De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 497 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.15.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is een mooi apparaat, lekkere koffie, makkelijk schoon te houden.
Het enige iets mindere punt is , dat hij vaak moet spoelen en moet je er erg in
houden dat je er een kopje onder hebt staan. Verder prima apparaat.
We hebben de machine nu pas een paar dagen, maar ik ben er heel blij mee. Hiervoor hadden we ook een De'Longhi en we waren daar erg tevreden over. De koffie is heerlijk en je kunt de sterkte en temperatuur zelf aanpassen. Melk opschuimen gaat heel makkelijk en alles is goed schoon te maken.
Aangezien we altijd een losse melkopschuimer gebruiken hebben we geen behoefte aan een apparaat dat ook het opschuimen automatisch doet. Deze machine maakt koffie in vele variëteiten met elke gewenste hoeveelheid, temperatuur en aroma. De handleiding heb je er wel bij nodig want niet alles is vanzelfsprekend.
Net gekocht en direct een heerlijk bakje gezet. Heel mooi apparaat, eenvoudige tiptoets bediening. Geen hinderlijk maalgeluid, tov mijn oude apparaat (een Saeco).
Ik heb voor dit product gekozen omdat het handig is dat je snel een kopje koffie hebt en niet een pot koffie hoeft te zetten. En het is in te stellen op jouw persoonlijke voorkeur.
Voor een goed kopje koffie ga je voor een espressomachine van de Longhi.Deze machine heb ik gekocht op aanraden van familie. De prijs en kwaliteit is goed van deze machine.
Deze nieuwe DeLonghi koffieautomaat gekocht omdat wij er eerder een hadden die enorm goed beviel. Na jaren trouwe dienst, moest hij vervangen worden. Weer voor een DeLonghi gekozen.
Sinds een dag in bezit. Schitterend apparaat qua vormgeving. Een sieraad in de keuken. Nog niet veel ervaring met het koffiezetten maar de smaak tot nu toe is uitstekend
Wij drinken veel koffie. Gewoon koffie. Niet met allerlei poespas erbij. Daar past deze machine precies bij. Een machine zonder veel variaties die wij toch niet gebruiken.
Ik kan nog niet precies een oordeel geven over dit apparaat omdat ik hem net ontvangen heb en uit de doos gehaald. In ieder geval siet hij er schitterend uit en verwacht ook wel dst het een prima apparaat is. Graag wil ik t.z.t. een update geven.
Mooi design, lekkere koffie. Als die het netzo goed doet als een van de eerdere versie delonghi volautomatisch koffiemachine dan komt dat goed! Die zit ondertussen op de 25000 koppen en nog steeds zo lekker als de eerste.
Voor een eenpersoons huishouden makkelijk apparaat. Snel koffie, weinig onderhoud. Apparaat pas een paar dagen in gebruik, nu nog even testen welke koffiebonen mij het beste bevallen.