De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 298 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wimjanse 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koffiemachine, mooie vormgeving. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen. Lekkere koffie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede hete koffie

Algemene score

9,0
Groot waterreservoir, hete koffie, helemaal goed! Jammer dat er geen indicatie op zit indien water op is of lekbak vol is waardoor half kopje koffie overblijft.

Pluspunten

  • Gemakkelijke instalatie
  • Hete koffie

Minpunten

  • geen indicatie tijdens zetten indien water op.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ruud wilgenkamp 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lekkere koffie, cadeau voor onze zoon vanwege slagen voor zijn master studie. makkelijk te bedienen en neemet weinig plaats in.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • relateif weinig ruimte beslag

Minpunten

  • water reservoir niet zo groot
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooie koffiemachine. Makkelijk in gebruik en maakt niet teveel lawaai. Heerlijke koffie

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk te gebruiken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marien 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie machine

Algemene score

9,0
Lekkere koffie voor een goede prijs. Zit ook een melkschuimer op dus in een mum van tijd heb je zelf een heerlijke cappuccino gemaakt.

Pluspunten

  • compact
  • goede prijs
  • mooi design
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Offie 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi design en ook nog lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat is dit een mooi apparaat, zet betere koffie dan als mijn vrouw dat doet en ook zij vind het lekker, dus win win..

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Makkelijk in te stellen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.Heijne 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn app. mooie uitstraling. Heerlijke cappuccino en latte. Duidelijke beschrijving hoe te gebruiken.

Pluspunten

  • uitstraling
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • div mogelijkheden soorten koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Renate 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor dit product omdat deze de mogelijkheden erop zitten wat wij van belang vinden. koffie voor ieder wat - zelf hou ik van een lekkere stevige bak koffie.

Pluspunten

  • koffie goed heet
  • heerlijke koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjan 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb dit model gekocht omdat mijn wensen voor een
automatisch koffie apparaat heel veel overeenkomsten
had met wat dit apparaat kan leveren. Goede reviews en testen,
warme koffie, sterkte en maling instelbaar, geen melkschuimer kannetje noodzakelijk, warm water voor thee en prijsklasse.

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Makkelijk instelbaar. Wel beetje oefenen
  • Goede koffie.
  • Niet te veel bedienings knoppen maar Touch screen

Minpunten

  • Maling instelling wat moeilijk leesbaar
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffiebreda 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding is goed, rustige machine, lekkere koffie, stille machine, makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Duur
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Jongmans 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Een mooie machine voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor een DeLonghi Dinamica omdat ik de prijs/kwaliteitsverhouding goed vond, een mooi apparaat, zet lekkere koffie en de bediening is heel gemakkelijk en het staat prachtig in de keuken een aanrader.

Pluspunten

  • een mooie machine
  • zet lekkere koffie
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • maling is wat lawaaierig
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hill 26-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na veel twijfel wel of geen bonenkoffie automaat toch deze gekocht. Heerlijke koffie, goedkoper, makkelijk bedienbaar en een mooi apparaat in de keuken

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • duur
  • even zoeken naar de juiste bonen en maling
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

c 25-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

dilonghi dinamica

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
erge fijn koffieapparaat. snel een heerlijke koffie. Makkelijk in gebruik een druk op de knop en je hebt heerlijk koffie. Ook snel verstelbaar in verschillende sterktes
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Dinamica

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Automaat zet goede en lekkere koffie, goede temperatuur, de koffieautomaat is eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk

Pluspunten

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Goede koffie, juiste temperatuur
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
onze eerste bonenapparaat.
hopelijk een goede aankoop.
ziet en imposant uit duidelijke bediening en
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marian de With 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat, strak en duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, lekkere koffie, makkelijk schoon te houden.
Het enige iets mindere punt is , dat hij vaak moet spoelen en moet je er erg in
houden dat je er een kopje onder hebt staan. Verder prima apparaat.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Hij doet veel spoelen.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Froukje 19-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit goed
Makkelijk in gebruik
Mooi design
Goed merk
We zijn erg tevreden over dit product
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Claessen 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modieus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Binnen deze prijsklasse was deze de mooiste, en we moeten hem nog gaan ervaren. Hij past zeker hier mooi bij het interieur.

Pluspunten

  • mooi

Minpunten

  • beetje luid
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Veerle 16-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi apparaat met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de machine nu pas een paar dagen, maar ik ben er heel blij mee. Hiervoor hadden we ook een De'Longhi en we waren daar erg tevreden over. De koffie is heerlijk en je kunt de sterkte en temperatuur zelf aanpassen. Melk opschuimen gaat heel makkelijk en alles is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Snel klaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede prijs/kwaliteit verhoudig

Minpunten

  • Nog niets
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ECAM350 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi Ecam 350.15.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het lezen van vele reviews de keuze gemaakt voor de Ecam 350.
Mooi apparaat, makkelijk te bedienen en het belangrijkste; heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Design en bedien gemak
  • Water reservoir aan de zijkant van het apparaat
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews