeft zich wel eens gestoord aan een slecht wifi netwerk, maar ook thuis hebben we het niet altijd goed op orde. Dat blijkt uit een onderzoek van Kieskeurig.nl. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing om het bereik in huis eenvoudig te verbeteren.

Google Nest Wifi Getest!

Eindcijfer: 9,1

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de Nest Wifi onder de loep!

Google Nest Wifi kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Meer artikelen

Nest Protect


Rookmelders in 2022 wettelijk verplicht

De handtekeningen zijn weliswaar nog niet definitief gezet, maar de aangescherpte ‘rookmelder-wet’ lijkt slechts een kwestie van tijd. Vanaf medio 2022 is er op iedere verdieping in huis een rookmelder verplicht. Schaf nu je slimme rook- en koolmonxidemelder aan!

Google Nest Protect Getest!

Eindcijfer: 9

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de Nest Protect onder de loep!

Nest Thermostat


Besparen op je energierekening met de Nest Learning Thermostat

Tegenwoordig zijn mensen steeds meer bezig met verduurzaming van hun woning en daarbij mag een goede thermostaat niet ontbreken. Een goede thermostaat is niet alleen waardevol voor een duurzame energiehuishouding, maar kan je ook veel geld besparen.

Google Nest Hub Getest!

Eindcijfer: 8

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de Nest Thermostat onder de loep!

Google Nest Thermostat Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Meer artikelen