De'Longhi ECAM 350.15.B - Reviews

Best Reviewed apr 2017 De'Longhi ECAM 350.15.B
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Aantal kopjes per keer
3
Type
filterzetter
Soorten koffie
caffe lungo, espresso, heet water, hete melk
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Delonghi, 350.15 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie, veel variaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie vormgeving, waterreservoir aan de voorkant te openen, heel makkelijk schoon te maken, koffiereservoir heel makkelijk te benaderen, heel lekkere warme koffie

Pluspunten

  • veel koffie variaties

Minpunten

  • geen minpunten

Reageer

Huberto 18-07-2017 Product paar weken in bezit

mijn koffiebonen espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het apparaat bevalt prima. Heerlijke koffie die naar wens op sterkte instelt.
Dus ieder heeft z'n eigen heerlijke koffie! ook heel fijn dat je gelijktijdig theewater kunt tappen, scheelt een apparaat op het aanrecht.
Jammer dat we in deze regio erg hard water hebben, na een week gebruik en 130 kopjes koffie verder moest de machine ontkalkt worden.
Goed bedienbaar! Alom tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • goed bedienbaar
  • verse koffie naar eigen smaak
  • mooi apparaat met goede uitstraling voor je keuken
  • relatief lage prijs voor kwaliatief goede koffie

Minpunten

  • bij hard water snel ontkalken

Reageer

Rolvink 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, handig in gebruik. Goed uitleg verkregen. Met een verse bonen maler er boven . En een heerlijke bakje koffie als resultaat

Reageer

Patrick 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige koffie smaak met dit apparaat. Echt een aanrader voo4 mensen die van een echte bak koffie houden. Makkelijk in gebruik en egs stil voor z'n apparaat.

Reageer

aad 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

Koffie, Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design apparaat, goed instelbaar en makkelijk in gebruik. Heerlijk kopje espresso en espresso lungo. De waterhardheid is bij ons geen probleem omdat we een waterontharder hebben. Ideaal!!

Reageer

Zwarthoed 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Ik vind het een mooi apparaat en maakt niet veel herrie!
De koffie is heerlijk! Makkelijk schoon te maken

Reageer

DeLonghi ECAM350.15 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en duidelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat wij van verse koffie houden
En wij bekend zijn met DeLongi en nooit geen ander merk meer willen

Pluspunten

  • Duidelijk alles uit gelegd

Reageer

wim 28-06-2017 Product paar weken in bezit

gemakkelijke bediening

Algemene score

9,0
2 weken in gebruik maar heel tevreden lekkere koffie gemakkelijke bediening
schoon maken is ook snel gedaan al met al een heel goed machine voor die prijs

Pluspunten

  • bediening
  • prijs

Reageer

Mike 22-06-2017 Product paar weken in bezit

Goede prijs/kwaliteit

Algemene score

8,0
Voordeel dat ik hem in actie kocht, scheelde 100 euro. Voor die prijs:
Goede kwaliteit machine, deugdelijk materiaal. Ik heb het idee dat deze machine duurzamer is dan een goedkoper type.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Deugelijk materiaal
  • Conisch metalen maalschijven

Minpunten

  • Geen persoonlijke instelling

Reageer

Karin 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een goede koop: heerlijke koffie en ook niet onbelangrijk: makkelijk te bedienen en schoon te maken. het apparaat heeft zowel de mogelijkheid om hele bonen als gemalen bonen toe te voegen. Ook de koffieopschuimer werkt goed, er had alleen wel een metalen bakje toegevoegd kunnen worden. Nu hebben we best wel even moeten zoeken naar een melkbeker die goed past bij het apparaat.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Waterreservoir aan de zijkant
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen melkbeker aanwezig

Reageer

Els 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design en prettige afmeting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maakt een geweldig kopje koffie wat altijd vers is! Haalt Italiaanse sfeer mijn huiskamer is. Ook de mogelijkheid om er caffeinevrije koffie in te zetten was voor mij een pluspunt.

Reageer

Anny 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, werkt uitstekend, lekkere koffie,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Onze vorige machine was ook een DeLonghi. daarom kozen wij wederom voor dit merk.

Pluspunten

  • keuze voor sterkte
  • maalgraad
  • minder geluid bij het malen van de bonen

Minpunten

  • ietsje te diep (past nét niet in mijn kastje)

Reageer

Elise 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Koffie is helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine ziet er strak uit, makkelijk te bedienen, maar het belangrijkste is de heerlijke koffie. Espresso, cappuccino, en filterkoffie allemaal heerlijk.

Pluspunten

  • Helemaal top.

Reageer

Ed 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Super bediengsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en onderhoud compacte machine met alle mogelijkheden voor een goede espresso en lungo voor een cappuccino zou ik niet voor deze machine gekozen hebben

Pluspunten

  • Compacte machine
  • Bedieningsgemak
  • Onderhoudsvriendelijk

Minpunten

  • Niet ideaal voor cappuccino

Reageer

G. Tossijn 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bakkie koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima temperatuur, sterkte en maling. Alles instelbaar. Wij zijn heel erg blij met de aanschaf van dit apparaat.

Pluspunten

  • Temparetuur
  • Sterkte

Minpunten

  • Niet tegen gekomen.

Reageer

Kortman 08-06-2017 Product paar weken in bezit

Een koffiezetapparaat met veel mogelijkheiden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit koffieapparaat (DeLonghi ECAM350.15.B) gekocht ter vervanging van mijn DeLonghi nespresso machine Lattissima. Reden voor de aanschaf was toch de weinig mogelijkheden van de Lattissima. En vooral viel mij de sterkte en temperatuur van de koffie tegen.

Nu na twee weken uitproberen kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. De koffie is heel goed in sterkte aan te passen en is ook nog eens goed heet. Ik kreeg het advies in de winkel om kopjes eerst op te warmen met het stoompijpje maar dat is niet nodig. Om de juiste koffieboon te vinden met de juiste instelling is nog wel even zoeken en daar moet je ook wel tijd in steken anders is het zonde van dit apparaat.

Het enige wat ik er op aan te merken heb tegenvalt is het stoompijpje. Bij het opwarmen van de melk (voor 2 kopjes cappuccino) stopt het apparaat voordat de melk goed heet is en moet je opnieuw de stoomfunctie activeren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Goed hete koffie
  • Gemakkelijk opschuimen van melk
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Melkopschuimen per kopje

Reageer

FrankvE 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat is makkelijk te bedienen en je heby snel een vers kop koffie/expresso enz.
De cappuccino is ook overheerlijk. Daarbij kun je via de stoompijp makkelijk heet water tappen voor b.v. thee

Reageer

Mies 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Pak je kans

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi strak design ,makkelijk in gebruik ,uitgebreid menu, het apparaat heb ik nog niet zo lang in gebruik maar ik ben er super blij mee

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Goed warm

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Reageer

Braam 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooie moderne uitvoering

Algemene score

9,0
moderne vormgeving makkelijk reinigen lekkere hete koffie
ruim water reservior gemakkelijk in gebruik een aanrader.

Pluspunten

  • geluid van de maling gering
  • compact

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design, lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi apparaat met lekker koffie. Het is eenvoudig te bedienen. Je kunt op een eenvoudige manier, verschillende soorten koffie's maken. Van espresso tot cappuccino.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel mogelijkheden voor een lekker bak koffie

Reageer

Toon meer reviews
>