De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 494 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi/makkelijk apparaat en ook nog heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Na wat teleurstellingen een Delonghi gekocht. Wat een verschil. Apparaat is al een plaatje en de koffie is heerlijk! Ook al door de instel mogelijkheden. En apart bakje voor cafeine vrije koffie!

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Instel mogelijkheden
  • Koffie smaak

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie

Reageer

niels 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening, lekkere koffie

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

8,0
Dit apparaat geeft met een druk op de knop lekkere koffie, je kan de temperatuur en de hoeveelheid per kopje zelf inregelen zodat je koffie helemaal naar jouw wens wordt. apparaat spoelt regelmatig door waardoor err ook geen koffiresten achterblijven in het apparaat. schoonmaken is een makkie

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • makkelijk reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Taco 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koffie machine

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

8,0
Prima koffie machine mooie uitstraling en heerlijke koffie, prima prijs kwaliteit verhouding, dus een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

LM Couwenberg 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
omdat onze oude nespreso apperaat kapot is gegaan en daar hadden wij goede ervaring mee daarom willen we weer een de longhi machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jh 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Handige bediening, genoeg mogelijkheden. Maakt minder geluid dan vorige machine. Het schoonmaken gaat makkelijk.Lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk. En makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Eenvoudig schoon te houde, en makkelijk te bedienen,. groot bone reservoir. Stil in gebruik. En compact van vormaat

Pluspunten

  • Groot bonen resevoir

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Martin 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Italiaanse koffie in je eigen keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Een mooi ontworpen espresso machine die simpel doet wat je er van verwacht: Italiaanse koffie maken.
Het mooie ontwerp heeft geen negatieve invloed op het gebruiksgemak. Alles wijst zich als vanzelf en vergissen is bijna niet mogelijk.
Ook schoonmaken is eenvoudig. De programma's zijn duidelijk en de losse onderdelen inclusief de maalgroep laten zich gemakkelijk verwijderen en kunnen zelfs in de vaatwasmachine.

Pluspunten

  • Mooi en elegant ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit koffie
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ten Hove 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.

Pluspunten

  • waterreservoir voorzijde
  • variatie in sterkte en grootte

Minpunten

  • behoorlijke prijs
  • glimmende buitenkant

Reageer

Ruben 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Italiaanse koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Nadat mijn Nespresso op zijn laatste benen liep maar van de cup koffie afgestapt. Erg Blij met deze volautomaat. Heeft een mooie Design. Alles wijst zich vanzelf. Ideaal dat het waterreservoir aan de voorkant van de machine zit. Zit nog wel wat te stoeien met de watertemperatuur, die is nu erg heet waardoor de koffie te bitter wordt.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Degelijk product

Minpunten

  • De laagste stand van de watertemperatuur is heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

8,0
Voor deze prijs heb je van een goed merk een koffiemachine met verse bonen met nog eens extra functies. Top!

Pluspunten

  • Sterkte kunnen bepalen
  • Mooi design
  • Verse bonen

Minpunten

  • Schoonmaken
  • Glimmende bonen kunnen er niet in

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daniëlle Schimmel 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi kompakt espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteits verhouding. Heeft alles wat we in een espresso apparaat zoeken. Makkelijk in het onderhoud.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede volautomaat espressomachine voor een goede prijs

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Erg lekkere koffie uit deze volautomaat espressomachine. Goede prijs/kwaliteit verhouding, ik hoop dat we er nog lang plezier van zullen hebben.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch expresso

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3de Delonghi expresso volautomaat. Ook deze zet eem heerlijke expresso. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van Delonghi erg goed.

Pluspunten

  • Smaak
  • Temperatuur
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cvw 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

8,0
Volgens de specificaties zou hij beduidend minder geluid maken en dit klopt inderdaad.
Verder is de kwaliteit van de techniek m.i. Degelijk.

Pluspunten

  • Minder geluid
  • Voldoende opslag van bonen water en afval
  • Hij is goed te houden
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Wat lastige gebruikers instructies

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Osseweijer 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

10,0
Deze koffiezetapparaat bied de mogleijkheid om heerlijke koffie te maken. de sterkte van de koffie kan naar smaak aangepast worden.
bovendien is het design heel mooi en het is makkelijk te gebruiken

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Bos 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Wij vinden deze DeLonghi koffiemachine (ECAM350.15B) een prima product.
Wij hebben deze koffiemachine gekocht omdat de vorige koffiemachine ook een DeLonghi (ECAM22.110) was en wij daar over zeer tevreden waren.
Wij vinden de prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre Wijnans 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Ik heb nu vier verschillende koffiezetapparaten en met de DeLonghi Dinamica ECAM350.15B heb ik alles in een.
Het bespaart dus veel ruimte in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

9,0
Omdat ik iemand ken waar altijd heerlijke koffie krijg, heb ik besloten om ook een De Longhi volautomatisch espressoapparaat aan te schaffen. De eerste bakjes gezet. Nu al erg tevreden. Nu de instellingen nog verder afstemmen op de persoonlijke smaak.

Pluspunten

  • Water aan voorzijde bij te vullen.
  • Eenvoudige bediening.

Minpunten

  • Nog geen ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilmer 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige grote machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B zwart

Algemene score

8,0
Het product heeft een grote waterbak, bak voor bonen en een makkelijk bedieningsscherm. Alles komt mooi naar voren bij deze relatief goedkope instapper.

Pluspunten

  • Waterkan van vooruit uit te halen
  • Zowel koffiebonen als gemalen koffie

Minpunten

  • Schuimpijpje is niet geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews