De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 293 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marianne langerwerf 13-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, lekker rustig en erg lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hadden al eerder een delonghi, erg fijne machine, goede koffie en makkelijk in onderhoud. Lekker rustig en de koffie is lekker warm.

Pluspunten

  • Wame koffie
  • sterkte instelbaar

Minpunten

  • geen warmhoudplaatje voor de kopjes
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liesbeth 12-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

juweeltje voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden het oude model (8 jaar oud) die na meer dan 10.000 kopjes het niet meer goed genoeg deed (LCD schermpje kapot). Vanwege de zeer lange levensduur ook nu weer voor De'Longhi gegaan. Vriendin had ander merk, en zij heeft in diezelfde 7-8 jaar nu haar 3e apparaat moeten kopen. Ook zij is voor een De'Longhi gegaan, en zeer tevreden. Koffie smaakt zeer goed. Het smalle uiterlijk van het apparaat maakt hem een juweeltje in de keuken. De bediening is super eenvoudig. Helemaal TOP!

Pluspunten

  • gebruiks gemak
  • levensduur (voorloper ging heel lang mee)
  • mooi vormgegeven, slank
  • lekkere koffie

Minpunten

  • snel krassen op rvs uitlekbakje
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 11-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere koffie en het apparaat is gemakkelijk te bedienen. Het kost wel even tijd om het apparaat in te stellen voor koffie naar je eigen smaak.e

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Goede temperatuur
  • Mooi vormgeving

Minpunten

  • stoompijpje is een beetje gammel
  • opwarmtijd duurt wat lang
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 10-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, maakt lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maak lekkere koffie, 1 kopje, zelfs 2 kopjes tegelijk. Hij warmt snel op.
Met het heetwaterpijpje krijg je ook warm water voor thee.
Duidelijke beschrijving

Pluspunten

  • Grote watertank
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Rits 09-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is onze 2e delonghi koffiemaker, de eerste is gesneuveld na lang en intensief gebruik.
Koffie is prima voor een redelijke prijs en qua vorm en bediening past deze op de plek op het aanrecht in de keuken. Handig dat het watertankje aan de voorzijde bedienbaar is.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • instelmogelijkheden
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John Timmers 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een betaalbare en eenvoudig te bedienen machine en deze voldoet aan alles wat ik verwacht van het apparaat snel relatieve stil

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • niet groot
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en makkelijke bediening voor een heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe prima keuze, op advies buren buren aangeschaft. Hoop dat het product onze keuze waardig blijkt in de toekomst
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop Peeters 01-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige regeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzaam model, eenvoudige bediening, weinig onderhoud, kunt overal makkelijk bij. Goede temperatuurregeling, makkelijk de sterkte in te stellen.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede temperatuurregeling
  • Hoeveel koffie goed te regelen
  • Sterkte goed te regelen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pat 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer hete smaakvolle koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het begeven van onze saeco na lang zoeken een delonghi gekocht .suprieur bediening smaak en looks zeer gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

prima machine 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker koffie !

Algemene score

9,0
Lekkere koffie smaak ! Eenvoudige bediening en mooi design. Goed in te stellen naar eigen voorkeur. Compacte machine.

Pluspunten

  • geeft lekkere koffie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AenM 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel goede recensies van anderen gehoord over DeLonghi, consumentenbond is positief, goede prijs/kwaliteitverhouding, eenvoudige bediening, mooie vormgeving.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • eenvoudige installatie en bediening
  • lekkere koffie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie automaat, makkelijk in te stellen voor een goede bak koffie, koffie heeft een goede temperatuur zodat de smaak van de koffie goed terecht komt.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Simpel in te stellen
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Habri 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat; lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
na voorlichting verkoper besloten dit apparaat te kopen. Goede prijs kwaliteitverhouding. schoonmaken gaat simpel
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniela Lozano 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en de koffie is gewoon perfect! Apparaat ziet super mooi uit en is niet te groot.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Strak

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi Ecam 350.15.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helder duidelijk display. Het is een fijn en makkelijk apparaat. Goed in te stellen naar gelang persoonlijke voorkeuren.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinamica 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gaaf automaat. Zeer tevreden over goed befienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine met lekkere koffie, makkelijk bedienbaar met vele mogelijkheden. Met groot waterreservoir en plaats voor veel koffiebonen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egidius 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

volautomaat koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima apparaat bijzonder makkelijk te bedienen en met de juiste bonen vanaf ht eerste kopje koffie optimale kwaliteit

Pluspunten

  • zelf de temperatuur van het water instellen
  • bediening zeer eenvoudig
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uijl 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, rustige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige machine, degelijke materialen.
We werden verrast door de heerlijke koffie, net als bij een goed restaurant.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Spijkers 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, werkt goed, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en lekkere koffie. Thee zetten gaat ook goed. Temperatuur is goed. Melkopschuimer met pijpje moeten we nog onder de knie krijgen. Is niet zo makkelijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

emma 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, makkelijk te reinigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteit verhouding positief, omdat het werkt naar verwachting. Ook is het een fraai design en heeft het een moderne look and feel. Het apparaat is makkelijk te reinigen en makkelijk in te stellen. Omdat we het apparaat nog maar enkele dagen hebben hebben we nog geen negatieve aspecten opgemerkt.

Pluspunten

  • simpel in te stellen
  • smal design
  • touchscreen

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews