De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 497 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.15.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Veel goede recensies van anderen gehoord over DeLonghi, consumentenbond is positief, goede prijs/kwaliteitverhouding, eenvoudige bediening, mooie vormgeving.
Mooi design en lekkere koffie. Thee zetten gaat ook goed. Temperatuur is goed. Melkopschuimer met pijpje moeten we nog onder de knie krijgen. Is niet zo makkelijk
Prijs-kwaliteit verhouding positief, omdat het werkt naar verwachting. Ook is het een fraai design en heeft het een moderne look and feel. Het apparaat is makkelijk te reinigen en makkelijk in te stellen. Omdat we het apparaat nog maar enkele dagen hebben hebben we nog geen negatieve aspecten opgemerkt.
Prima apparaat. Lekkere koffie. Maar dat is niet zo moeilijk als senseo je referentie is ;-)
Mooi design (helaas vingerafdruk gevoelig) en handig waterreservoir.
Tot op heden een tevreden gebruiker.
Alles wat ik had verwacht is uitgekomen met de aanschaf van de Dynamica. De prijs is aan de hoge kant, maar na je kopje koffie ben je dat ook gelijk vergeten. Zo genieten is dat!
Heb afgelopen zondag dit apparaat gekocht als Kerst cadeautje voor mezelf ;-) Toch meteen maar in gebruik genomen. Zeer eenvoudig in te stellen en de koffie is top - wel ff op zoek naar de juiste bonen voor mijn persoonlijke smaak.
Hiervoor hadden wij een Siemens TK529NL/02 koffiemachine, die al na drie jaar kuren begon te krijgen met de water/stoomknop. Wij hadden het idee dat het probleem in de software zat maar hierover hebben we nooit duidelijkheid gekregen. Daarom nu deze Delonghi gekocht, die degelijker aanvoelt en minder lawaai maakt. De bediening is eenvoudig en de koffie smaakt heerlijk.
De niveau-indicator voor het waterreservoir is handig. Bovendien vinden wij het een mooie machine!
Snel lekkere koffie. Makkelijk in onderhoud. Mooie uitstraling en goede afmetingen. Wat dus prima bij een particulier in de keuken past. Duidelijke beschrijving.
ik had dit product uit gekozen op zijn disign . deze staat mooi in het zicht op het aanrechtblad. maar ook de expreso is subliem koffie smaakt met vers gemalen bonen nu eenmaal lekkerder en deze machine maakt weinig herrie vergleken bij diverse andere merken wat ook fijn is de onderdelen zijn gemakelijk te demonteren en te reinigen.
Perfecte koffie, handig te bedienen, fijn om te kunnen variëren in sterke en grootte. Mogelijkheid tot cappuccino is prettig. Deze machine heeft het waterreservoir aan de voorzijde, dat is voor ons echt een pré.
Super apparaat heerlijke koffie echt super met verse bonen erin van douwe egberts veel minder herrie als veel apparaten met bonen we zijn dit apparaat nu een aantal dagen aan het gebruiken en het bevalt ons super en de mensen die hier al op de koffie zijn geweest vinden hem heerlijk dikke duim voor dit product, we zouden hem aan iedereen aanraden.
Ook een super leuke aktie dat we er een italiaans koffiepakket cadeau bij krijgen we zien het graag tegemoet dan kan onze kerst niet meer stuk en we hopen dat we er nog aantal jaren heel veel plezier mee hebben.
Alvast bedankt groetjes familie Tomassen uit Someren.
Pluspunten
heerlijke koffie
verse koffie bonen en niet zoveel herrie met malen
Heldere gebruiksaanwijzing; makkelijke bediening; heerlijke koffie; fraai apparaat. Prettig is ook dat je kunt kiezen uit enkele en dubbele doses, uit espresso, longo en de heerlijke pruttelversie van oma.
Wij zijn erg blij met onze aankoop. We hebben specifiek voor dit type gekozen vanwege de al vele positieve recencies. Wij zochten naar een type waarbij het water vullen niet aan de achterkant hoefde plaats te vinden en eigenlijk ook 1 met automatische of simpele reIniging.
De koffie is goed op temperatuur, crema blijft mooi. Tot nu toe wekelijks de zetgroep gereinigd (2x). We zijn verbaasd over hoe makkelijk dit is tov onze vorige volautomaat (ander merk). Daar was ik zowat een halve dag mee bezig om echt alle hoekjes en gaatjes te reinigen. Verder heeft het apparaat een mooi degelijk uiterlijk, gebruiksvriendelijk. En ook superhandig dat we er ook ons bakje thee mee kunnen maken. Dus zeer tevreden.