- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Mooi apparaat, sieraad op het aanrecht!!
Goede machine, en een duidelijke beschrijving erbij. Het is mijn eerste koffiemachine en ik ben er super blij mee. Heel veel mogelijkheden, en vooral dat je er ook heet water voor de thee mee kan tappen.
Pluspunten
- flink waterreservoir
Mooi apparaat
Nog maar net in huis, dus nog aan het experimenteren met temperatuur, maalgraad en hoeveelheid. Mooi apparaat, solide look en vrij compact. Eerste indruk is erg goed; veel mogelijkheden en heel gemakkelijk in gebruik.
De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B
Eenvoudige bediening en toch veel mogelijkheden.
Produceert perfecte kwaliteit koffie.
Daarnaast mooi design.
Lekkere koffie
De'Longhi Dinamica Ecam 350.15.B is erg gebruikersvriendelijk en makkelijk in het onderhoud en heeft een mooi design. En het belangrijkste: de koffie smaakt heerlijk
simpel en perfect
Zoals bij veel wat duurdere aankopen heb ik lang gewikt en gewogen, maar toen mijn oude filterapparaat het begaf heb ik de knoop doorgehakt. En wat een geweldige machine! De koffie is goed heet en espresso en Lungo zijn smakelijk en goed op sterkte in te stellen. Melk opschuimen is een fluiten van een cent. Er zijn duurdere en goedkopere De Longhi's, maar deze past precies bij mij: Goede kwaliteit en niet teveel toeters en bellen.
Pluspunten
- hete koffie
- simpel en degelijk
Niet verwacht om met Delonghi thuis te komen
eigenlijk te kort om een mening te geven we hebben dit apparaat twee dagen in huis, tot nu tot prima lekkere hete koffie!
Min puntje geen Nederlandse handleiding dus nu in het Duits maar proberen naar wens in te stellen.
Italiaanse geliktheid
Ziet er qua uitstraling en bediening goed uit . Voor ieder wat wils zonder te veel poespas . Deze koffiemachine is de opvolger van een moeilijk te bedienen machine die na 5 jaar ellende ,van moeders de vrouw de deur uit moest en de DeLonghi Dinamica is tot nu toe de overtreffende trap voor een heerlijke kopje koffie
Pluspunten
- Design/uiterlijk
- Bediening
- schoonmaken en houden
Minpunten
- Waterreservoir kon wel wat groter
Fijne koffiemachine
Mooi display, makkelijk te bedienen. Maakt wel wat lawaai tijdens het malen maar dit is volgens mij bij alle bonenapparaten.
Mooi en makkelijk apparaat
Eenvoudig te bedienen en schoon te maken.
Lekkere koffie, espresso of cappuchino.
Melkpijpje en zetgroep ook eenvoudig te reinigen.
Mooi apparaat.
Pluspunten
- Bediening
- Eenvoudig schoonmaken
- Smaak
- Uiterlijk
Goede prijs kwaliteit
Mooie uitstraling met een goede kwaliteit koffie, onderhoudsvriendelijk.
Perfecte prijs kwaliteit lange levensduur en merk delonghi staat voor goede service en ook after service.
Pluspunten
- uitstraling
- onderhoud
Minpunten
- geen
Warme koffie
Deze automaat warmt eerst het water op, en daarom is de koffie beterop smaak.
Sterkte van de koffie is voor iedereen aan te passen
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
- Ook gemakkelijk schoon te maken
Minpunten
- Maakt veel geluid
Delonghi
Koffie is erg lekker. Machine is stil in gebruik. Verder is de machine mooi vorm gegeven en absolute eyecatcher.
Koffieautomaat
Vorig apparaat ook DeLonghi en met veel plezier gehad. Nu na 5 jaar deze gekocht omdat deze het best beoordeeld werd door kieskeurig in april 2017. (best beoordeeld)
Pluspunten
- handig in gebruik
- Lekkere warme koffie!
Minpunten
- nog niet gevonden
Mooie Espresso machine
Ik vind het een mooi product en ik heb hem gekozen omdat eer zowel de watertemperatuur als de hoeveelheid koffie afzonderlijk ingesteld kunnen worden.
Vandaag de machine binnengekregen, geïnstalleerd en uitgeprobeerd. Heerlijk hete koffie.
