De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 381 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie

Reageer

Taco 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koffie machine

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

8,0
Prima koffie machine mooie uitstraling en heerlijke koffie, prima prijs kwaliteit verhouding, dus een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

LM Couwenberg 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
omdat onze oude nespreso apperaat kapot is gegaan en daar hadden wij goede ervaring mee daarom willen we weer een de longhi machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jh 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Handige bediening, genoeg mogelijkheden. Maakt minder geluid dan vorige machine. Het schoonmaken gaat makkelijk.Lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk. En makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Eenvoudig schoon te houde, en makkelijk te bedienen,. groot bone reservoir. Stil in gebruik. En compact van vormaat

Pluspunten

  • Groot bonen resevoir

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Martin 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Italiaanse koffie in je eigen keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Een mooi ontworpen espresso machine die simpel doet wat je er van verwacht: Italiaanse koffie maken.
Het mooie ontwerp heeft geen negatieve invloed op het gebruiksgemak. Alles wijst zich als vanzelf en vergissen is bijna niet mogelijk.
Ook schoonmaken is eenvoudig. De programma's zijn duidelijk en de losse onderdelen inclusief de maalgroep laten zich gemakkelijk verwijderen en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Pluspunten

  • Mooi en elegant ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit koffie
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ten Hove 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant

Reageer

FP 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

8,0
We hebben internet afgezocht en deze kreeg de beste reviews bij onze selectie. Service zou ook goed werken (in tegenstelling tot Jura).
Heb geen melk producten nodig (bah) en is een pijpje voldoende voor de paar cappu's die we paar jaar zetten.

Pluspunten

  • stil
  • snel duidelijk

Minpunten

  • kosten onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Leo 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Goede prijs / kwaliteit verhouding, makkelijk te bedienen en heerlijke koffie. Is ons eerste espressomachine en bevalt heel goed.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • keuze koffie
  • design

Minpunten

  • aanpassing sterkte niet in geheugen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michael81 11-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

8,0
Super apparaat, maakt heerlijke koffie. Het fijne ervan is dat je bijna onderhoudsvrij is. Natuurlijk moet je af en toe de schalen leeg maken en het water aanvullen maar dat moet bij ieder apparaat, bij dit merk haal je drukunit met gemak eruit even onder de kraan en klaar...

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Goede koffie

Minpunten

  • Waterverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Otte 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

10,0
top apparaat, heb er 2 inmiddels thuis en op het werk. heerlijke koffie en een gemakkelijke bediennibg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Twan 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte espresso

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

8,0
Start extreem snel op en na enig goed inlezen had ik het apparaat snel afgesteld op mijn persoonlijke voorkeur en geniet nu dus van heerlijke espresso. Met name de mogelijkheid tot in/afstelling van het water alsook maalgraad en hoeveelheid koffie vind ik fijn. Ik houd van een straffe bak.

Pluspunten

  • Snelle start
  • Gering geluid tijdens het malen
  • Goed af/instelbare water- en koffiehoeveelheid
  • Groot bonenreservoir

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvonne 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maakt uitstekende koffie, mooie helder voorfront

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Apparaat geeft uitstekende koffie die ook nog lekker warm is, voorts een makkelijke en gebruikersvriendelijk voorfront. Maakt niet te hard geluid tijdens koffie zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

7,0
Keuze voor dit apparaat is gevallen door andere reviews en de prijs. Uiteindelijk blij met de keuze vanwege de heerlijke koffie. Het maken van goede opgeschuimde melk is wel lastig met het stoompijpje.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Geluid

Minpunten

  • Maken van lekkere cappuccino

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thomas 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel in gebruik, toch instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

8,0
Lekker simpel in bediening als je gewoon van een goede bak koffie en espresso houdt. kleine, middelgrote en grote mok mogelijk. Als je ook cappuccino drinkt moet je deze niet hebben (of je moet een losse opschuimer hebben).

Pluspunten

  • Simpele bediening, goed koffie
  • Geen spoelingen in de opvangbak, zoals bij Siemens
  • droge koffiekoekjes, geen koffiedrap in opvangbak

Minpunten

  • moet al snel ontkalken, duurt lang+is ingewikkeld
  • geen sensor als lekbal vol is enkel vlotter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Theo Mennen 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

8,0
Het is een prachtig apparaat waarmee we overheerlijke koffie kunnen zetten. In te stellen om voor iedereen het op eigen smaak en sterkte te maken.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Tot nu toe geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob uden 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Een makkelijk bedienbaar koffie apperaat
die Voldoet aan onze eisen .
Een echte aanrader voor het hele gezin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rik 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met hele goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met veel keuze mogelijkheden voor iedereen een eigen keus. Ik heb dit apparaat nu ruim een week en ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Eigen keus in koffiesterkte
  • goede smaak
  • weinig geluid

Minpunten

  • verbruikt redelijk veel water bij elk spoelmoment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffieautomaat

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Algemene score

8,0
Volautomaat met goede prijs/kwaliteitverhouding, eenvoudige, overzichtelijke bediening en lekker warme koffie.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • warme koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews