De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 267 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jh 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening, genoeg mogelijkheden. Maakt minder geluid dan vorige machine. Het schoonmaken gaat makkelijk.Lekkere koffie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk. En makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig schoon te houde, en makkelijk te bedienen,. groot bone reservoir. Stil in gebruik. En compact van vormaat

Pluspunten

  • Groot bonen resevoir

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Martin 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Italiaanse koffie in je eigen keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi ontworpen espresso machine die simpel doet wat je er van verwacht: Italiaanse koffie maken.
Het mooie ontwerp heeft geen negatieve invloed op het gebruiksgemak. Alles wijst zich als vanzelf en vergissen is bijna niet mogelijk.
Ook schoonmaken is eenvoudig. De programma's zijn duidelijk en de losse onderdelen inclusief de maalgroep laten zich gemakkelijk verwijderen en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Pluspunten

  • Mooi en elegant ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit koffie
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ten Hove 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Algemene score

9,0
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Veerle 16-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi apparaat met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de machine nu pas een paar dagen, maar ik ben er heel blij mee. Hiervoor hadden we ook een De'Longhi en we waren daar erg tevreden over. De koffie is heerlijk en je kunt de sterkte en temperatuur zelf aanpassen. Melk opschuimen gaat heel makkelijk en alles is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Snel klaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede prijs/kwaliteit verhoudig

Minpunten

  • Nog niets
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ECAM350 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi Ecam 350.15.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het lezen van vele reviews de keuze gemaakt voor de Ecam 350.
Mooi apparaat, makkelijk te bedienen en het belangrijkste; heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Design en bedien gemak
  • Water reservoir aan de zijkant van het apparaat
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frabo 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aangezien we altijd een losse melkopschuimer gebruiken hebben we geen behoefte aan een apparaat dat ook het opschuimen automatisch doet. Deze machine maakt koffie in vele variëteiten met elke gewenste hoeveelheid, temperatuur en aroma. De handleiding heb je er wel bij nodig want niet alles is vanzelfsprekend.

Pluspunten

  • Uitstekende koffie
  • temperatruur eenvoudig in te stellen
  • aroma en maalgraad instelbaar
  • hoeveelheid per kop in te stellen
  • adequate waarschuwingen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elise 14-10-2018
  • Product gekocht

Elegant design, praktisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en handig in gebruik door bijv. de plaatsing van het waterreservoir en de grootte hiervan. Is makkelijk in onderhoud.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Reageer

Max 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net gekocht en direct een heerlijk bakje gezet. Heel mooi apparaat, eenvoudige tiptoets bediening. Geen hinderlijk maalgeluid, tov mijn oude apparaat (een Saeco).

Pluspunten

  • Bijna geruisloos maalsysteem
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wse 04-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mogelijkheden, handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel machines bekeken en geprobeerd. Wij hadden een specifiek bonenmengsel waarvan wij dezelfde smaak wilden hebben als tijdens onze vakantie

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie Davelaar 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het handig is dat je snel een kopje koffie hebt en niet een pot koffie hoeft te zetten. En het is in te stellen op jouw persoonlijke voorkeur.

Pluspunten

  • snel
  • verschillende soorten koffie

Minpunten

  • 2 kopjes lungo:linkse kop vol,rechtse kop halfvol
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor een goed kopje koffie ga je voor een espressomachine van de Longhi.Deze machine heb ik gekocht op aanraden van familie. De prijs en kwaliteit is goed van deze machine.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Groot bonenreservoir

Minpunten

  • Lekt veel water in de lekbak
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bas 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat die heerlijke koffie zet. Veel mogelijkheden en makkelijk schoon te maken. Prima ding!
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janny Juffer 28-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er mooi uit en heeft voldoende mogelijkheden, we moeten het nog gaan ontdekken hoe de koffie smaakt.

Pluspunten

  • handig in gebruik

Minpunten

  • het maakt meer lawaai dan ik dacht
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

To 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit koffiemachine een keer uitgeprobeerd bij een kennis, dit is de reden waarom wij deze koffiemachine hebben aangeschaft.

Pluspunten

  • Maakt goede koffie

Minpunten

  • De koffiemachine is traag
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Anja 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Deze nieuwe DeLonghi koffieautomaat gekocht omdat wij er eerder een hadden die enorm goed beviel. Na jaren trouwe dienst, moest hij vervangen worden. Weer voor een DeLonghi gekozen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • eenvoudig schoon te maken
  • groot waterreservoir
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wouter 22-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
eenvoudig model met grote voorraad water en bonen. Ideaal voor bij ons in de kantine waar alleen behoefte is aan koffie of thee.

Pluspunten

  • voorraad water
  • voorraad koffie
  • onderhoud

Minpunten

  • geen nl handleiding
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat; aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design het ziet er mooi uit. Het apparaat is een voudig te bedienen en de koffie is prima. Waterreservoir aan de voorkant.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews