De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Best Reviewed apr 2017 De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 123 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met onze aankoop. We hebben specifiek voor dit type gekozen vanwege de al vele positieve recencies. Wij zochten naar een type waarbij het water vullen niet aan de achterkant hoefde plaats te vinden en eigenlijk ook 1 met automatische of simpele reIniging.
De koffie is goed op temperatuur, crema blijft mooi. Tot nu toe wekelijks de zetgroep gereinigd (2x). We zijn verbaasd over hoe makkelijk dit is tov onze vorige volautomaat (ander merk). Daar was ik zowat een halve dag mee bezig om echt alle hoekjes en gaatjes te reinigen. Verder heeft het apparaat een mooi degelijk uiterlijk, gebruiksvriendelijk. En ook superhandig dat we er ook ons bakje thee mee kunnen maken. Dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk reinigen
  • Koffie van goede temperatuur
  • Waterreservoir aan de zijkant
  • Mooi design

Reageer

Henrieta 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie met met nieuwe espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Heerlijke koffie en als extra bonus... zelfgemaakte cappucino.....jammie!

Pluspunten

  • Compacte maar complete machine

Minpunten

  • koffie wordt wat sneller koud.

Reageer

J.Ketting 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig mooi apparaat zeer heerlijke koffie, pure verwennerij makkelijk schoon te maken. Geluid valt mij zeer mee.

Pluspunten

  • Zeer mooi uiterlijk
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Reageer

Jp 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine heeft een mooi design en een zeer goede werking.
Ook makkelijk in gebruik en goed schoon te maken.

Reageer

Jasper 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte bouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prima machine compacte bouw wijze en fijn in gebruik. De machine is makkelijk in onderhoud en schoon te maken.

Pluspunten

  • Compacte bouwijze
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Lawaaierig
  • Spoelt vaak

Reageer

Raymond de Koning 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, perfecte kwaliteit en smaakvolle mogelijkheden!

Algemene score

10,0
Veel keuze in het Espressomachineland. Dit apparaat, de 350.15 maakt het betaalbare verschil met andere merken. Een mooi design, ronduit perfecte kwaliteit en veel smaakvolle mogelijkheden. Zowel bij het opstarten als het einde van de keuze regelt dit apparaat het doorspoelen. Zeer onderhoudsvriendelijk!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit voor de prijs
  • Minimaal geluidsniveau
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Solide en gebruiksvriendelijk

Reageer

Antoon 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer handig in gebruik.
Weinig geluid, een verademing t.o.v. een Nesprsso machine..
Koffie is net zo lekker als van de vorige Nespresso die we hadden.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goed warm water voor thee.

Reageer

Holkas 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat werk zeer goed, weinig geluid bij het malen, zeer eenvoudige en duidelijke bediening. Het onderhoud is makkelijk en de zetgroep is tevens eenvoudig te bereiken.

Pluspunten

  • Bediening
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Afmeting

Reageer

JenE 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi ECAM350.15.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vele gewone koffiemachines wilde wij een bonenmachine i.v.m. de smaakbeleving. Deze machine is gemakkelijk in gebruik en maakt heerlijke koffie daarnaast staat hij schitterend in de keuken. Dus een echte aanwinst.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • heerlijke koffie
  • en ieder zijn eigen sterkte koffie instelbaar

Reageer

Heerlijke koffie 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat wat ook nog eens vele soorten heerlijke koffie kan maken. De bediening is zeer simpel ook natuurlijk voor de espresso en cappuccino!

Pluspunten

  • Gemak
  • Heerlijke koffie
  • Mooi apparaat in de keuken

Minpunten

  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

Huberto 08-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

fantastisch apparaat

Algemene score

9,0
prima apparaat, zeer tevreden. we wonen helaas in een gebied met hard water en ondanks het filter moeten we toch eenmaal per 7 tot 10 dagen het apparaat ontkalken. dat is wel een tegenvaller.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevrouw Krauss 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luxe uitstraling en zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Luxe bonenapparaat met melkschuimer. Zeer compleet en mooie vormgeving. Gekocht bij Oostendorp in Tiel, waar we ook zeer zeker het onderhoud van onze nieuwe aanwinst in handen zullen geven. DeLonghi is puur genieten. De geur van versgemalen bonen is voortreffelijk, daar kan zelfs George Clooney niet tegenop!

Pluspunten

  • vormgeving en luxe uitstraling
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Paul 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Longhi

Algemene score

9,0
Na het bekijken van vele reviews en ingewonnen informatie is de aankoop van de Ecam 350.15.B een mooie aankoop. Het 1e bakkie al genomen, en het is de moeite geweest om deze aankoop te bemachtigen. Goed bakkie met veel smaak en aroma.
We zijn blij met de aanschaf, en hopen en jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Goede koffiesmaak
  • In te stellen op sterkte
  • Goede aromatenn geur blijft hangen in de keuken.

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Reageer

Joop van der Schoot 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
31-10-2017
Product paar dagen in bezit
Product gekocht
Mooi apparaat, goed en snel in gebruik
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
9,0
Het apparaat is goed en makkelijk bedienaar ! Ziet er mooi uit en het belangrijkst het geeft fantastische koffie. Echt een aanrader
Pluspunten

Pluspunten

  • heerlijke koffie

Minpunten

  • geen

Reageer

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie

Reageer

alex 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede uitleg verkoper Mediamarkt , duidelijke bediening en eenvoud. Eerdere recensies via internet gaven de doorslag. na enig testen heerlijk bakkie...

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • eenvoudig in bediening
  • strak uiterlijk

Reageer

Justme 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het mooi apparaat, een sierraad in de keuken. Hij voldoet aan mijn verwachtingen. Zal deze koffiemachine zeker aanraden.

Reageer

Peter 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie, mooi apparaat, makkelijk te bedienen.

Algemene score

8,0
Heb het apparaat nog maar net , maar eenvoudige bediening en zeer goede koffie.
Apparaat ziet er ook professioneel uit.

Pluspunten

  • goede koffie

Minpunten

  • weet nog niet

Reageer

Rick Vermeulen 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prijs-kwaliteit verhouding uitmuntend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Serieus goede koffie voor een serieus goede prijs. Kwalitatief hoogwaardige afwerking van het apparaat. Meerdere (eigen) instellingen mogelijk.

Pluspunten

  • goede look
  • fantastische koffiemachine

Minpunten

  • stoomslangetje te kort
  • de verstopte kalkindicator

Reageer

Dedonk 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, goed en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is goed en makkelijk bedienaar ! Ziet er mooi uit en het belangrijkst het geeft fantastische koffie. Echt een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke uitleg

Reageer

Toon meer reviews