De'Longhi ECAM 350.15.B - Reviews

Specificaties
Aantal kopjes per keer
3
Type
filterzetter
Soorten koffie
caffe lungo, espresso, heet water, hete melk
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Magda 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

Goed werkend koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Koffiezetapparaat is makkelijk in gebruik. De gebruiksaanwijzing die erbij zit is duidelijk te lezen en daardoor makkelijk te installeren.
Het apparaat werkt zoals verwacht: makkelijk in gebruik,display is duidelijk te lezen, maakt weinig geluid, en het allerbelangrijkste heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Lekkere koffie
  • Makkelijk te gebruiken
  • Goed formaat
  • Leesbaar display

Reageer

Lekker en makkelijk kopje espresso zetten 08-04-2017

Robuust degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Makkelijk in bediening en onderhoud zet in korte tijd lekker espresso of koffie met de juiste bonen. Aan beveling om koffie te kiezen die niet te vet van structuur zijn ivm afzetting koffie plak in de machine en het langer meegaan van de grinder.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Presentatieve uitstraling op het aanrecht
  • Goede koffie prestatie

Minpunten

  • Een beetje prijzig

Reageer

RZ 05-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi strak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi strak model. Eenvoudig in onderhoud. Koffie is wisselbaar in sterkte en temperatuur. Heerlijke bak koffie, sterk voor hem en mild voor mij.
En apart te tappen echt heet water voor de thee bij het onbijt. TOP!

Pluspunten

  • Wisselbare sterkte
  • Warmte keuze (tot heel warm)
  • Strak model
  • Eenvoudig te bedienen
  • Eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Geen automatiche stop op de heet water tap

Reageer

Wil 03-03-2017

Mooi en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt eenvoudig en makkelijk met reinigen. Is een compact apparaat en neemt daardoor niet veel ruimte in beslag. Vormgeving ook prima. Kleine zetgroep wat erg prettig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vanessa 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Deze machine gekocht,omdat onze oude delonghi aan vervanging toe was.
Mooie strakke machine en vergeleken met de oudere,veel punten verbeterd.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhoeven 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer mooi elegant product met verschillende smaken koffie. Goede prijs kwaliteitverhouding en mooi kleur.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter 28-12-2016

Mooi apparaat met lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Eenvoudig in gebruik en goed en makkelijk te reinigen . Zeker een aanrader als je s'ochtends een lekkere bak koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

N.R.P. uit Purmerend 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Smaakvolle espresso maker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven espresso maker, maakt heerlijke espresso na een paar simpele instellingen. Erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • geruisloos
  • makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natalia 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handig en lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bereiden, automatisch schoon, niet te aloud, verse bonen, melk opschuiven gaat ook makkelijk en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Flake 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze koffie machine is met zijn tip toetsen makkelijk te bedienen,
en heeft een mooie uitstraling.
alle instellingen zijn makkelijk aan te passen naar persolijke wensen

Pluspunten

  • eenvoud
  • uitstraling
  • makelijk aan te passen aan persoonlijke voorkeur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tenb 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen en schoon te houden

Algemene score

8,0
Mooi espressoapparaat met veel mogelijkheden om je koffie te bereiden. Apparaat is makkelijk te bedienen en schoon te houden. Melkopschuimen vergt wel oefening...

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • stoompijpje is te kort, onhandig
  • lastig om melk op te schuimen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wilfre van den hurk 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere kofie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eindelijk een goed koffiezet machine en lekkere koffie.makkelijke bediening .
de koffie smaakt ook veel lekkerder

Pluspunten

  • makelijke bediening
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • veel water verbruik
  • geen displee

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer