De'Longhi Ecam 350.15.B zwart - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 496 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Ecam 350.15.B zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Max 29-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Delonghi vs Saeco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit toestel is de vervanger van een Saeco Syntia. Het is minder gebruiksvriendelijker dan de Saeco. Het koffiedikbakje is (te) klein en kan enkel worden uitgenomen, samen met het druipbakje. Delonghi maakt minder kabaal dan Saeco. Maar: nieuwe bezems vegen altijd goed. De Saeco heeft 12 jaar zonder problemen gewerkt. Ben benieuwd of Delonghi dit ook waar kan maken.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Groot bonenreservoir
  • Relatief stil toestel

Minpunten

  • Gebruiksonvriendelijk
  • Lange reinigingscyclus
  • Vergt vrij veel onderhoud

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Janssen 29-11-2019
  • Product gekocht

Prima koffie uit een automaat met domme foutjes

Algemene score

7,0
Als ik twee kopjes tegelijk zet, dan komt er in het linker kopje meer koffie dan het rechter. Dat is gewoon idioot.
Als ik koffie zet terwijl er niet genoeg water in de tank zit, dan krijg ik geen waarschuwing, maar het ding begint gewoon een zet een half kopje, dat dus veel te sterk is. Dat is gewoon onhandig, ondoordacht.

Pluspunten

  • Goede koffie goede instel mogelijkheden

Minpunten

  • Ongelijke verdeling bij zetten van twee kopjes
  • Waarschuwing van lage waterstand komt te laat
Willaert 07-12-2020

Ik heb dezelfde bevindingen, ik begrijp niet dat je een apparaat kan ontwerpen met dergelijke "domme" fouten..

Reageer

Ruben 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Italiaanse koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn Nespresso op zijn laatste benen liep maar van de cup koffie afgestapt. Erg Blij met deze volautomaat. Heeft een mooie Design. Alles wijst zich vanzelf. Ideaal dat het waterreservoir aan de voorkant van de machine zit. Zit nog wel wat te stoeien met de watertemperatuur, die is nu erg heet waardoor de koffie te bitter wordt.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Degelijk product

Minpunten

  • De laagste stand van de watertemperatuur is heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze prijs heb je van een goed merk een koffiemachine met verse bonen met nog eens extra functies. Top!

Pluspunten

  • Sterkte kunnen bepalen
  • Mooi design
  • Verse bonen

Minpunten

  • Schoonmaken
  • Glimmende bonen kunnen er niet in

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daniëlle Schimmel 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi kompakt espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteits verhouding. Heeft alles wat we in een espresso apparaat zoeken. Makkelijk in het onderhoud.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede volautomaat espressomachine voor een goede prijs

Algemene score

9,0
Erg lekkere koffie uit deze volautomaat espressomachine. Goede prijs/kwaliteit verhouding, ik hoop dat we er nog lang plezier van zullen hebben.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch expresso

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3de Delonghi expresso volautomaat. Ook deze zet eem heerlijke expresso. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van Delonghi erg goed.

Pluspunten

  • Smaak
  • Temperatuur
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cvw 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Volgens de specificaties zou hij beduidend minder geluid maken en dit klopt inderdaad.
Verder is de kwaliteit van de techniek m.i. Degelijk.

Pluspunten

  • Minder geluid
  • Voldoende opslag van bonen water en afval
  • Hij is goed te houden
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Wat lastige gebruikers instructies

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Osseweijer 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koffiezetapparaat bied de mogleijkheid om heerlijke koffie te maken. de sterkte van de koffie kan naar smaak aangepast worden.
bovendien is het design heel mooi en het is makkelijk te gebruiken

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Bos 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij vinden deze DeLonghi koffiemachine (ECAM350.15B) een prima product.
Wij hebben deze koffiemachine gekocht omdat de vorige koffiemachine ook een DeLonghi (ECAM22.110) was en wij daar over zeer tevreden waren.
Wij vinden de prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre Wijnans 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu vier verschillende koffiezetapparaten en met de DeLonghi Dinamica ECAM350.15B heb ik alles in een.
Het bespaart dus veel ruimte in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat ik iemand ken waar altijd heerlijke koffie krijg, heb ik besloten om ook een De Longhi volautomatisch espressoapparaat aan te schaffen. De eerste bakjes gezet. Nu al erg tevreden. Nu de instellingen nog verder afstemmen op de persoonlijke smaak.

Pluspunten

  • Water aan voorzijde bij te vullen.
  • Eenvoudige bediening.

Minpunten

  • Nog geen ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilmer 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige grote machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product heeft een grote waterbak, bak voor bonen en een makkelijk bedieningsscherm. Alles komt mooi naar voren bij deze relatief goedkope instapper.

Pluspunten

  • Waterkan van vooruit uit te halen
  • Zowel koffiebonen als gemalen koffie

Minpunten

  • Schuimpijpje is niet geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie voor iedereen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor iedereen wat wils. Wil je geen sterke koffie, dan kan dat. Wil je sterke koffie dan kan dat ook. Wil je espresso dan kan dat ook. Fijn dat je kan kiezen voor 1 of voor 2 kopjes tegelijk.
En je kan bonen gebruiken of filter koffie.
Al met al een fijn apparaat!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog maar kort in gebruik. Lekkere koffie, makkelijk in te stellen. Apparaat ziet er mooi uit. De standaard instelling van de koffiesmaak is al lekker stevig.

Pluspunten

  • Mooie schuimlaag
  • Hete koffie

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel een lekker bakkie koffie en je kan er gelukkig ook direct twee bakkies mee zetten. Installatie erg makkelijk en snel.

Pluspunten

  • Snel koffie
  • twee tegelijk zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siem vd Vlugt 12-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne koffiemachine

Algemene score

8,0
Beter dan onze vorige machine en heel makkelijk in gebruik.
sterkte van de koffie beter instelbaar en is ook warmer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden voor het instellen van de perfecte kop koffie.

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen minpunten tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 10-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerder een Delonghi expressoapparaat gehad, zeer goed bevallen. Lekkere koffie, makkelijk in onderhoud en bediening. Verhouding kwaliteit en prijs is goed.

Pluspunten

  • Waterbak aan zijkant, makkelijk bereikbaar
  • Uitstraling apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrika 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espressoapparaat, mooi en lekker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Supermooi, snel gebruiksklaar, heerlijke espresso, lungo en cappuccino.
Voldoet aan alle verwachtingen.
Waterreservoir met veel volume, 2 liter.
Mogelijkheid voor dubbele espresso , instellen koffiesterkte

Pluspunten

  • Snel gebruiksklaar
  • Mooi

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews