De'Longhi ECAM 350.15.B - Espressomachines

De'Longhi ECAM 350.15.B
De'Longhi ECAM 350.15.B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 363,48 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 497 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.15.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Spies02-02-2019

Mooi.en makkelijk te bedienen

Mooi apparaat en maakelijk in gebruik de koffie smaakt perfect. Mpoie uitstraling en goede kwaliteit
Renate01-02-2019

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie zet je hiermee , voor elke smaak aanpasbaar, mild, sterk, cappuccino... Met het stoom pijpje in een mum van tijd warme melk
J van Paeschen31-01-2019

Eenvoudig afstellen

Apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen. Eenvoudig instellen naar eigen smaak. Makkelijk in onderhoud. Prima machine
Pluspunten
  • Makkelijk onderhoud
  • Eenvoudig afstellen
  • Mooi ontwerp
Minpunten
  • Prijs
Dave29-01-2019

Heerlijke Koffie met top machine

Deze machine heeft een luxe uitstraling, gemakkelijk in gebruik en zet heerlijke koffie, zoals espresso, lungo, normale koffie en langzame bereiding. Met het stoompijpje maak je een goede cappuccino. Stoompijpje haal je in één draai uit elkaar om gemakkelijk schoon te maken. Wij zijn er super blij mee!
Pluspunten
  • mooi design
  • gemakkelijk in gebruik
  • gemakkelijk schoon te maken
  • Meerdere soorten kofiie te zetten
Thomas29-01-2019

Lekkere cappuccino

Simpele espresso machine. Gemakkelijk in gebruik, goede koffie en een handig stoomkraantje. Eenvoudig schoon te maken en een groot water reservoir
Pluspunten
  • Degelijk
  • Goede koffie
Minpunten
  • Kraan voor stoom is aan de korte kant
pluister28-01-2019

super fijne koffiemachine en heerlijke koffie

ik wilde ouderwetse lekkere koffie en dat is met deze machine gelukt. makkelijke bediening . Ok dat je gemalen koffie en koffiebonen kan gebruiken is super
Pluspunten
  • makelijke bediening
  • boen en gemalen koffie
Minpunten
  • koffie niet echt heet
Havin28-01-2019

Geweldige machine met uitstekende prijs/kwaliteit

Blij met mn aankoop. Veel opzoekingswerk gedaan. Goede temperatuur (instelbaar), malen maakt wat lawaai, maar dat is uiteindelijk normaal. het malen gaat snel, En eenvoudig in gebruik!
Pluspunten
  • Handig te installeren
  • Groot waterreservoir
  • Makkelijk te reinigen
  • Snel en lekkere kop koffie
Minpunten
  • Nog niet gevonden
S28-01-2019

Een sieraad op ons aanrecht

We hebben de machine nog maar kort in gebruik maar zijn er tot nu toe erg tevreden over! Duidelijk en makkelijk apparaat in gebruik. Instellingen zijn gemakkelijk naar eigen wens in te stellen.
Moustapha27-01-2019

Koffie 69

Voor de koffie liefhebbers raad ik zeker dit apparaat aan. De smaak van de koffie bevalt zeer goed. Cappuccino en Latte Macchiato smaken ook heerlijk. Met de Lungo optie is de koffie nog lekkerder. Het apparaat is makkelijk te onderhouden.
Pluspunten
  • makkelijk schoon te maken
  • het ziet er mooi uit.
paul27-01-2019

delonghi ECAM350.15.B

een heel mooi uiterlijk en naar mijn mening een betrouwbaar koffiemachinemerk. er kunnen bonen en gewone, gemalen koffie in, dat is erg fijn.
Pluspunten
  • uiterlijk
  • simpel
Minpunten
  • moeilijk uit de doos te krijgen
H@NSIE26-01-2019

Mooie uitstraling, veel mogelijkheden, makkelijk schoonmaken

Van een padsmachine overgestapt op een espresso/bonen machine. Deze DeLonghi is compact , dus geen groot ding in de keuken, makkelijk bonen en water vullen. Maakt heerlijke kopjes koffie in diverse varianten met 1 touch op het display
Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Degelijk, makkelijk schoonmaken
Marcel S25-01-2019

Goede ervaring Delonghi espresso apparaat

Gezien mijn vorige Delonghi Magnifica in 2012 aangeschaft is en afgelopen week stuk is gegaan (7 jaar zonder problemen gefunctioneerd) was dit voor ons een goede rede om het nieuwe model aan te schaffen. Lekkere koffie en eenvoudige bediening.
Pluspunten
  • Stiller dan vorig model
  • Warmere koffie
Minpunten
  • Geen plaatje voor kopjes op de machine
marije25-01-2019
5.0