Pluspunten
- Hete koffie en zelf
- Zelf sterkte bepalen
- in een handomdraai veel soorten koffie zetten
- Watertank aan voorkant is een groot pluspunt
Minpunten
- er gaat veel water verloren.
Mooie vormgeving, heerlijke koffie.
Ons goed geinfomeerd op onder andere kieskeuring en koffiediscounter over de verschillende typen apparaten die er zijn. Uiteindelijk (mede om de vormgeving) gekozen voor deze van Delonghi. Hij is tevens als beste beoordeeld en wordt 2 jaar lang aan huis ondersteund.
Pluspunten
- Heerlijke koffie.
- Gebruiksvriendelijk (veel instelmogelijkheden)
- Weinig geluidsproductie.
- Groot bonen reservoir.
- Mooi formaat.
heerlijke koffie
prettige machine, na 1 x goed verdiepen in de beschrijving is duidelijk hoe het apparaat werkt. makkelijk instelbaar. goede temperatuur. Staat mooi op mijn aanrecht. ideaal waterreservoir aan de voorkant machine.
Mooi apparaat, lekker rustig en erg lekkere koffie
We hadden al eerder een delonghi, erg fijne machine, goede koffie en makkelijk in onderhoud. Lekker rustig en de koffie is lekker warm.
Pluspunten
- Wame koffie
- sterkte instelbaar
Minpunten
- geen warmhoudplaatje voor de kopjes
juweeltje voor in de keuken
Wij hadden het oude model (8 jaar oud) die na meer dan 10.000 kopjes het niet meer goed genoeg deed (LCD schermpje kapot). Vanwege de zeer lange levensduur ook nu weer voor De'Longhi gegaan. Vriendin had ander merk, en zij heeft in diezelfde 7-8 jaar nu haar 3e apparaat moeten kopen. Ook zij is voor een De'Longhi gegaan, en zeer tevreden. Koffie smaakt zeer goed. Het smalle uiterlijk van het apparaat maakt hem een juweeltje in de keuken. De bediening is super eenvoudig. Helemaal TOP!
Pluspunten
- gebruiks gemak
- levensduur (voorloper ging heel lang mee)
- mooi vormgegeven, slank
- lekkere koffie
Minpunten
- snel krassen op rvs uitlekbakje
Lekkere koffie
Lekkere koffie en het apparaat is gemakkelijk te bedienen. Het kost wel even tijd om het apparaat in te stellen voor koffie naar je eigen smaak.e
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Goede temperatuur
- Mooi vormgeving
Minpunten
- stoompijpje is een beetje gammel
- opwarmtijd duurt wat lang
Mooi apparaat, maakt lekkere koffie
Maak lekkere koffie, 1 kopje, zelfs 2 kopjes tegelijk. Hij warmt snel op.
Met het heetwaterpijpje krijg je ook warm water voor thee.
Duidelijke beschrijving
Pluspunten
- Grote watertank
Lekkere koffie
Dit is onze 2e delonghi koffiemaker, de eerste is gesneuveld na lang en intensief gebruik.
Koffie is prima voor een redelijke prijs en qua vorm en bediening past deze op de plek op het aanrecht in de keuken. Handig dat het watertankje aan de voorzijde bedienbaar is.
Pluspunten
- lekkere koffie
- instelmogelijkheden
Makkelijk in gebruik
Ik was opzoek naar een betaalbare en eenvoudig te bedienen machine en deze voldoet aan alles wat ik verwacht van het apparaat snel relatieve stil
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- niet groot
Goede en makkelijke bediening voor een heerlijke koffie
Tot nu toe prima keuze, op advies buren buren aangeschaft. Hoop dat het product onze keuze waardig blijkt in de toekomst
Veelzijdige regeling
Handzaam model, eenvoudige bediening, weinig onderhoud, kunt overal makkelijk bij. Goede temperatuurregeling, makkelijk de sterkte in te stellen.
Pluspunten
- Compact
- Goede temperatuurregeling
- Hoeveel koffie goed te regelen
- Sterkte goed te regelen
Zeer hete smaakvolle koffie
Na het begeven van onze saeco na lang zoeken een delonghi gekocht .suprieur bediening smaak en looks zeer gebruiksvriendelijk