Koffie en thee

Haal gezelligheid in huis! Want de lekkerste kopjes koffie en thee maak je tegenwoordig gewoon thuis. Voor jezelf en voor je visite. Maar wat heb je nodig om de beste koffie en thee te maken? We geven tips, tools en recepten voor de thuisbarista. Maak er een Partea van met de diverse mogelijkheden met gekookt water. En geef meteen je apparaten een langere levensduur door ze goed te reinigen.Klik op een van onderstaande thema's om meer te lezen over koffie, thee of reinigen!

Koffie drinken is van oudsher een dagelijks ritueel. Een kop koffie drinken, samen of alleen, is voor iedereen herkenbaar als een geluksmoment. En zelf je koffie maken zoals jij hem het liefst hebt, maakt dat moment nog specialer. Hoe maak jij de beste koffie? Wat zijn de koffietrends van dit moment? En wat heb je eigenlijk nodig om thuisbarista te worden? Wij hebben de antwoorden op al jouw vragen over koffie.

Lees meer

ParTEA

Wat heb je nodig bij bijna alles wat je in de keuken doet? Je denkt misschien aan zout of een snijmes. Maar wij denken aan iets anders: kokend water. De basis van warme dranken en de meeste gerechten voor bij het diner. Start met kokend water en je kunt meteen door met het maken van wat lekkers te eten of te drinken. Met een heetwaterkraan kun je alle kanten op. Lees meer over de vele toepassingen van instant kokend water in de keuken en ga zelf aan de slag!

Lees meer


Om optimaal te genieten van je dagelijkse kop koffie of thee is het belangrijk om je koffieautomaat of heetwaterkraan regelmatig schoon te maken en te ontkalken. Dat laatste is vooral noodzakelijk als je in een gebied met hard water woont.We snappen dat je hier vragen over hebt als: Hoe vaak moet je je koffiemachine schoonmaken? Welke machines en heetwaterkranen zijn onderhoudsvriendelijk? We geven je in dit domein je graag tips over het schoonmaken van je koffiemachine of heetwaterkraan. 

Lees meer