De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Best Reviewed apr 2017 De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 179 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ten Hove 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Algemene score

9,0
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant

Reageer

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie

Reageer

Koffie expert 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alles is prima behalve dat je niet in kunt stellen op welk tijdstip hij 's ochtends of op een ander tijdstip, aangaat.

Pluspunten

  • Compact
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Geluid heeft irritant piep
  • Niet automatisch in te stellen opstart stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jjjasper 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No nonsense, gewoon goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb 8 jaar een Delonghi gehad, deze was aan vervanging toe.
Ik was heel tevreden, daarom nogmaals een Delonghi. Getwijfeld over andere merken maar na onderzoek weer bij Delonghi terecht gekomen. Ook getwijfeld over een halfautomaat (=betere koffie), maar ik verwacht teveel gedoe en schoonmaak.
Ik gebruik bijna nooit melk, maar wilde wel graag eigen instellingen instellen (sterkte, hoeveelheid, maalgraad, temperatuur). Volgens mij zijn de onderdelen van deze serie allemaal gelijk, waarom meer uitgeven aan zaken die je niet nodig hebt...?
Ik verwacht dus weer een zelfde kwaliteit die ik gewend ben!

Pluspunten

  • Personalisatie opslaan mogelijk
  • Stiller dan oude Delonghi
  • Zetgroep uitneembaar

Minpunten

  • Stoom / warm water pijp voelt wat gammel aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.A.B. 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk

Algemene score

9,0
De vormgeving het uiterlijk en de, makkelijke bediening, tevens de bekendheid van het product. Het heeft een goede kwalitatieve naam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Functionaliteit, uitstraling en bedieningsgemak waren de reden van aanschaf. Bij het eerste gebruik bleek dit ook zo!
Koffie is heerlijk met een mooie crème laag. Zal veel worden gebruikt.

Pluspunten

  • Uitstraling en bedienings gemak

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans Bosch 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
apparaat ziet er goed uit en maakt lekkere koffie. Verkoper was uitstekend. Wilde eerst een apparaat van de concurrentie, maar de verkoper heeft me de DeLonghi laten proeven en deze smaakte toch echt wel veel beter en het apparaat was nog goedkoper ook. In gebruik name was erg simpel. Ik weet alleen niet welk systeem er is om mij te houden wanneer ik een waterfilter moet vervangen. Dit wordt mij uit de handleiding niet duidelijk.

Pluspunten

  • lekker koffie
  • mooi apparaat
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • tijdstip waterfilter vervanging niet duidelijk
  • tijdens koffiezetten onmogelijk water bij vullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Broers 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De cappucchino is heerlijk van smaak en goed heet. Ook in het gebruik is het heel duidelijk aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben nog in de uitprobeerfase dus ik kan er nog weinig over zeggen. Vormgeving heel mooi, voor mij errste apparaat na senseo dus wel ffe wennen maar heerlijke koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Schaik 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor de ECAM350.15.B omdat het waterreservoir bereikbaar is vanaf de voorzijde en je niet steeds de automaat onder het kastje vandaan hoeft te halen

Pluspunten

  • waterreservoir bereikbaar vanaf de voorzijde
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita Bouman 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, sieraad op het aanrecht!!

Algemene score

8,0
Goede machine, en een duidelijke beschrijving erbij. Het is mijn eerste koffiemachine en ik ben er super blij mee. Heel veel mogelijkheden, en vooral dat je er ook heet water voor de thee mee kan tappen.

Pluspunten

  • flink waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog maar net in huis, dus nog aan het experimenteren met temperatuur, maalgraad en hoeveelheid. Mooi apparaat, solide look en vrij compact. Eerste indruk is erg goed; veel mogelijkheden en heel gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hop 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening en toch veel mogelijkheden.
Produceert perfecte kwaliteit koffie.
Daarnaast mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B is erg gebruikersvriendelijk en makkelijk in het onderhoud en heeft een mooi design. En het belangrijkste: de koffie smaakt heerlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roger 03-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

simpel en perfect

Algemene score

9,0
Zoals bij veel wat duurdere aankopen heb ik lang gewikt en gewogen, maar toen mijn oude filterapparaat het begaf heb ik de knoop doorgehakt. En wat een geweldige machine! De koffie is goed heet en espresso en Lungo zijn smakelijk en goed op sterkte in te stellen. Melk opschuimen is een fluiten van een cent. Er zijn duurdere en goedkopere De Longhi's, maar deze past precies bij mij: Goede kwaliteit en niet teveel toeters en bellen.

Pluspunten

  • hete koffie
  • simpel en degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Th de Vries 01-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet verwacht om met Delonghi thuis te komen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
eigenlijk te kort om een mening te geven we hebben dit apparaat twee dagen in huis, tot nu tot prima lekkere hete koffie!
Min puntje geen Nederlandse handleiding dus nu in het Duits maar proberen naar wens in te stellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frank 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Italiaanse geliktheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er qua uitstraling en bediening goed uit . Voor ieder wat wils zonder te veel poespas . Deze koffiemachine is de opvolger van een moeilijk te bedienen machine die na 5 jaar ellende ,van moeders de vrouw de deur uit moest en de DeLonghi Dinamica is tot nu toe de overtreffende trap voor een heerlijke kopje koffie

Pluspunten

  • Design/uiterlijk
  • Bediening
  • schoonmaken en houden

Minpunten

  • Waterreservoir kon wel wat groter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leslynn 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi display, makkelijk te bedienen. Maakt wel wat lawaai tijdens het malen maar dit is volgens mij bij alle bonenapparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roeleveld 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen en schoon te maken.
Lekkere koffie, espresso of cappuchino.
Melkpijpje en zetgroep ook eenvoudig te reinigen.
Mooi apparaat.

Pluspunten

  • Bediening
  • Eenvoudig schoonmaken
  • Smaak
  • Uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews