De'Longhi ECAM 350.15.B - Reviews

Best Reviewed apr 2017 De'Longhi ECAM 350.15.B
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Aantal kopjes per keer
3
Type
filterzetter
Soorten koffie
caffe lungo, espresso, heet water, hete melk
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 65 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 22-09-2017

De Longhi Ecam 350.15.B

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen.
Maakt niet zoveel lawaai
Koffie is goed heet.
De melkopschuimer nog niet uitgeprobeerd.

Pluspunten

  • hete koffie
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • wateropvangbak geeft geen signaal als die vol is

Reageer

Wesly 17-09-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat deze qua onderhoud 1 van de makkelijkere machines is. Ook de bediening valt zeker niet tegen. Het is wel aan te raden om de koffiemaling niet meteen op zijn fijnst te zetten, ik had dit wel gedaan en toen was de espresso erg waterig waarschijnlijk omdat deze het water door de fijne maling niet volledig kon opnemen. Nu op stand 7 staan en de espresso is nu zoals een espresso welke je in een goede cafetaria mag verwachten.

Prima apparaat voor dit geld!

Pluspunten

  • Makkelijk te onderhouden
  • Simpel in te stellen
  • Lekkere bak espresso

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer

koffieleut 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

geweldige koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi en goed apparaat die doet wat hij beloofd. De koffie smaakt goed. Het apparaat is mooi om te zien en goed schoon te houden.

Pluspunten

  • keuze tussen bonen of gemalen koffie.
  • zowel expresso als gewone koffie.

Minpunten

  • apparaat maakt redelijk wat herrie.

Reageer

Theo van Uden 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

prima koffiemachine

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding geruisloos en prima koffie. Wat vormgeving betreft ook een zeer mooie machine. Is tevens handig in gebruik

Reageer

Rein 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine reeds 1 dag in ons bezit en zijn er erg content mee. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Wij waren al enige tijd op zoek naar een koffiemachine en zijn uiteindelijk op deze uitgekomen. Vooral de duidelijke uitleg over dit apparaat in de winkel heeft voor ons de doorslag gegeven.

Pluspunten

  • lekkere koffie,
  • degelijke uitvoering
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • nog niet ontdekt, reeds 1 dag in ons bezit.

Reageer

Caroline 10-09-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruikersvriendelijke espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede DeLonghi espresso-apparaat. Hiervoor had ik een volautomaat met aparte melkkan. Deze is na 8 jaar intensief gebruik ter ziele. Omdat ik sinds een paar maanden een melkopschuimer heb, gebruikte ik het apparaat alleen nog maar voor espresso. Daarom heb ik nu voor dit apparaat gekozen.

Pluspunten

  • simpel in gebruik

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Tommie 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening en standaard instellingen. Mooie vormgeving en helder display. Groot bonenreservoir

Reageer

van wierde 07-09-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we zochten een eenvoudige makkelijke machine. die makkelijk schoon te houden is (filter etc) en uiteraard ook nog heerlijke koffie geeft.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • kleine koffieboon opslag
  • handleiding mag wat duidelijker

Reageer

E.H. 06-09-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display.

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling. Handig dat het waterreservoir aan de zijkant zit.
Prijs kwaliteit verhouding goed.

Pluspunten

  • waterreservoir aan de zijkant
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog niets ontdekt,maar heb hem nog maar kort

Reageer

epc 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is ondertussen onze 3e Delonghi koffiezetapparaat. Zet een goede bak koffie, alleen telkens na enkele jaren stuk aan de zetgroep.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Lekker aroma

Minpunten

  • Na enkele jaren stuk aan de zetgroep

Reageer

L. Kuipers 01-09-2017

Delonghi volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn eerste Delonghi volautomaat na zes jaar en ruim 7000 kopjes lekkere koffie het begaf was er geen twijfel en direct een nieuwe Delonghi volautomaat gekocht.

Reageer

Patrick 29-08-2017 Product paar dagen in bezit

Water reservoir goed bereikbaar aan de zijkant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ivm plaatsing op de aanrecht onder een kastje kon het water reservoir niet aan de achterkant zitten.
Dit model heeft het reservoir aan de zijkant en is mooi opgenomen in het design.

Pluspunten

  • Water reservoir aan zijkant en handig bereikbaar

Reageer

Jimmy 29-08-2017 Product paar weken in bezit

Koffiemachine De'Longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat doet wat wordt beloofd. De instellingen zijn eenvoudig en het toestel is gemakkelijk te bedienen. Pluspunt is dat het waterreservoir langs voor kan uitgeschoven worden, wat het mogelijk maakt om het op beperkte ruimtes te gebruiken
"Degelijk en mooi toestel dat heerlijke koffie maakt. Een aanrader!"

Reageer

De Longhi ECAM 350.15 B 27-08-2017 Product paar dagen in bezit

Professioneel apparaat, heerlijke schuimende cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben dit apparaat nog maar kort, maar het bevalt ons tot nu toe prima. Makkelijk in de bediening en ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te maken

Reageer

E.M. Peulen 27-08-2017 Product paar dagen in bezit

snel, stil en goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Design mooi, bediening goed, prijs kwaliteit verhouding goed. Het apparaat werkt snel en stil. de koffie smaakt lekker en is ook heet.

Minpunten

  • koffiesterkte altijd op nieuw ingestellen

Reageer

Familie Tjolle 22-08-2017 Product paar weken in bezit

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De afwerking van dit apparaat is zeer mooi. Het maakt lekkere koffie en is zeer gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Reageer

Gerben 21-08-2017 Product paar weken in bezit

Praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het geluid dat hij maakt, valt reuze mee. Ik heb eerdere espresso apparaten mee gemaakt en die maken een enorm geluid. Dat valt dus met dit apparaat reuze mee. Daarnaast warmt hij op voor ieder kopje (duurt niet heel lang) waardoor ieder kopje van hoge kwaliteit is.

Pluspunten

  • Niet heel luid
  • Warmt voor ieder kopje op
  • Groot water reservoir

Reageer

Naartje 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

Delonghi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een top product beter deze vindt je niet.
Ik raad het iedereen aan om deze merk te kopen.
Lekker koffie met het lekkerste bonen van lazava.
Ik ben zeker aan het genieten van de koffie en dat het gemalen wordt.

Reageer

c. fris 15-08-2017 Product paar weken in bezit

mooi design, heerlijke hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we kiezen voor deze machine vanwege de uitstraling. na uitleg van de verkoper bleek de bediening uiterst eenvoudig. voor ons is belangrijk de temperatuur en de sterkte van de koffie.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • uitgebreide koffie mogelijkheden

Reageer

piet 10-08-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk te bedienen en smakelijke warme koffie

Algemene score

9,0
zoals in de titel beschreven makkelijk te bedienen de koffie is goed warm en zeer smakelijk. fijn apparaat mede omdat je verschillende maten kopjes en bekers er onder kan zetten ben zeer tevreden makkelijk te bedienen gewoon een perfect apparaat.

Pluspunten

  • verschillende maten kopjes en bekers gaan er onder

Minpunten

  • iets te prijzig maar het apparaat is het wel waard

Reageer

Toon meer reviews