De'Longhi ECAM 350.15.B - Reviews

8,0 Lees 8 reviews
Specificaties
Aantal kopjes per keer
3
Type
filterzetter
Soorten koffie
caffe lungo, espresso, heet water, hete melk
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vanessa 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Deze machine gekocht,omdat onze oude delonghi aan vervanging toe was.
Mooie strakke machine en vergeleken met de oudere,veel punten verbeterd.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhoeven 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer mooi elegant product met verschillende smaken koffie. Goede prijs kwaliteitverhouding en mooi kleur.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter 28-12-2016

Mooi apparaat met lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Eenvoudig in gebruik en goed en makkelijk te reinigen . Zeker een aanrader als je s'ochtends een lekkere bak koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

N.R.P. uit Purmerend 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Smaakvolle espresso maker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven espresso maker, maakt heerlijke espresso na een paar simpele instellingen. Erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • geruisloos
  • makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natalia 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handig en lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bereiden, automatisch schoon, niet te aloud, verse bonen, melk opschuiven gaat ook makkelijk en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Flake 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze koffie machine is met zijn tip toetsen makkelijk te bedienen,
en heeft een mooie uitstraling.
alle instellingen zijn makkelijk aan te passen naar persolijke wensen

Pluspunten

  • eenvoud
  • uitstraling
  • makelijk aan te passen aan persoonlijke voorkeur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tenb 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen en schoon te houden

Algemene score

8,0
Mooi espressoapparaat met veel mogelijkheden om je koffie te bereiden. Apparaat is makkelijk te bedienen en schoon te houden. Melkopschuimen vergt wel oefening...

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • stoompijpje is te kort, onhandig
  • lastig om melk op te schuimen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wilfre van den hurk 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere kofie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eindelijk een goed koffiezet machine en lekkere koffie.makkelijke bediening .
de koffie smaakt ook veel lekkerder

Pluspunten

  • makelijke bediening
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • veel water verbruik
  • geen displee

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer