- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Mooi, stijlvol apparaat
Ik heb het apparaat net gekocht en geïnstalleerd. Eerste bak koffie was in ieder geval lekker. De temperatuur zou naar mijn smaak warmer ingesteld mogen worden. Dit kan je zelf regelen, dit moet ik nog doen.
De instructies staan netjes en duidelijk beschreven. Wel vind ik het vervelend terug kijken naar de eerste pagina's, welke je moet uitklappen.
Ik was bang dat het qua geluid erg hard zou zijn, maar dit valt mee. Geluid zal je houden, de bonen moeten nou eenmaal gemalen worden.
Het design is mooi, niet te groot, maar klein is hij ook niet.
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
- Duidelijke uitleg
- Mooi design
Minpunten
- Uitklap pagina's van uit instructie boekje
Dinamica Volautomaat
Mooie vormgeving , lekkere koffie en handig in gebruik absolute aanrader voor de moderne man en vrouw
Prima scherm
Werkt prima ben er zeer tevreden over ik kan er nog weinig over vertellen heb het apparaat slechts 1 dag in gebruik. tot nu toe bevalt hij prima en werkt makkelijk
Handig in gebruik, goede koffie
Nog maar enkele dagen in bezit. Duidelijke bediening. Sterkte moeten we nog verder perfectioneren. Maar koffiedrinken is nu wel meer genieten!
Pluspunten
- Duidelijk bedieningspaneel
- Handig waterreservoir aan voorzijde
Geweldig apparaat
Mooi apparaat, Gebruiksvriendelijk en natuurlijk heerlijke koffie!! Erg fijn is dat je zelf je melk kan opschuimen en dat hij makkelijk schoon te maken is.
heerlijke koffie
Ik had dit apparaat 3 weken geleden al voor thuis gekocht, bevalt zo goed dat ik hem nu ook voor ons zomerverblijf heb aangeschaft.
Heerlijke hete koffie, mooie schuimkraag bij bereiding van cappuccino en zetgroep is gemakkelijk schoon te maken.
Helaas beschikt het apparaat niet over een display voor aanwijzingen bij ontkalken en instellen van persoonlijke voorkeuren. Hiervoor moet je de gebruiksaanwijzing gebruiken.
Pluspunten
- hete koffie
Minpunten
- geen display voor aanwijzingen
Makkelijker en lekkerder dan met cupjes
Erg lekkere, verse koffie. Fijn dat hij zo'n groot waterreservoir heeft. Makkelijk in gebruik en eenvoudig je eigen sterkte kiezen. Ik vind hem redelijk stil in gebruik.
Het is even een hoger bedrag dan ons vorige apparaat (met cups), maar zeker de moeite waard.
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- mooi apparaat
- redelijk stil
Minpunten
- Groot (maar mooi, dus ach)
Mooie compacte machine
Mooie machine, mooi design. Veel verschillende mogelijkheden, ben nog aan het testen maar nu al erg tevreden. Heerlijk warme koffie en het apparaat maakt niet te veel lawaai
Pluspunten
- Mooi compact design
- Hete koffie
- Gemakkelijk water bijvullen
Minpunten
- nog geen
Prachtige uitstraling
Wat heeft deze machine een prachtige stijlvolle uitstraling, en wat is de koffie die de machine maakt, goddelijk van smaak! Ik verheug me op ieder kopje dat ik er mee maak!
Pluspunten
- Mooie crèmelaag
- koffiesterkte snel te bepalen
- Snel warm
Groot reservoir bonen, onderhouds vriendelijk
Mooi design, gebruiksvriendelijk, groot reservoir water, groot reservoir bonen eenvoudig te bedienen.
delonghi espresso
oude espresso is versleten ,zodoende direct een nieuwe gekocht.Er bestaat geen betere koffie espresso apparaat.
Pluspunten
- zeer tevreden
- aan te bevelen
Minpunten
- geen
- geen
Goede naamsbekendheid
Ik vind koffie uit een koffiemachine vele malen beter smaken dan uit een gewoon koffiezetapparaat. Ons oude apparaat was vast gelopen. Je kon het zelf niet schoon maken. Dit apparaat biedt deze mogelijkheid wel. Bovendien heeft het een goed reinigingssysteem. Over de smaak ben ik tot nu toe niet super enthousiast, maar deze wordt wel beter. Ook de temperatuur van de koffie is goed in te stellen. Het apparaat heeft een mooie uitstraling.
Pluspunten
- je kunt hem zelf schoon maken
- je kunt overal bij
Minpunten
- vervelend dat bij de start hij eerst water afgeeft
Erg goede uileg van Dhr.Corone
Ik wilde persee een goed kopje koffie en dus heb ik gekozen voor versgemalen koffie.Dus surven op internet en vond bij Create2Fit een heel goede uitleg en ik was meteen verkocht
Pluspunten
- Handig bedienings paneel
- Duidelijke handleiding
- En de koffie is verrukkelijk
Minpunten
- Kan ik niet vinden
- Kan ik niet vinden
Derde apparaat , mooi design, stil , lekkere koffie
Na twee andere merken nu eerste keer gekozen voorDe'LonghiLekkere koffie , mooi design, stil, instelbare watertemperatuur . Bevalt tot nu toe uitstekend
Pluspunten
- Stil
- Instelbare watertemperatuur
- Mooi design
Lekkere koffie
Onze oude koffiemachine was stuk en nu weer voor een De Longhi gegaan.
Deze keer een iets duurdere uitvoering en een groter bedieningsgemak. Machine maakt lekkere koffie en is geheel naar eigen smaak in te stellen. Zeer tevreden mee.
Pluspunten
- Bedieningsgemak
- Apparaat makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Mooi apparaat, eenvoudig in gebruik
Heb dit apparaat vandaag pas gekocht. De bediening is eenvoudig en het apparaat vraagt weinig onderhoud, zo zegt de gebruiksaanwijzing. De eerste kopjes koffie smaken goed.
Pluspunten
- Mooi om te zien
- Eenvoudig in gebruik
Minpunten
- nog geen
koffiezetapparaat
goed apparaat en vriendelijk in gebruik vrijwel onderhoudsvrij en heerlijke koffie hebben dit gekocht omdat de kwaliteis verhouding goed id ten opzichte van de prijs. raad dit product ten zeerste aan.
Pluspunten
- goed
Minpunten
- melkopschuimer
Hete koffie
Nadat we al 3 vol automatische espressomachines ( ook met automatische melkopschuimers) hadden versleten, hebben we besloten deze Delonghi te kopen. Aangezien ik geen goede ervaringen had met een stoompijpje ( de melk schuimde nauwelijks) gaat het met deze Delonghi geweldig! Binnen 15 seconden heb je een prachtige schuimkraag op je cappuccino. En het grootste pluspunt vind ik, een kop heerlijke hete koffie. Met onze vorige machines moest je de koffie direct opdrinken, de temperatuur was iets warmer dan lauw.
Een topmachine die ik een ieder kan aanraden.
Pluspunten
- Hete koffie
- Goede schuimkraag
Minpunten
- Geen
Mooi design
Keuze voor de DeLonghi ECAM350.15B is gemaakt op basis van het design en de voorlichting van de verkoper. Over de kwaliteit kan ik momenteel nog niets zeggen, aangezien we het apparaat nog maar een paar dagen in huis hebben.
Pluspunten
- design
Minpunten
- weet ik nog niet
Lekkere koffie
Apparaat werkt naar behoren. Goede prijs kwaliteit verhouding. Lekkere koffie in een handomdraai gezet.
Minpunten
- niet kunnen ontdekken
Fijn koffiezetapparaat
Het is een fijn koffiezetapparaat. Bonensterkte is zelf in te stellen per kopje. Het is fijn dat het water aan de voorkant van het apparaat bijgevuld kan worden. Zo kan het apparaat netjes onder een plank staan.
Fijn dat het koffiezetapparaat zichzelf uitschakelt als hij een tijdje niet gebruikt wordt.
Groot scherm
Het is een gewelidig apparaat je kan er lekkere koffie mee zetten
Echt super heel blij mee gaan er heel lang van genieten
koffie apparaat
Gebruiksvriendelijk apparaat dat uitstekende koffie levert. De eigen smaak is eenvoudig in te stellen.
Pluspunten
- eenvoudig te bedienen
- uitstekende kop koffie
Top apparaat
Mooi apparaat, makkelijk in gebruik, lekkere koffie ,handige melkopschuimer, waterfilter is aan te raden
Mooi design
Ik heb het apparaat bij iemand anders gezien en vond het een mooi product en lekkere en hete koffie.
Pluspunten
- Design
- Lekker koffie
Minpunten
- formaat