De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 497 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.15.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze machine heeft een luxe uitstraling, gemakkelijk in gebruik en zet heerlijke koffie, zoals espresso, lungo, normale koffie en langzame bereiding. Met het stoompijpje maak je een goede cappuccino. Stoompijpje haal je in één draai uit elkaar om gemakkelijk schoon te maken. Wij zijn er super blij mee!
ik wilde ouderwetse lekkere koffie en dat is met deze machine gelukt.
makkelijke bediening .
Ok dat je gemalen koffie en koffiebonen kan gebruiken is super
Blij met mn aankoop. Veel opzoekingswerk gedaan. Goede temperatuur (instelbaar), malen maakt wat lawaai, maar dat is uiteindelijk normaal. het malen gaat snel, En eenvoudig in gebruik!
We hebben de machine nog maar kort in gebruik maar zijn er tot nu toe erg tevreden over! Duidelijk en makkelijk apparaat in gebruik. Instellingen zijn gemakkelijk naar eigen wens in te stellen.
Voor de koffie liefhebbers raad ik zeker dit apparaat aan. De smaak van de koffie bevalt zeer goed. Cappuccino en Latte Macchiato smaken ook heerlijk. Met de Lungo optie is de koffie nog lekkerder. Het apparaat is makkelijk te onderhouden.
Mooie uitstraling, veel mogelijkheden, makkelijk schoonmaken
Van een padsmachine overgestapt op een espresso/bonen machine. Deze DeLonghi is compact , dus geen groot ding in de keuken, makkelijk bonen en water vullen. Maakt heerlijke kopjes koffie in diverse varianten met 1 touch op het display
Gezien mijn vorige Delonghi Magnifica in 2012 aangeschaft is en afgelopen week stuk is gegaan (7 jaar zonder problemen gefunctioneerd) was dit voor ons een goede rede om het nieuwe model aan te schaffen. Lekkere koffie en eenvoudige bediening.
Prima espresso machine lekkere koffie voor een goede prijs
Mooi design en redelijk smaal apparaat, dus makkelijker kwijt te raken op je aanrecht bij klein aanrecht,
heerlijke hete koffie sterkte goed in te stellen van normaal bakkie tot een sterke espresso
gebruiks vriendelijk en geen ingewikkelde programma instellingen
gebruik dus snel en eenvoudig
We hebben internet afgezocht en deze kreeg de beste reviews bij onze selectie. Service zou ook goed werken (in tegenstelling tot Jura).
Heb geen melk producten nodig (bah) en is een pijpje voldoende voor de paar cappu's die we paar jaar zetten.
Super apparaat, maakt heerlijke koffie. Het fijne ervan is dat je bijna onderhoudsvrij is. Natuurlijk moet je af en toe de schalen leeg maken en het water aanvullen maar dat moet bij ieder apparaat, bij dit merk haal je drukunit met gemak eruit even onder de kraan en klaar...
Start extreem snel op en na enig goed inlezen had ik het apparaat snel afgesteld op mijn persoonlijke voorkeur en geniet nu dus van heerlijke espresso. Met name de mogelijkheid tot in/afstelling van het water alsook maalgraad en hoeveelheid koffie vind ik fijn. Ik houd van een straffe bak.
Apparaat geeft uitstekende koffie die ook nog lekker warm is, voorts een makkelijke en gebruikersvriendelijk voorfront. Maakt niet te hard geluid tijdens koffie zetten
Keuze voor dit apparaat is gevallen door andere reviews en de prijs. Uiteindelijk blij met de keuze vanwege de heerlijke koffie. Het maken van goede opgeschuimde melk is wel lastig met het stoompijpje.
Lekker simpel in bediening als je gewoon van een goede bak koffie en espresso houdt. kleine, middelgrote en grote mok mogelijk. Als je ook cappuccino drinkt moet je deze niet hebben (of je moet een losse opschuimer hebben).
SmaakUitstekend
MogelijkhedenGoed
GebruiksgemakVoldoende
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Simpele bediening, goed koffie
Geen spoelingen in de opvangbak, zoals bij Siemens