Goede koffie

5.0
Vele familieleden zijn erg enthousiast vanwege lange levensduur. Mooi design, slank apparaat. Vele mogelijkheden, sterkere koffie of koffie verkeerd.
marjan25-01-2019

Prima espresso machine lekkere koffie voor een goede prijs

Mooi design en redelijk smaal apparaat, dus makkelijker kwijt te raken op je aanrecht bij klein aanrecht, heerlijke hete koffie sterkte goed in te stellen van normaal bakkie tot een sterke espresso gebruiks vriendelijk en geen ingewikkelde programma instellingen gebruik dus snel en eenvoudig
Pluspunten
  • goede hete koffie
Minpunten
  • malen iets aan de laaiwaaerige kant
Ron23-01-2019

Goed aanbod

Goed aanbod. Alle functies die ik verwacht zitten erop. Ook lijkt makkelijk in onderhoud. Kwaliteit/levensduur nog klein vraagteken.
FP17-01-2019

Prettige machine

We hebben internet afgezocht en deze kreeg de beste reviews bij onze selectie. Service zou ook goed werken (in tegenstelling tot Jura). Heb geen melk producten nodig (bah) en is een pijpje voldoende voor de paar cappu's die we paar jaar zetten.
Pluspunten
  • stil
  • snel duidelijk
Minpunten
  • kosten onderhoud
Leo11-01-2019

Heerlijke koffie

Goede prijs / kwaliteit verhouding, makkelijk te bedienen en heerlijke koffie. Is ons eerste espressomachine en bevalt heel goed.
Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • keuze koffie
  • design
Minpunten
  • aanpassing sterkte niet in geheugen
Michael8111-01-2019

Heerlijke Koffie

Super apparaat, maakt heerlijke koffie. Het fijne ervan is dat je bijna onderhoudsvrij is. Natuurlijk moet je af en toe de schalen leeg maken en het water aanvullen maar dat moet bij ieder apparaat, bij dit merk haal je drukunit met gemak eruit even onder de kraan en klaar...
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Goede koffie
Minpunten
  • Waterverbruik
Otte10-01-2019

top apparaat

top apparaat, heb er 2 inmiddels thuis en op het werk. heerlijke koffie en een gemakkelijke bediennibg
Twan09-01-2019

Perfecte espresso

Start extreem snel op en na enig goed inlezen had ik het apparaat snel afgesteld op mijn persoonlijke voorkeur en geniet nu dus van heerlijke espresso. Met name de mogelijkheid tot in/afstelling van het water alsook maalgraad en hoeveelheid koffie vind ik fijn. Ik houd van een straffe bak.
Pluspunten
  • Snelle start
  • Gering geluid tijdens het malen
  • Goed af/instelbare water- en koffiehoeveelheid
  • Groot bonenreservoir
Minpunten
  • Nog niet gevonden
yvonne09-01-2019

Maakt uitstekende koffie, mooie helder voorfront

Apparaat geeft uitstekende koffie die ook nog lekker warm is, voorts een makkelijke en gebruikersvriendelijk voorfront. Maakt niet te hard geluid tijdens koffie zetten
Sander07-01-2019

Gebruiksvriendelijk apparaat

Keuze voor dit apparaat is gevallen door andere reviews en de prijs. Uiteindelijk blij met de keuze vanwege de heerlijke koffie. Het maken van goede opgeschuimde melk is wel lastig met het stoompijpje.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Geluid
Minpunten
  • Maken van lekkere cappuccino
Thomas06-01-2019

Simpel in gebruik, toch instelbaar

Lekker simpel in bediening als je gewoon van een goede bak koffie en espresso houdt. kleine, middelgrote en grote mok mogelijk. Als je ook cappuccino drinkt moet je deze niet hebben (of je moet een losse opschuimer hebben).
Pluspunten
  • Simpele bediening, goed koffie
  • Geen spoelingen in de opvangbak, zoals bij Siemens
  • droge koffiekoekjes, geen koffiedrap in opvangbak
Minpunten
  • moet al snel ontkalken, duurt lang+is ingewikkeld
  • geen sensor als lekbal vol is enkel vlotter
Theo Mennen06-01-2019

Heerlijke koffie

Het is een prachtig apparaat waarmee we overheerlijke koffie kunnen zetten. In te stellen om voor iedereen het op eigen smaak en sterkte te maken.
Pluspunten
  • Gebruikersgemak
  • Instelmogelijkheden
Minpunten
  • Tot nu toe geen ontdekt
Rob uden04-01-2019

fijne koffie machine

Een makkelijk bedienbaar koffie apperaat die Voldoet aan onze eisen . Een echte aanrader voor het hele gezin