De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 229 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jh 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening, genoeg mogelijkheden. Maakt minder geluid dan vorige machine. Het schoonmaken gaat makkelijk.Lekkere koffie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk. En makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig schoon te houde, en makkelijk te bedienen,. groot bone reservoir. Stil in gebruik. En compact van vormaat

Pluspunten

  • Groot bonen resevoir

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Martin 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Italiaanse koffie in je eigen keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi ontworpen espresso machine die simpel doet wat je er van verwacht: Italiaanse koffie maken.
Het mooie ontwerp heeft geen negatieve invloed op het gebruiksgemak. Alles wijst zich als vanzelf en vergissen is bijna niet mogelijk.
Ook schoonmaken is eenvoudig. De programma's zijn duidelijk en de losse onderdelen inclusief de maalgroep laten zich gemakkelijk verwijderen en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Pluspunten

  • Mooi en elegant ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit koffie
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ten Hove 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Algemene score

9,0
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

s.poghosyan 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, veel koffiekeuze

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine werkt goed en heeft een mooie uitstraling. De prijs-kwaliteit-verhouding is goed.

Pluspunten

  • mooie scherm
  • goede smaak

Minpunten

  • geen melkslang
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bloem 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie koffieautomaat. Gemakkelijk in gebruik en goede kwaliteit. Ik vind de prijs best pittig, maar de koffie smaakt erg goed.

Pluspunten

  • goede kwaliteit koffie
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • eerst komt water uit apparaat om op te warmen
  • tijdens gebruik best veel lawaai
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

echt italiaanse koffie 17-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie, gemakkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijn apparaat, levert heerlijke koffie, moet wel regelmatig ontkalkt worden (omdat we zoveel koffie drinken)

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • melkschuimer raakt snel verstopt
  • geeft dan enorm lawaai!?
  • ontkalking best ingewikkeld
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat temperatuur, koffie sterkte, koffie maling, hoeveelheid water alles is apart in te stellen. Zet een lekker koppie koffie..

Pluspunten

  • Grote bak voor de bonen
  • Waterbak aan de voorzijde

Minpunten

  • Handleiding mag wel wat duidelijker.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

koffieleut 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een nieuw apparaat gekocht omdat mijn oude kapot is gegaan. Ik wilde een apparaat waarvan je de zetgroep kunt reinigen. Dat had mijn vorige niet. Verder eenvoudig te bedienen en waterreservoir aan de voorkant ivm de plaats waar die in de keuken staat. Apparaat voldoet aan de verwachtingen tot zover.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • waterreservoir aan de voorkant
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Aggenbach 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige volautomatisch koffiezetapparaat van Delonghi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De volautomatisch espressomachine heeft een prachtig design en is alleen daarom al een aanwinst in elke keuken. Het apparaat biedt op een handige manier veel mogelijkheden om verschillende kopjes koffie te zetten.

Pluspunten

  • Diverse mogelijkheden
  • Prachtig design

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Heessen 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Delonghi is een sterk merk, wat in het verleden is gebleken, we waren toe aan een nieuwe espresso machine en kwamen uiteraard weer uit op Delonghi

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • goede koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Eeke 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stijlvol apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb het apparaat net gekocht en geïnstalleerd. Eerste bak koffie was in ieder geval lekker. De temperatuur zou naar mijn smaak warmer ingesteld mogen worden. Dit kan je zelf regelen, dit moet ik nog doen.
De instructies staan netjes en duidelijk beschreven. Wel vind ik het vervelend terug kijken naar de eerste pagina's, welke je moet uitklappen.

Ik was bang dat het qua geluid erg hard zou zijn, maar dit valt mee. Geluid zal je houden, de bonen moeten nou eenmaal gemalen worden.
Het design is mooi, niet te groot, maar klein is hij ook niet.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Duidelijke uitleg
  • Mooi design

Minpunten

  • Uitklap pagina's van uit instructie boekje
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjeerd 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dinamica Volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving , lekkere koffie en handig in gebruik absolute aanrader voor de moderne man en vrouw
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Diny 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima ben er zeer tevreden over ik kan er nog weinig over vertellen heb het apparaat slechts 1 dag in gebruik. tot nu toe bevalt hij prima en werkt makkelijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik, goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar enkele dagen in bezit. Duidelijke bediening. Sterkte moeten we nog verder perfectioneren. Maar koffiedrinken is nu wel meer genieten!

Pluspunten

  • Duidelijk bedieningspaneel
  • Handig waterreservoir aan voorzijde
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rachelle 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, Gebruiksvriendelijk en natuurlijk heerlijke koffie!! Erg fijn is dat je zelf je melk kan opschuimen en dat hij makkelijk schoon te maken is.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brama 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had dit apparaat 3 weken geleden al voor thuis gekocht, bevalt zo goed dat ik hem nu ook voor ons zomerverblijf heb aangeschaft.
Heerlijke hete koffie, mooie schuimkraag bij bereiding van cappuccino en zetgroep is gemakkelijk schoon te maken.
Helaas beschikt het apparaat niet over een display voor aanwijzingen bij ontkalken en instellen van persoonlijke voorkeuren. Hiervoor moet je de gebruiksaanwijzing gebruiken.

Pluspunten

  • hete koffie

Minpunten

  • geen display voor aanwijzingen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijker en lekkerder dan met cupjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg lekkere, verse koffie. Fijn dat hij zo'n groot waterreservoir heeft. Makkelijk in gebruik en eenvoudig je eigen sterkte kiezen. Ik vind hem redelijk stil in gebruik.
Het is even een hoger bedrag dan ons vorige apparaat (met cups), maar zeker de moeite waard.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • mooi apparaat
  • redelijk stil

Minpunten

  • Groot (maar mooi, dus ach)
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews