De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Best Reviewed apr 2017 De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 148 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant

Reageer

Joop Peeters 01-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige regeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzaam model, eenvoudige bediening, weinig onderhoud, kunt overal makkelijk bij. Goede temperatuurregeling, makkelijk de sterkte in te stellen.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede temperatuurregeling
  • Hoeveel koffie goed te regelen
  • Sterkte goed te regelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pat 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer hete smaakvolle koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het begeven van onze saeco na lang zoeken een delonghi gekocht .suprieur bediening smaak en looks zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

prima machine 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker koffie !

Algemene score

9,0
Lekkere koffie smaak ! Eenvoudige bediening en mooi design. Goed in te stellen naar eigen voorkeur. Compacte machine.

Pluspunten

  • geeft lekkere koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AenM 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel goede recensies van anderen gehoord over DeLonghi, consumentenbond is positief, goede prijs/kwaliteitverhouding, eenvoudige bediening, mooie vormgeving.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • eenvoudige installatie en bediening
  • lekkere koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie automaat, makkelijk in te stellen voor een goede bak koffie, koffie heeft een goede temperatuur zodat de smaak van de koffie goed terecht komt.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Simpel in te stellen
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Habri 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat; lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
na voorlichting verkoper besloten dit apparaat te kopen. Goede prijs kwaliteitverhouding. schoonmaken gaat simpel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniela Lozano 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en de koffie is gewoon perfect! Apparaat ziet super mooi uit en is niet te groot.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Strak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi Ecam 350.15.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helder duidelijk display. Het is een fijn en makkelijk apparaat. Goed in te stellen naar gelang persoonlijke voorkeuren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinamica 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gaaf automaat. Zeer tevreden over goed befienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine met lekkere koffie, makkelijk bedienbaar met vele mogelijkheden. Met groot waterreservoir en plaats voor veel koffiebonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egidius 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

volautomaat koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima apparaat bijzonder makkelijk te bedienen en met de juiste bonen vanaf ht eerste kopje koffie optimale kwaliteit

Pluspunten

  • zelf de temperatuur van het water instellen
  • bediening zeer eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uijl 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, rustige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige machine, degelijke materialen.
We werden verrast door de heerlijke koffie, net als bij een goed restaurant.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Spijkers 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, werkt goed, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en lekkere koffie. Thee zetten gaat ook goed. Temperatuur is goed. Melkopschuimer met pijpje moeten we nog onder de knie krijgen. Is niet zo makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

emma 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, makkelijk te reinigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteit verhouding positief, omdat het werkt naar verwachting. Ook is het een fraai design en heeft het een moderne look and feel. Het apparaat is makkelijk te reinigen en makkelijk in te stellen. Omdat we het apparaat nog maar enkele dagen hebben hebben we nog geen negatieve aspecten opgemerkt.

Pluspunten

  • simpel in te stellen
  • smal design
  • touchscreen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patrick 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Lekkere koffie. Maar dat is niet zo moeilijk als senseo je referentie is ;-)
Mooi design (helaas vingerafdruk gevoelig) en handig waterreservoir.
Tot op heden een tevreden gebruiker.

Pluspunten

  • Design
  • Reservoir
  • Eenvoudig bedienbaar

Minpunten

  • Vingerafdruk gevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strakke design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles wat ik had verwacht is uitgekomen met de aanschaf van de Dynamica. De prijs is aan de hoge kant, maar na je kopje koffie ben je dat ook gelijk vergeten. Zo genieten is dat!

Pluspunten

  • prachtige strakke design
  • een upgrade in de keuken
  • heerlijke kop koffie
  • Eenvoudige bediening
  • ziet er absoluut degelijk uit

Minpunten

  • Hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuudBlommaert 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb afgelopen zondag dit apparaat gekocht als Kerst cadeautje voor mezelf ;-) Toch meteen maar in gebruik genomen. Zeer eenvoudig in te stellen en de koffie is top - wel ff op zoek naar de juiste bonen voor mijn persoonlijke smaak.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • groter dan gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erwiki 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke kop koffie of espresso, makkelijke bediening en onderhoudsvriendelijk. Eigenlijk lekkerder dan onze Nespresso, maar dat is persoonlijk.

Pluspunten

  • Mooi en makkelijk apparaat
  • Heel eenvoudig te onderhouden
  • Heerlijk kopje koffie

Minpunten

  • Best wel een duur apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sonja 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed spul

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hiervoor hadden wij een Siemens TK529NL/02 koffiemachine, die al na drie jaar kuren begon te krijgen met de water/stoomknop. Wij hadden het idee dat het probleem in de software zat maar hierover hebben we nooit duidelijkheid gekregen. Daarom nu deze Delonghi gekocht, die degelijker aanvoelt en minder lawaai maakt. De bediening is eenvoudig en de koffie smaakt heerlijk.
De niveau-indicator voor het waterreservoir is handig. Bovendien vinden wij het een mooie machine!

Pluspunten

  • degelijk
  • minder lawaai

Minpunten

  • is een waterfilter echt nodig?
  • stoompijpje is wat aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond de Koning 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige en smaakvol Espressoapparaat!

Algemene score

10,0
Mooi design, eenvoudig in gebruik, veelzijdige mogelijkheden, instellingen en een erg smaakvol resultaat!

Pluspunten

  • Design
  • Gebruik
  • veelzijdige mogelijkeheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Toon meer reviews