De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 241 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jh 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening, genoeg mogelijkheden. Maakt minder geluid dan vorige machine. Het schoonmaken gaat makkelijk.Lekkere koffie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk. En makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig schoon te houde, en makkelijk te bedienen,. groot bone reservoir. Stil in gebruik. En compact van vormaat

Pluspunten

  • Groot bonen resevoir

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Martin 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Italiaanse koffie in je eigen keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi ontworpen espresso machine die simpel doet wat je er van verwacht: Italiaanse koffie maken.
Het mooie ontwerp heeft geen negatieve invloed op het gebruiksgemak. Alles wijst zich als vanzelf en vergissen is bijna niet mogelijk.
Ook schoonmaken is eenvoudig. De programma's zijn duidelijk en de losse onderdelen inclusief de maalgroep laten zich gemakkelijk verwijderen en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Pluspunten

  • Mooi en elegant ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit koffie
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ten Hove 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Algemene score

9,0
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Leny Broers 27-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De’longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prachtige machine. In het begin moest ik het boekje er bij houden hoevik cappuccino moest zetten en ook de eerste keer ontkalken, maar nu gaat het als vanzelf. De koffie is heerlijk van smaak en ik heb er speciale koffiebonen voor.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karl 21-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

leuk machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
moet er nog mee leren omgaan met de koffie machine. en op zoek naar een goede koffie boon. maar tot zo ver lukt het aardig.

Minpunten

  • instellingen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joris M. 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt lekkere koffie, zonder melk bak waar je melk alleen maar in oud word. kan alles instellen van koffie temp tot tijd dat hij in standby blijft staan

Pluspunten

  • Snel goeie koffie
  • grote water voorraad

Minpunten

  • soms reageren de knopjes pas bij 2de keer drukken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Omdat deze makkelijk in gebruik is en lekker compact is dit voor ons een ideaal koffieapparaat. Makkelijk in bediening

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Angeline 08-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Boot mij het ideale apparaat. Ik kan op vele manieren koffie zetten, dus mijn persoonlijke voorkeur en de voorkeur van mijn gasten kan ik direct zetten. De machine gebruik naar mijn mening te veel water waardoor het grote waterreservoir teniet gedaan watt. Het is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Vele mogelijkheden
  • Groot bonen reservoir

Minpunten

  • Gebruikt veel water.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 04-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine en heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine heeft een mooi design en is makkelijk gebruiksklaar te maken. Je kunt koffie voor iedereen personaliseren door de sterkte, temperatuur en hoeveelheid aan te passen.

Pluspunten

  • Design
  • Keuzes
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

john 04-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zet goede koffie

Algemene score

9,0
is handig in het gebruik en simpel te gebruiken voldoende koffiebonen en water reservoirs. en de vormgeving ziet er strak en goed uit
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Een mooi apparaat 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig schoon te houden. Makkelijk om te bedienen. Groot bonen reservoir. Stil in gebruik. En compact van formaat.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heerlijk makkelijk bakkie 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie, voor ieder wat wils

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vorm met eenvoudige toetsbediening, instelbaar in 5 sterktes, expresso, dubbel-expresso, koffie en lungo. Makkelijk vulbaar voor koffiebonen of gemalen. Makkelijk schoon te houden. Waterreservoir aan de kleine kant als je veel kffie drinkt

Pluspunten

  • koffiesterkte voor ieder wat wils
  • makkelijke duidelijke bediening

Minpunten

  • waterreservoir aan de kleine kant
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wikselaar 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet te groot,mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben al vaker een zelfde koffiezet apparaat gekocht,maar ging defect,daarom weer een vergelijkbaar koffiezet apparaat gekocht, dat bevalt wel.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierre 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedienings paneel

Algemene score

9,0
Goede instelling mogelijkheden voor een heerlijke koffie. Makkelijk in gebruik en onderhoud. Mooi design

Pluspunten

  • meer keuze met temperatuur
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso apparaat met mooie afwerking

Algemene score

8,0
Een espresso apparaat met een goede prijs-kwaliteit verhouding dat er bovendien prachtig uitziet. Ideaal voor een stevige espresso en een mooie cappuccino.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • eenvoudig schoon te maken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ronald 20-06-2018
  • Product gekocht

Prima apparaat, lekkere koffie in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, alleen het rooster van het drupbakje krast snel. De eerste keer instellen kost even wat tijd, maar daarna is een lekker kopje koffie zo gezet. De melkopschuimer werkt prima en snel, waardoor je in een handomdraai een heerlijke cappuccino op tafel tovert. Wij zijn op De'Longhi overgestapt na jaren gebruik te hebben gemaakt van een Nespresso apparaat: wat een wereld van verschil! Niet alleen de smaak, maar ook de geur van versgemalen koffie doet wonderen. Voor de liefhebbers van (de smaak van) filterkoffie biedt deze machine ook voldoende mogelijkheden. Het geluid dat het apparaat maakt is absoluut niet hinderlijk. Al met al een prima machine voor de koffie liefhebber (goede prijs/kwaliteit verhouding).

Pluspunten

  • Smaak van de koffie
  • Gebruiksgemak
  • Opties om je koffie optimaal te maken

Minpunten

  • Rooster krast snel
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

s.poghosyan 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, veel koffiekeuze

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine werkt goed en heeft een mooie uitstraling. De prijs-kwaliteit-verhouding is goed.

Pluspunten

  • mooie scherm
  • goede smaak

Minpunten

  • geen melkslang
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews